Csak még szeretnék családot, gyermekeket, a biológia pedig ellenem dolgozik…
Mindenképpen leállok, mert ez most nem megy, el kell fogadni…
Unatkozni szerencsére sose szoktam, mindig tudok mit csinálni…
Én is ezt érzem, amit @Gloria, hogy mivel én nem használok külön nappali hidratálót, nekem nappalra nem kell.
Nem akarom azt érezni, de sajnos néha előjön, hogy én már az a korosztály vagyok, akinek komolyabb dologra van szükségem, mert ne felejtsük el, hogy nekem extra érzékeny, és öregedő 40+os kombinált-vízhiányos bőröm van.
Köszönöm a részletes választ!
Én is imádom a tonereket, minél zselésebb, gélesebb állagú, annál jobb, ennélfogva az esszenciák is nagy kedvenceim. Zöld tea, centella, csiganyál van porondon nálam, a ceramidok “létszámát” szeretném növelni, szemezgetni fogok a listádról.
Sajnos az olajokkal csínján kell bánnom a pórusaim miatt.
Ui.: Szintén egyedül, a növényeket nem zavarja se a diszkógömb, se a nyuszis melegítőnadrág.
Milyen esszenciákat próbáltál?
Érdemes lapozgatni, a Geek&Gorgeous hidratálóiról van szó:
Most a Cosrx csiganyálas darabját használom, előtte a Secret Keyt. Volt még a Cosrx galactomyces esszencia, az Innisfree zöld teás vonalának is van (vagy olyan sűrű toner, hogy simán elmegy esszenciának). Fejből több nem jut eszembe, de ha szeretnéd, megpróbálok visszanyomozni a rendeléssk között.
Én imádom a tonikokat, pláne, ha fújós. Ha nem az, hát áttöltöm. Amit használtam eddig: KAP mist-je, G&G Liquid Hydration, és a Királynő permet.
Aztán egyszer kaptam egy mintát egy esszenciából (Omoressence), hát, brutál szerelem lett.
Olajok nekem is eltömítik a pórusaimat, sőt, sokszor a nehéz krémek is.
A Liquid Hydrationnek én is nagy rajongója vagyok, most is van egy tartalékban.
De most az Uriage fújós tonere és az Innisfree zöld teása a nagy kedvenc, legszívesebben fürdenék bennük.
Megszagolom este a lemosót, mert nem éreztem eddig rajta, holott IUNIK olajos lemosót pont azért likvidáltam, mert rettenes napraforgóolaj szaga volt.
Meg lehet lenni az Elyn’s labos krém nélkül, és azt is értem, hogy vkinek édeskevés, vagy netán irritál. Alapvetően nekem irtó pozitív csalódás a márka, az összes termékét próbáltam és használom.
Amúgy 38 évesként már én is használok komolyabb krémeket, PC márkát pl ideveszem, tretioinodozok is. Abszolúte egyetértek. Fiatalabb korosztálynak Nr. 1 lehet az Elyn-s labos cucc.
Igazából nem édeskevés, én írtam, hogy nekem nincs szükségem rá nappal, engem inkább irritált, de ilyenkor félreteszem, és újra megpróbálom, hátha csak purging. Alászérumoztam, fújtam a panthenolt, valami vizesebb közeg kell nekem alá. Félretettem Most amúgy is rottyon van az immunrendszerem, a karom úgy néz ki, mint egy leprásé, szóval velem van a baj. Bocsánat. Sokan úgy nézték a munkahelyemen a karomat, mintha azon gondolkodnának, heroinozok-e.
Az olajos lemosóra írtam inkább, hogy nem jött be annyira, pedig én olajos lemosó-rajongó vagyok, még a Nivea is kedvencem volt. De az almost lemosója sem bejövős.
Hatalmas dolog, hogy már kapható a drogériában elfogadható áron szép összetevőjű olajos lemosó, ez egy rohadt nagy piaci rés volt.
Amit még szeretek és olajos lemosó, a TBS kamillás lemosóvaja. Rohadt sokáig elég volt, és nagyon szépen leszedte a komolyabb sminket is. Viszont drága, ezért egyelőre én se veszem újra, Elyn’s Lab most bejött. Csak pici a kiszerelése…
Azt még nem próbáltam.
TO lemosója imádás, Pauláé nagyon drága, és hát a NIvea hiányzik nekem.
Én nem használok már micellásat, a Nivea úgy bejött anno. Nem várok sokat egy olajos lemosótól, max. hogy ne legyen drága, és szívesen nyúljak érte.
Én is TO balzsamra szavazok, megfizethető, hangyányival marad el a PC-től, nagyon kellemes állagú.
Nekem sem a Clinique (túl zsíros) sem az Elemis (meh) nem jött be.
Olajokból a Skintegra az amit valamikor újraveszek, ha kifogyott a raktárkészlet.
Láttam, sőt készül egy harmadik verzió hidratálóból, nagyon száraz bőrre. Peptidszérum is lesz.
Várom.
Nem akartam rendelni, de csak muszáj volt, DM- ben csak jövőre lesz az új krémekből és valami készlethiányról is esett szó.
Hónapokig csak nem várok.
Nekem is muszáj volt, barátnőm már készíti az üres tégelyt. Tudja, hogy én ezt ki nem hagynám.
Rendeltem egy TO olajos lemosót is, nekem is kedvenc, és egy mini hámlasztó testápolót.
Ránéztem a skinsmartos kívánságlistámra, hosszabb, mint a szakdolgozatom.
Valaki próbálta?
https://kremmania.hu/kremek/skintra-reviver-revitalizalo-szerum
https://kremmania.hu/kremek/skintra-liquid-hapiness-szerum-arborre-es-szem-ala-0-3
Vagy bármit a márkától?
https://kremmania.hu/markak/skintra
Melyik az a To olajos lemoso, amit ennyien dícsértek Csajszik?
Egy csepp elég, pedig én elég komolyan sminkelek, főleg a szememen, de mindent lehoz.
Egy 50 ml-s tubus is sokáig tart, utazáshoz is tökéletes.