Bőrápolási rutin

Reggel

IMG_20220510_065648

10 Likes

IMG_20220510_202022

12 Likes

Újdonságok (travel size):

Almost1618 fényvédő:

8 Likes

Sziasztok, valaki használja a Nivea szappanjait? Kevés véleményt találok róla.

https://kremmania.hu/kremek/nivea-magicbar-radiance-rose-face-cleansing-bar

1 Likes
7 Likes

Ez a Balm jobban bevált, mint az olaj?

Fantasztikus. De nagyon drága, Ordinary hasonló termékét használom most. Ha a Douglasban 25% akció van tűrhető az ára.

A PC balzsam lemosót ki kell próbálni, ha Culton akciós.

1 Likes

Köszi! Elküldeném a cikket ismerősöknek, de sajnos senkit se érdekel. A minap egy kolléganőm próbált meggyőzni, hogy a szoli = egészséges barnulás :frowning_face:
Az utóbbi napokban ráadásul nem csak annyi van, hogy süt a nap. Konkrétan érzem, hogy égeti a bőröm a forróság.

7 Likes

Jézusom. Még mindig vannak ilyen gondolkodású emberek?
Már azt gondolnám, hogy van elég felvilágosító cikk, de akkor nem.

Két hetente voltam strandon, egy csomó leégett embert láttam. Rohadtul nem érdekli őket.

2 Likes

Hogy van-e? Alig 1 hónapja, az első nagy melegben találkoztam ismerősökkel. Anya, apa vörösre égve, a gyerkőc annyira nem. Majd elmesélték, hogy mióta olvasták a neten, hogy mennyi bőrrákos van a fényvédőktől, azóta inkább tavasszal elkezdik “szoktatni” a bőrüket a naphoz, de most nem értik, mi történt. Majdnen hanyatt estem, hogy ilyen nem létezik. És de, nem is kevés.

3 Likes

Bariról mikor jöttünk haza, a gép utasainak 90%-a is így festett, pedig előtte 3 nappal kis túlzással mindenki fehéren szállt fel a gépre.

1 Likes

Én életemben egyszer napoztam 50-es naptejjel Horvátországban (anyukám mindig azt mondta, hogy a fehér bőr arisztokratikus :heart_eyes:), hiba volt, azóta vannak szeplők a vállamon. Kisfiamat is annyira féltem, szőke haj, hófehér bőr, kék szem.
Bevallom, hogy én túlzásnak érzem, hogy a lakásban is fényvédőzzünk, de nagyon komolyan veszem egyébként. Boldogan tesztelek bármilyen naptejet, most épp az Almost-ét szeretném.

2 Likes

Én mondjuk nem szeretek napozni, mert unalmas (a szoláriumban meg halálfélelmem van). Ráadásul nagyon nem barnulok (nem is égek), tehát marha sok idő lenne.
Olyan 21-22 évesen barátnőmmel nyaraltunk a Balatonnál. Ő 20-as, én mondjuk 30-as naptejet használtam, mindenesetre egy hét után úgy néztünk ki, mintha nem egy helyen nyaraltunk volna: ő hazament barnán, én hófehéren. :laughing:

Így aztán én gyerekkorom óta (amikor egész nap kint ugráltam nyáron) nem voltam lebarnulva. Ez régebben zavart (az augusztusban is hófehér lábam miatt), de már nem.
Leégve sem emlékszem, hogy lettem volna.

1 Likes

Én egy darabig Karen voltam, szolika, tengerparton meg 2 faktoros bronz olaj.
Óriási szerencsém, hogy a sosem égek le kategóriába tartozom és időben észbe kaptam ami a bőröm illeti.Először átálltam a 6-15-25- ös faktorszámra, aztán a 11-15- ig árnyékba húzódást vezettem be.
Évente megyek bőrgyógyászhoz anyajegy szűrésre és az év 365 napján fényvédőzök, télen 15-30 faktor nyáron 50- es arcra , testre 30- as.
Sajnos a szoli az konkrét függőség, nehéz volt leszokni róla, 15 évvel ezelőtt belebetegedtem volna ha nem vagyok barna egész évben. Nem volt egyszerű megbarátkozni a fehérebb Luiseval , először csak havi 1-2 - re mérsékeltem, aztán elhagytam, már csak annyi maradt belőle, hogy nyaralás előtt bemegyek kb. 3x 6 percre.
Viszont a ló túloldalára sem szeretnék átesni, egyik nap reggel felkentem a fényvédőt és otthon hagytam. Hazajövetel előtt szoktam újra kenni ez aznap elmaradt és rosszul éreztem magam miatta. Rendesen szorongtam . Na ezt azért szerintem nem kellene, úgyhogy megbeszéltem magammal ha egyszer kimarad 1 kenés nem fog összedőlni a világ.
Van még mit fejlődnöm, de szerintem jó úton haladok.

4 Likes

Almost 1000Ft értékű KUPON

A kupon csak az SPF30+ színezett napfényvédő arckrémre vonatkozik!

KUPONKÓD: SUMMER22

1 Likes

A fizikai, kémiai és biológiai fényszűrőkkel védelmet adó krém SPF30 erős, 30+ faktorszámú fényvédelmet ad bőrödnek. Újgenerációs kémiai fényszűrőt tartalmaz, mely garantáltan korallzátony-barát , nem terheli a környezetet. A SPF30 napfényvédő krém ULTRAGREEN minősített környezetbarát és dermatológiailag tesztelt. Nem tartalmaz illatanyagot és nano méretű összetevőket.

2 Likes

Engem is a hófehérnél fehérebb lábszáraim zavartak legjobban, az önbarnítók széles körű elterjedése előtt…:blush:
Évekig teljes testen önbarnítóztam, és lefújós barnításra is jártam. De ahogy teltek az évek egyre kevésbé zavart a fehérségem. Manapság csak alkalmi szinten barnítózom, illetve a kritikus lábszáron kiegyenlítem a színt egy enyhe színt adó testápolóval.:grin:

Engem a fehér lábaimnál még jobban zavar, hogy nagyon vékony a bőröm, sok ér látszik. Emellett már egy szellő érintése is elég a véralafutásokhoz. Folyton úgy nézek ki, mint akit vernek otthon.
A naptól egyébként a páromat jobban féltem, mint magam. Irtó nehéz bármilyen “kenekedésre” rávenni, pedig tele van anyajeggyel. Ilyenkor mindig az az ütőkártyám, ha máshogy nem megy, hogy még apuka lesz a jövőben, úgyhogy emiatt is vigyáznia is kell magára. Ez szokott hatni.

4 Likes

Esetleg próbáld meg a naptej sprayket, nálunk ex vőlegénynél annó bevált, utált krémezni, szó szerint behisztizett tőle.Gondoltam, hogy nem hallgatom tovább a cirkuszt, a fényvédelemből pedig nem engedtem, így Australian Gold 50- es sprayt vettem neki , azontúl nem is volt semmi gond.
:upside_down_face:

4 Likes