Na a két hetest megértem, az olyan mint egy iskolai órarend. De a 4 napos szekvencia a képen, azt nem értem, hiszen 7 nap van egy héten és az nem osztható 4-gyel. (De nyugtass meg hogy az nem 14 különböző rituálé volt )
En is rendeltem. Fene a skinkoholista számat!
Az Elyn’s Lab lemosó és hidratáló perfect, azt is próbáld ki.
Jó kis összefoglaló táblázat:
Sajnos azokat is becserkésztem már, de azok DM zsákmányok.
Off: Ritkán járok DM-be, de most is ledöbbentem, mennyire fejlődik a kínálatuk, különösen bőrápolási fronton. És a saját márkás termékeik is egyre jobbak.
Tőlem jár a piros pont.
Visszatérek a Caroline Hirons féle sorrendhez, jöhet a komolyabb retinolozás.
Így sokkal könnyebb elhasználni a bontott termékeket, gyakorlatilag az esti rutin végén azt kenek ami jól esik.
A második mist helyére a bontatlan tonert tettem, ne zavarjon senkit, ott is a kis pumpást fújom.
A képen nagyrészt kedvenc termékek.
- TO lemosó balzsam, megtanultam, hogy kell használni, szeretem
- Elyn’s Lab lemosó, már nem veszek Paula’s Choice-t, ezzel mindent elmondtam. Állítólag lesz literes kiszerelésben, jöhet, tusfürdőnek is használni fogom.
Ez már a második ilyen lesz, Cerave SA után. - G&G toner, ettől több pénzt nem is kell mistre költeni, a pumpás kiszerelés szuper
- PC retinol, újravásárlás fájni fog, 430-as euróval
- Skintegra Sphynx, időről időre visszatérek hozzá, téli időszakban kedvenc, kifejezetten tápláló krém
- Jorgobé NIA, drága, az 5% miatt vettem, szoktatom a bőrömet, 10% a cél
- Transparent Lab Sleep Mask, könnyű krém, kicsit kefírszerű illatát érzem, de nem zavar. Ez is 5% nia, 75 ml, kenem mindenhová, nyak, dekoltázs, sose fogy el. A többi Transparent Lab-bal együtt, bevált termék.
A rutin leírást a fürdőszobai szekrényemből fotóztam.
Na, jó, ezt az Elyn’s Lab lemosót meg kell néznem magamnak, bár vár a szekrényben egy bazinagy Inkey List lemosó.
Érdekes, hogy nálad először a retinol jön, utána a nia és a hidratálókrém. Lehet, hogy nekem is ki kellene próbálni.
CH szerinti sorrend, de kiegészítettem.
Hámlasztást a második lemosóval megoldom pl első este CERAVE SA, következő nap Transparent Lab PHA lemosó, harmadik este Elyn’s Lab.
Nia végül is bárhol jöhet, de retinol az első, nekem ez a sorrend bevált.
Utolsó esti sor tetszőleges, mikor mihez van kedvem.
Nagyon hasonlít a rutinunk, bár most már nekem is ki kell próbálni az Elyn’s Lab lemosót. Totál meghoztad hozzá a kedvem, bár nekem is van Jelly JOker és Cerave SA.
Az jó, ha a hámlasztásnak elég egy ilyen hatású lemosó.
Az AHA nekem sok, bár a PC 5%- kal szoktam próbálkozni télen.
Az a durva, hogy a 2%-os BHA nem hozott ilyen eredményt, mint a sűrűbb használatú 0.5%. 🤷
Ha érzem, hogy mehet 3-4 este is használom egymás után + reggel is, és semmi irritáció, ellenben sima bőr.
Tusfürdőnek is hatásos, még soha nem volt ilyen sima a bőröm, radír + hidratáló mellett.
Az új 2%-os Cerave-t is kipróbálom majd, kíváncsi vagyok milyen.
Az AHA nekem se a kedvencem, bár a csipkedésen kívül más irritációt nem okozott. Szegénynek nincs helye nálam a többi aktív (BHA, retinol, C-vitamin, azelain, nia) mellett.
Melyik a 0.5%-os BHA-t használod?
Arra a Cerave családra én is kíváncsi vagyok, csak a notinós ár lesokkolt, majd megnézem máshol.
Tudom, te nem használsz koreai termékeket, de annyira imádja a bőröm (kicsit szétcsaptam a barriert) az Innisfree zöld teás családját, hogy legszívesebben fürödnék bennük.
Egyszer a Tindigonál olvastam, ha a 3 aktívból (retinol, AHA, C szérum) kettőt bír a bőröd, már lehet örülni. Van, akinek egyet sem tolerál.
A 0.5% BHA a Cerave SA, a Sipo patikában rendelem, fele annyi mint a Notino-n.
Már van a Notinoban a Cerave Retinol, szerintem behozzák a patikák is.
Az új Cerave Blemish Control 2% BHA, majd ha normális áron lesz ránézek. Nyári tusinak jó lehet.
Az utóbbi időben a Cerave SA nálam is alap lemosó lett, a Balea Med-et előzte be , pedig azzal sem volt gond. De ettől sokkal jobb valahogy a bőröm, ha utazás miatt néhány napig nem azt használom, akkor az érezhető is.
Megszoktam, hogy az én bőröm sok mindent kibír, de a tretinoint még szoknia kell.
Igen, láttam, mindig ledöbbenek, mekkora árkülönbség van a Notinónál.
Jól értelmezem, amit írtál??? A 0,5 %-os BHA az a Cerave SA lemosó? Ha ez így van, és többet nem veszek Paula-t.
Most fogyott el a 2%-os BHA, és nem érzem hiányát, mióta ezt a lemosót 2 naponta használom. Akkor nem is rendelek.
Jelly Joker egyik nap, CERAVE SA másik nap, így most nekem szuper.
Tusfürdőként naponta használod?
Ezt viszont sehol nem láttam eddig:
https://kremmania.hu/kremek/cerave-renewing-sa-cleanser
VAgy csak a neve más?
Igen, a Cerave SA Smoothing Cleanser-ben 0.5% szalicilsav van. Érdekes, a termék hivatalosan száraz, durva bőrre való bőrsimító tisztító gél. A bőrsimító hatást magam is tapasztaltam. De arcra való bha helyett is bevált.
Megnéztem a másikat, amit linkeltél, Renewing SA Cleanser, szerintem ez más, normál bőrre való hámlasztó. Az összetevő lista sem egyezik. De itthon nem is lehet beszerezni.
Nagyon remélem, hogy a gyógyszertárak észbekapnak és behozzák a retinolt, a c-szérumot, lemosó balzsamot. De van ám AHA szérum, szinezett fényvédő stb.
Ha van itt fórumtag, akinek van gyógyszerész ismerőse, kérdezze már meg légyszi, hogy mi újság? Köszi.
Nem értem mire várnak, vinnék mint a cukrot. 10 kg retinol szérumot kérek szépen…kicsit több lett, maradhat?
Fáj a szívem ilyenkor.
Én ezt is hiányolom: