Bőrápolási rutin

Csak még szeretnék családot, gyermekeket, a biológia pedig ellenem dolgozik…
Mindenképpen leállok, mert ez most nem megy, el kell fogadni…
Unatkozni szerencsére sose szoktam, mindig tudok mit csinálni…

6 Likes

Én is ezt érzem, amit @Gloria, hogy mivel én nem használok külön nappali hidratálót, nekem nappalra nem kell.
Nem akarom azt érezni, de sajnos néha előjön, hogy én már az a korosztály vagyok, akinek komolyabb dologra van szükségem, mert ne felejtsük el, hogy nekem extra érzékeny, és öregedő 40+os kombinált-vízhiányos bőröm van.

2 Likes

Köszönöm a részletes választ!
Én is imádom a tonereket, minél zselésebb, gélesebb állagú, annál jobb, ennélfogva az esszenciák is nagy kedvenceim. Zöld tea, centella, csiganyál van porondon nálam, a ceramidok “létszámát” szeretném növelni, szemezgetni fogok a listádról.
Sajnos az olajokkal csínján kell bánnom a pórusaim miatt.
Ui.: Szintén egyedül, a növényeket nem zavarja se a diszkógömb, se a nyuszis melegítőnadrág.

9 Likes

Milyen esszenciákat próbáltál?

1 Likes

Érdemes lapozgatni, a Geek&Gorgeous hidratálóiról van szó:

1 Likes

Most a Cosrx csiganyálas darabját használom, előtte a Secret Keyt. Volt még a Cosrx galactomyces esszencia, az Innisfree zöld teás vonalának is van (vagy olyan sűrű toner, hogy simán elmegy esszenciának). Fejből több nem jut eszembe, de ha szeretnéd, megpróbálok visszanyomozni a rendeléssk között.

2 Likes

Én imádom a tonikokat, pláne, ha fújós. Ha nem az, hát áttöltöm. Amit használtam eddig: KAP mist-je, G&G Liquid Hydration, és a Királynő permet.

Aztán egyszer kaptam egy mintát egy esszenciából (Omoressence), hát, brutál szerelem lett.

Olajok nekem is eltömítik a pórusaimat, sőt, sokszor a nehéz krémek is. :frowning:

3 Likes

A Liquid Hydrationnek én is nagy rajongója vagyok, most is van egy tartalékban.
De most az Uriage fújós tonere és az Innisfree zöld teása a nagy kedvenc, legszívesebben fürdenék bennük.

2 Likes

Megszagolom este a lemosót, mert nem éreztem eddig rajta, holott IUNIK olajos lemosót pont azért likvidáltam, mert rettenes napraforgóolaj szaga volt. :smiley:
Meg lehet lenni az Elyn’s labos krém nélkül, és azt is értem, hogy vkinek édeskevés, vagy netán irritál. Alapvetően nekem irtó pozitív csalódás a márka, az összes termékét próbáltam és használom.
Amúgy 38 évesként már én is használok komolyabb krémeket, PC márkát pl ideveszem, tretioinodozok is. Abszolúte egyetértek. Fiatalabb korosztálynak Nr. 1 lehet az Elyn-s labos cucc.

2 Likes

Igazából nem édeskevés, én írtam, hogy nekem nincs szükségem rá nappal, engem inkább irritált, de ilyenkor félreteszem, és újra megpróbálom, hátha csak purging. Alászérumoztam, fújtam a panthenolt, valami vizesebb közeg kell nekem alá. Félretettem Most amúgy is rottyon van az immunrendszerem, a karom úgy néz ki, mint egy leprásé, szóval velem van a baj. Bocsánat. Sokan úgy nézték a munkahelyemen a karomat, mintha azon gondolkodnának, heroinozok-e.
Az olajos lemosóra írtam inkább, hogy nem jött be annyira, pedig én olajos lemosó-rajongó vagyok, még a Nivea is kedvencem volt. De az almost lemosója sem bejövős.
Hatalmas dolog, hogy már kapható a drogériában elfogadható áron szép összetevőjű olajos lemosó, ez egy rohadt nagy piaci rés volt.

4 Likes

Amit még szeretek és olajos lemosó, a TBS kamillás lemosóvaja. Rohadt sokáig elég volt, és nagyon szépen leszedte a komolyabb sminket is. Viszont drága, ezért egyelőre én se veszem újra, Elyn’s Lab most bejött. Csak pici a kiszerelése…

1 Likes

Azt még nem próbáltam.
TO lemosója imádás, Pauláé nagyon drága, és hát a NIvea hiányzik nekem.
Én nem használok már micellásat, a Nivea úgy bejött anno. Nem várok sokat egy olajos lemosótól, max. hogy ne legyen drága, és szívesen nyúljak érte. :smiley:

1 Likes

Screenshot_20221111-101327_Instagram

12 Likes

Én is TO balzsamra szavazok, megfizethető, hangyányival marad el a PC-től, nagyon kellemes állagú.
Nekem sem a Clinique (túl zsíros) sem az Elemis (meh) nem jött be.

Olajokból a Skintegra az amit valamikor újraveszek, ha kifogyott a raktárkészlet.

Láttam, sőt készül egy harmadik verzió hidratálóból, nagyon száraz bőrre. Peptidszérum is lesz.
Várom.

Nem akartam rendelni, de csak muszáj volt, DM- ben csak jövőre lesz az új krémekből és valami készlethiányról is esett szó.
Hónapokig csak nem várok. :wink:

1 Likes

Nekem is muszáj volt, barátnőm már készíti az üres tégelyt. Tudja, hogy én ezt ki nem hagynám. :slight_smile:
Rendeltem egy TO olajos lemosót is, nekem is kedvenc, és egy mini hámlasztó testápolót.
Ránéztem a skinsmartos kívánságlistámra, hosszabb, mint a szakdolgozatom. :grin: :grin: :grin:

5 Likes

Valaki próbálta? :thinking:

https://kremmania.hu/kremek/skintra-reviver-revitalizalo-szerum

https://kremmania.hu/kremek/skintra-liquid-hapiness-szerum-arborre-es-szem-ala-0-3

Vagy bármit a márkától?
https://kremmania.hu/markak/skintra

Melyik az a To olajos lemoso, amit ennyien dícsértek Csajszik?

https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-squalane-cleanser?activesubtab=1&page=2#reviewstab

IMG_20221111_121732

3 Likes

Egy csepp elég, pedig én elég komolyan sminkelek, főleg a szememen, de mindent lehoz.
Egy 50 ml-s tubus is sokáig tart, utazáshoz is tökéletes.

2 Likes