Bőrápolási rutin

Imádok barna lenni (tudom, bőrkár, fujj-fujj), de rühellek napozni :smiley: rosszul leszek, megégek 50+ faktor mellett is. Anyajegyek, szeplők miatt a szoli kilőve. Önbarnítók szóba sem jöhetnek, mert egyrészt magamból kiindulva tuti kiütéses leszek vagy allergiás, a fújós verzióval nem akarok foltos ruhákat gyártani, kopáskor pedig nem vagyok hajlandó foltosan kopni, mint aki vitiligo-s. Nyaralni nem nagyon jutottunk el barnulós helyre az elmúlt pár évben :frowning: a fehérségemen pedig nem segít az irodaszoli :smiley:

2 Likes

Mintha magamat hallanám, csak a kisfiam esetében. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Ma életkép a parkban: a gyerekes anyák őrülten keresik az árnyékot a játszótéren, a kínai nénik sietnek a kondi gépeken, hogy 9-ig befejezzék a gyakorlataikat. A nyugdíjasok kalapban, világos ruhában gurítanak valami labdát. És ekkor fekszenek ki fürdőruhában a napozók, hogy néhány órán belül olyan szép barnás vörösek legyenek, mint az ebédre szánt csirke.

7 Likes

Én az erkélyeken látom szemben a folyamatos napozást, a legrosszabb időpontokban.

1 Likes

Sziasztok,
valaki használja ezt a krémet? Ha igen, bevált? Esetleg @Gloria?

Mintát próbáltam, nagyon tetszett. Hasonló az állaga a retinoljához, dús, krémes, kicsit szilikonos, de finom. Meg akartam venni, de nagyon soká készlethiányos volt, most meg rengeteg cuccom van. De be fogom szerezni.

Bárcsak kapnék mintát. :slight_smile:
Most a vízhiányos bőrre való PC Water Infusion krémet használom, ami tök jó vizes, szeretem, de mellé szeretek egy táplálóbb krémet is néha felkenni. Most az Almost NMF krémjét kenem (minta) , de kevésnek érzem.

Szétnézek, hátha van. :hugs:

1 Likes

Csajok, nem tudom, melyik topikban lenne jó. Tudom, itt sokan revox fényvédő szeretőek vagytok. Hát rajtam baromira nem működik. Van egy szinte teli tubusom (2 babszemnyi mennyiség hiányzik), és szívesen lepasszolnám jelképes összegért valakinek, aki tud vele mit kezdeni. Szerintem nincs egy hónapja, hogy bontottam. Budapest Örs vezér tere - Déli pályaudvar vonalon személyesen oda tudom adni.

Valaki?

Ez a márka nagyon szimpatikus testápolási vonalon:

https://kremmania.hu/markak/the-solution

Most lehet jelentkezni kipróbálásra:

https://kremmania.hu/jatekok/tesztelj-the-solution-retinol-testapolot

Nekem első blikkre nem keltette fel a kíváncsiságom. A szalicilsavas testápoló gél jól hangzik, de az INCI legelején van a denat. alkohol. A retinolos testápolóban retinyl palmitate van és nem túl izmos mennyiségben.

1 Likes

Ó, ezért szeretem ezt a fórumot.
Kösziiii az infot!!! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

1 Likes

Screenshot_20220721-150615

7 Likes

Igazán nincs mit.:slight_smile:
Tök jó, hogy egyre több márka nyit az aktív összetevők felé, de sajnos résen kell lenni, mert fényévnyi különbségek vannak a pl. retinolos szérumok között, nem elég az, hogy “Vedd meg, mert az jó és eltünteti a ráncaidat!” Aha, és még a wifi is erősebb lesz tőle, a macska szőre meg fényesebb, mi?

2 Likes

Ha más nem csapott le rá,engem érdekel. :slight_smile:

1 Likes

Írtam :slight_smile:

Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy megosztom a mai reggeli arcápolási rutinomat.
Nagyon megszerettem az új elynslab hidratálót, pont kellemes ebben a melegben és pikk-pakk beszívódik.
A PC szérumból először egy delux mintával kezdtem, aztán beszereztem a nagy kiszerelést is annyira tetszett a hatása.
arcápolási rutin 2022.07.29.

14 Likes

Este

IMG_20220801_204505

18 Likes

A squalane cleanser :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
Én oda-visszavagyok érte. A legkedvesebb lemosóm lett.
az a Cerave számomra ismeretlen, de felkeltette többször a figyelmemet

1 Likes

A TO balzsam nálam is befutó lett.
Több lemosó balzsamot próbáltam, a Paula’s Choice messze a legjobb, de 100ml 10000 Ft, úgyhogy kihagyom vagy legfeljebb valami nagyon akcióban venném újra. A TO a második legjobb, kicsit masszírozni kell de amúgy kellemes. Douglasban 25% kedvezménnyel az ára sem vészes.
A Clinique balzsam nekem túl zsíros, de ha vki full sminket mos le vele, akkor nincs jobb, mindent visz.
Az Elemis AHA glow felejtős, alig vártam hogy végre elfogyjon.
Azért egy jó kis lemosó olajat beszerzek még, azt is szeretem pl. Skintegra, de most mást fogok kipróbálni.

Az SA az első Cerave ami bejött, nagyon hatékony, lehet nem is kell BHA nekem külön mellette. Nem figyeltem, elfogyott az összes vizes lemosóm egyszerre, akkor jutott eszembe, hogy van itthon. Esélyes az állandó darab címre. Az illata az szalicil, de maga a termék kellemes. Szemem nem bírja, úgyhogy azt kihagyom.

1 Likes