Bőrápolási rutin

IMG_20220803_155808

5 Likes

2 napja még tele volt a DM az Age Limit szérummal. A kosárba tettem hétfőn és ma már el is fogyott, nem szállítanak :sweat_smile: Személyes átvétellel próbáltam 1 db-ot becserkészni. Megrendeltem. Kíváncsi vagyok sikerül-e :thinking: :pleading_face:

Ja, és ugyanitt kérdezek Mindenkit, hogy tudtok-e hasonló tulajdonságú és könnyen elérhető terméket, mint ez a retinolos szérum?

2 Likes

4 napos ritmus hogy kivitelezhető? Nekem a váltott napon se mennek manapság :sweat_smile:

Hű, jól elkapkodták. Megnéztem, egyik webshopban sincs. Ár érték arányban nem rossz, de nem egy kihagyhatatlan darab. Igazi nyári reti, gyorsan felszívódik.
Viszont az arclemosójukat ne hagyd ki, nagyon jó, tényleg must have :joy: + az új all-in hidratáló, az majdnem perfect. Kicsit ragad, engem este nem zavar, de nagyon kellemes állagú szupi kis hidratáló.

2 Likes

Micsoda? Nekem 2 hetes is volt már :joy: és betartottam.

Beragasztom a fürdőszobai szekrényembe és nem térek el tőle. :blush:

2 Likes

Ha lett volna a saját webshopban, akkor csomagban lemosóval vettem volna, de azt is elvitték.

Nem baj, ha könnyű, elég az nekem egész évben :slightly_smiling_face: Nem akarok erősre váltani (majd meglátom később fogok-e)

1 Likes

Ha egy business beindul…:sunglasses:

1 Likes

Ismét jelentkezett egy szerényebb mértékű hámlás, ezért olyan combos hidratáló rutint építettem fel, mintha röpködnének kint a mínuszok.
Ma reggel olyan szépnek találtam a bőröm (már amennyire az enyém szép lehet), hogy nem győztem csodálni magam a tükörben, de az EL DW-vel azért még nem mertem rámenni, helyette az ABH alapozójából tettem fel egy nagyon kis mennyiséget.

5 Likes

Sziasztok!

37 éves férfi vagyok,most jutottam el oda ,hogy elkezdjek az arcápolással foglalkozni.
Voltam kozmetikusnál ,ezeket a termékeket ajánlotta:
-Fekete szappan (este tisztításhoz)
-Csipkebogyó habkrém(este hidratáláshoz)
-Ilcsi borotválkozó szappan és balzsam

Nem értek hozzá ,de ahogy nézegettem neten sokszor hallom a tonizálást,szemránckrémet,fényvédőt,pakolásokat.

A kérdésem az lenne, hogy a kozmetikus által ajánlott termékek elegendőek (nem szeretnék átesni a ló túloldalára)vagy ajánlott mást is használni?
Illetve mennyire számít a nők szemében cikinek a túlzott (már ha ez az) ápoltság?

Előre is köszönöm!

Szia!
Gondolom, a kozmetikus az Ilcsi márkával dolgozik, ezért ajánlja ezeket a termékeket.
Nincs egyetemes szabály arról, kinek mi válik be, mert mindenkinek más a bőre. Hogy milyen termékeket érdemes beszerezni, az határozza meg, milyen a bőrtípusod (száraz, zsíros vagy kombinált), és mi a cél, ill. milyen problémák állnak fenn (pl. aknés-e a bőröd, vannak-e pigmentfoltok stb.).
A nagyon alaprutin, ha nincs semmi gond a bőröddel és nem akarsz túlzottan belemerülni ebbe a témába:

• egy gyengéd arctisztító
  • megfelelő hidratálókrém (lehet olyat is kapni, ami fényvédős, így reggel 2 legyet lehet ütni egy csapásra)
  • vagy külön egy fényvédő.

A borotválkozás miatt szükséges termékeket kihagytam, ebben a kolleginák tudnak segíteni.

Ezt a cikket a Hélia-D támogatta, de nagyjából a lényeg (minimum) benne van:

https://skinsmart.hu/markak/paulas-choice/pc4men-ferfiaknak.html

A Paula’s Choice márkával nem lőhetsz mellé.
Tudom nem szép dolog más üzletét rontani, de az Ilcsi szerintem felejtős, régi márka és régi termékek.

Még a gyógyszertári vonalon is érdemes nézelődni, de könnyen elkapja az embert a gépszíj, előbb utóbb minden kell.

Lemosó, hidratáló, fényvédő szenthármassal érdemes kezdeni. Aztán egy jó szemkörnyék ápoló és szérum.

Milyen típusú a bőröd? Könnyebb lenne akkor konkrét termékket ajánlani.

Még valami, melyik árkategóriában? Határ a csillagos ég.

Szia!

Száraznak nem mondanám viszont elég érzékeny.Borotválkozás után a nyakamon eléggé kiüt,most a nagy melegben elég gyakoriak a homlokon a kis pöttyök.Néha -néha egy pattanás megjelenik ,de nem komoly.

Árat elfelektettem.Nem lenne rossz 6000ft-ból kijönni.:slight_smile:

Hú, feladtad a leckét :slight_smile: de nem lehetetlen. Szerintem így kezdésképpen legegyszerűbb, ha besétálsz egy DM-be és ott válogatsz.
Gyorsan átgondoltam, drogériás márkából a Neutrogena Hydro Boost vagy a Mixa szóba jöhetne, de minden termék nem lesz egy helyen sajnos. Hála istennek a DM azért elég jól összszedte magát tudatos arcápolók terén, úgyhogy mégis csak lesz miből választani és nem kell rendelni. A saját márkás Bales Men, Balea Med vagy a Skinsmartos márkák lehetnek a barátaid.
Ha érdekel a bőrápolás itt olvasgass, szakértői tanácsok fülecske.
https://skinsmart.hu/

Arclemosó este, reggel

Borotválkozás utáni termék
DM saját márkás, Balea Men Sensitiv after shave, 900 Ft
https://kremmania.hu/kremek/balea-men-sensitive-after-shave-balzsam
Férjem is ezt használja, azt mondta ne is vegyek mást, ez jó, szereti. (A Balea Men tusfürdők is beváltak)

(Borotvahab, https://kremmania.hu/kremek/balea-men-ultra-sensitive-borotvahab)

Esti hidratáló
Jó szívvel az Elyn’s Lab új gélkrémjét ajánlom, mióta megvan ezt használom, pedig van miből válogatni. Nem olcsó, de nagy kiszerelés, 100 ml, 4990 Ft, ezt kenheted nyugodtan a nyaki területre is. (Érdemes liter árat is nézni, mert van pl. a Revox márka kb. 2000 Ft minden, de csak 30 ml, ami gyorsan elfogy. Ezzel nem lehúzni akarom, semmit nem használtam tőlük, nem ismerem a termékeiket.)
https://kremmania.hu/kremek/elyn-s-lab-all-in-extra-konnyed-hidratalo-es-bornyugtato

esetleg:

Fényvédő
Ez a legnehezebb, mindenkinek más válik be. A DM saját márkást hanyagolnám, viszont az Altruist-ot, azt érdemes megnézni. Férjuram szereti. Én nem, de nekem nagyon érzékeny a szemem, minden csípi.Rengeteg fényvédőt kipróbáltam már. Szóval lutri, sajnos.

Kicsit turbózni a rutint:

https://kremmania.hu/kremek/balea-med-ultra-sensitive-szovetmaszk

4 Likes

Le sem merem írni.Szegény ennyit írtál a béna megfogalmazásom miatt.Termékenként gondoltam az árat ,az Ilcsi cuccok is ilyen ár körül mozognak azért nem írtam oda.Bocsánat. :frowning:

1 Likes

:joy: így már nagyobb a mozgástér, átgondolom, holnap írok. Amúgy nem gond, kedvenc témám. :star_struck:

Rendben ,köszönöm!

Indul az árufeltöltés.

IMG_20220805_091453

3 Likes

Köszönöm! :kissing_heart:
Kértem értesítőt és sikerült tegnap megrendelni (elvileg. Amíg nincs a kezemben, addig nincs is). Ha szerencsem van, a DM-nél is kapok (megrendelve személyes átvéttel)

1 Likes