A fényvédelemhez kapcsolódóan - szigorúan senkit sem bántva/ elítélve - de jót mosolyogtam ezen a képen, mert van benne igazság
Skinsmartról, nem találkoztam még ezzel a sos megoldással.
Mitesszerek eltüntetése - SOS kezeléssel
És akkor most nézzük, mik azok az SOS formulák, amik azonnal & látványosan csökkenteni tudják a mitesszerek számát. Ez egy “spa otthon” minikezelés, szuper kis turbó például lusta vasárnapokra:
- Első lépésben használj egy 2% BHA-t tartalmazó hámlasztót! Ez lehet például a Paula’s Choice 2% BHA Liquid vagy ha már pro hámlasztó vagy, akkor például ez a 30% AHA-t + 2% BHA-t tartalmazó The Ordinary hámlasztó maszkot . Hagyd hatni 8-10 pecig, majd alaposan öblítsd le! Vagy, helyette használhatod egyébként a mindennapi BHA-dat is, ebben az esetben kicsit bőségesebben vigyél fel belőle, mint szoktál, és felvitel után várj 10 percet a második lépés előtt.
- Második lépésben használj egy klassz agyagos maszkot, ami segít a pórusok mélyéből is felszívni a zsiradékot. Például szuperül beválik a NIOD Flavanone Mud vagy a Paula’s Choice Clear maszkja . Ha lejárt a hatóidő, öblítsd le a bőrödről (ha lehúzható maszkot választottál, akkor értelemszerűen húzd le a bőrödről).
- Harmadik lépésként pedig egy olajos lemosó következik. Az olaj ugyanis oldja az olajat, így a maradék zsiradékot segít még kioldani. Klassz ötlet például a Paula’s Choice Cleansin Oil lemosója, gyengéden masszírozd a bőrödbe (1-2 percig masszírozd), majd mosd le a sima lemosóddal.
Az SOS “spa otthon” kezelés:
- BHA hámlasztó
- agyagos maszk
- olajos lemosó (szerk: + vizes lemosó, + jöhet a rutin)
Én tavaly láttam egy videójukban így ajánlották, kipróbáltam és lássssss csodát, igazuk volt, beválik. Azért a sima ordinary maszkkal is beválik;-)
Persze, más termék is jó, nem csak PC. Kipróbálom azzal, ami itthon van.
BHA - GG
Maszk - Strivectin
Olajos lemosó - Skintegra
Fentieket másoltam, egy az egyben a Skinsmartról.
Okosszépségnek megint elgurult a gyógyszer. Insta sztorikra értem. Néha majdnem kikövetem, de a hasznos tartalmak miatt maradok mégis.
Ilyen követőszámmal ilyen lekezelően beszélni a női társadalomról… mert valaki mondjuk még csak most ismerkedik a tudatos bőrápolással.
Ha nincs türelme az emberekhez, akkor nem kell insta oldalt üzemeltetni és ebből pénzt keresni.
A stílus maga az ember, engem elborzaszt ha valaki így kommunikál. Nem kell mézes- mázasnak lenni, elég egy normális udvarias szint.
Lányok, melyik posztjáról beszéltek?
Kívancsi lettem, melyik lehet az. A legutolsó smartagingeset megnéztem, de biztos nem arra gondoltok
Hiába oszt meg okosságokat, ha a stílusától feláll a hátamon a szőr. Követem én is, de nekem sok. Biztosan nem egyszerű egy ilyen platformot üzemeltetni, de hát az emberekkel való foglalkozáshoz nem árt egy valag türelem és tolerancia, pláne ha belőlük él…
Sztorikat tett fel instára. Ezek eltűnnek egy idő után, de még elérhetőek.
A C-vitamint is ide sorolnám, de annyira nem értek hozzá.
Erről nem olvastam, köszi. A C-Glow nekem nagyon komedogén volt, de a Glow Recipe széruma csodálatos.
Csak belekotyogtam Lehet ám, hogy csak nekem vált be.
C-Glowtol nekem is nagyon csúnya fekete mitesszeres lett a t-zónam…
Minden ember bőre más, mindenki magának tapasztalja meg, mi válik be.
Huhh, borzasztó volt. Jó ideig rá se bírtam nézni a C-vitaminos szérumokra, gondolom, te se (?).
Én már az első ilyen vélemény után sem mertem kipróbálni a C glowt. Annyira örülök, hogy kordában tudom tartani évek óta a T zonámat, hogy mŕg egy röpke tesztre erejéig sem merek kockáztatni…a g&g két terméke jött be eddig (toner, lemosó), a többinél próbáltam már látványosabb hatásút. Most a b bomb tesztelése még folxamatban van…