Irodai munka során reggel meglocsolom magamat vastagon fényvedővel. Bb krem, puder, inci finci smink es ennyi. Nincs ujrakenes. Nem hiszem, hogy van olyan fényvedő ami érdemben kifejtene a vedelmet, de ne bontana meg a sminket…
Bringaturan, nyaralaskor napközben gyakrabban atkenem arcom, dekoltazsom fényvedővel, viszont olyankor nincs smink. Max szemöldököm van kicsit megszépítve.
Én a LRP fújós fényvédőjét használom, mielőtt elindulok a munkahelyről. Nem bontja meg a sminket, de jó kis diszkógömb fejet csinál. Fényvédős (A’pieu) púdert ütögetek rá.
Nyáron reggel nem kenek mást alapnak csak a fényvédőt , arra rá a korrektor, szempillaspirál, szemöldökcerka, irodában ülök, csak kék fény ér.
Hazaindulás előtt fél órával letörlöm a korrektort és újra kenem a fényvédőt, ha megyek valahová akkor arra jöhet BB, pirosító stb… ha csak a kocsiban kell ülnöm akkor a korrektort teszem újra + szemöldök igazítás.
Volt nekem is Vichy fújós, azt megtartottam vészhelyzetekre, ha alapnak kentem akkor a tenyerembe fújtam és úgy raktam az arcomra.
Én is reggel kenek csak smink alá munkanapokon. Se idő, se lehetőség nincs újrakreálni az egészet vagy igazgatni amit az újrakenéssel leszedek hazaindulás előtt. Szabadidős programokon nincs smink, akkor persze újrakenem ha kinti program van.
Valamikor Decemberben elkezdtem baratkozni a TO Glycolic Acid 7% Toning Solution-nel, este vittem fel szaraz arcra, rogton tisztitas utan. Meglepo modon csipett, nem is kicsit.
Gondoltam jo, biztos hozza kell szokjon a bor. Azota is probalkozok vele kisebb-nagyobb szuntekkel, de ugyanugy csip es irritaltta valik tole az arcborom.
Kiprobaltam a mellkasomon, hatamon, karjaimon is, ott nem okoz semmilyen gondot. Az is segit, ha az amugy kovetkezo lepeskent felvitt nia-val elore osszekeverem es igy oszlatom el az arcomon. Igy kevesbe csip.
Tapasztalt valaki hasonlot?
Vajon erzekeny ra az arcborom? Vagy rosszul csinalok valamit?
Próbáld meg úgy, hogy előtte felkensz egy kis könnyű tonert. Nekem így nem szokott csípni.
Tipp: teljesen szaraz arcra vidd fel. A nedvesseg miatt csip. Nekem rogton arcmosas utan ugyanez volt a helyzet.
Lányok. Ha egy ujj sokáig be volt kötve, mit kellene rákenni? Kicsit büdi, meg hamlik, miután leszedték róla a sínt.
Jobbulást, szerintem esetleg fertőtlenítés + sebgyógyításra cicakrém + hidratáló.
A cica-t már spray formában is lehet kapni.
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-schulke-octenisept-seb-bor-es-nyalkahartya
Cica krém bármelyik, ha ajánlani kell, akkor La Roche-Posay vagy Uriage.
Köszi, nem az enyém, hanem egy fiú barátomé és szappannal sikalja de szerintem egyre rosszabb… Én is ezekre gondoltam, mint amit írtál, köszi a tippet!
Nekem a Betadine oldat vagy spray jutott eszembe, mert ha valami fertőzést kapott a sín alatt, akkor az sok kórokozót elpusztít, de nem fogja bántani a bőrt, mint valami alkoholos cucc.
Ha nem segít, akkor bőrgyógyász
Esetleg Octenisept? Nem csíp, nem szinez és akár nyálkahártyára is lehet fújni.
Azt hoztam neki, oktenisept, meg uriage cica krémet. Férfiak…
Még mindig be van kötve az az ujj?
Most szedték le.
Nem akarlak megijeszteni, de ha a szag nem múlik el pár napon belül, érdemes lehet visszamenni az orvoshoz, vagy akár bőrgyógyászhoz
Elmúlt, nagyon szép lett.
Sajnos itthon egyik sem elérhető, kár.
Sziasztok,
Nem kis nehézségek árán sikerült rendelnem tretinoin krémet.
Szállítási költség miatt többet rendeltem, így ha szeretné valaki kipróbálni, tőlem tud venni. 5200 forint/db. Székesfehérváron tudom átadni vagy Kelenföldön, esetleg metróvonalak mentén tudom szállítgatni. Természetesen postázom is vagy Foxposttal küldöm.
Bocsánat a reklámért. Ha valakinek az jobban biztonságot ad, kérésre feltöltöm zsibire, ugyanez a felhasználónevem, vannak visszajelzések.