Bőrápolási rutin

A fényvédelemhez kapcsolódóan - szigorúan senkit sem bántva/ elítélve - de jót mosolyogtam ezen a képen, mert van benne igazság :blush: :stuck_out_tongue_winking_eye:
FB_IMG_1642088819967

7 Likes

IMG_20220113_202114

5cfaf2e351ee6e4b87d830635ac7303c891515a2

1 Likes

Skinsmartról, nem találkoztam még ezzel a sos megoldással.

Mitesszerek eltüntetése - SOS kezeléssel

És akkor most nézzük, mik azok az SOS formulák, amik azonnal & látványosan csökkenteni tudják a mitesszerek számát. Ez egy “spa otthon” minikezelés, szuper kis turbó például lusta vasárnapokra:

• Első lépésben használj egy 2% BHA-t tartalmazó hámlasztót! Ez lehet például a Paula’s Choice 2% BHA Liquid vagy ha már pro hámlasztó vagy, akkor például ez a 30% AHA-t + 2% BHA-t tartalmazó The Ordinary hámlasztó maszkot . Hagyd hatni 8-10 pecig, majd alaposan öblítsd le! Vagy, helyette használhatod egyébként a mindennapi BHA-dat is, ebben az esetben kicsit bőségesebben vigyél fel belőle, mint szoktál, és felvitel után várj 10 percet a második lépés előtt.
  • Második lépésben használj egy klassz agyagos maszkot, ami segít a pórusok mélyéből is felszívni a zsiradékot. Például szuperül beválik a NIOD Flavanone Mud vagy a Paula’s Choice Clear maszkja . Ha lejárt a hatóidő, öblítsd le a bőrödről (ha lehúzható maszkot választottál, akkor értelemszerűen húzd le a bőrödről).
  • Harmadik lépésként pedig egy olajos lemosó következik. Az olaj ugyanis oldja az olajat, így a maradék zsiradékot segít még kioldani. Klassz ötlet például a Paula’s Choice Cleansin Oil lemosója, gyengéden masszírozd a bőrödbe (1-2 percig masszírozd), majd mosd le a sima lemosóddal.

Az SOS “spa otthon” kezelés:

• BHA hámlasztó
  • agyagos maszk
  • olajos lemosó (szerk: + vizes lemosó, + jöhet a rutin)
5 Likes

Én tavaly láttam egy videójukban így ajánlották, kipróbáltam és lássssss csodát, igazuk volt, beválik. Azért a sima ordinary maszkkal is beválik;-)

2 Likes

Persze, más termék is jó, nem csak PC. Kipróbálom azzal, ami itthon van.

BHA - GG
Maszk - Strivectin
Olajos lemosó - Skintegra

Fentieket másoltam, egy az egyben a Skinsmartról.

1 Likes

Okosszépségnek megint elgurult a gyógyszer. Insta sztorikra értem. Néha majdnem kikövetem, de a hasznos tartalmak miatt maradok mégis.

2 Likes

Ilyen követőszámmal ilyen lekezelően beszélni a női társadalomról… :expressionless: mert valaki mondjuk még csak most ismerkedik a tudatos bőrápolással.

2 Likes

Ha nincs türelme az emberekhez, akkor nem kell insta oldalt üzemeltetni és ebből pénzt keresni.
A stílus maga az ember, engem elborzaszt ha valaki így kommunikál. Nem kell mézes- mázasnak lenni, elég egy normális udvarias szint.

9 Likes

Lányok, melyik posztjáról beszéltek?
Kívancsi lettem, melyik lehet az. A legutolsó smartagingeset megnéztem, de biztos nem arra gondoltok :sunglasses:

Hiába oszt meg okosságokat, ha a stílusától feláll a hátamon a szőr. Követem én is, de nekem sok. Biztosan nem egyszerű egy ilyen platformot üzemeltetni, de hát az emberekkel való foglalkozáshoz nem árt egy valag türelem és tolerancia, pláne ha belőlük él…

6 Likes

Sztorikat tett fel instára. Ezek eltűnnek egy idő után, de még elérhetőek.

1 Likes

:face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Screenshot_20220204-122554_Samsung Internet

A C-vitamint is ide sorolnám, de annyira nem értek hozzá.

Erről nem olvastam, köszi. A C-Glow nekem nagyon komedogén volt, de a Glow Recipe széruma csodálatos.

2 Likes

Csak belekotyogtam :slightly_smiling_face: Lehet ám, hogy csak nekem vált be.

1 Likes

C-Glowtol nekem is nagyon csúnya fekete mitesszeres lett a t-zónam…

Minden ember bőre más, mindenki magának tapasztalja meg, mi válik be.:slight_smile:

1 Likes

Huhh, borzasztó volt. Jó ideig rá se bírtam nézni a C-vitaminos szérumokra, gondolom, te se (?).

1 Likes

Én már az első ilyen vélemény után sem mertem kipróbálni a C glowt. Annyira örülök, hogy kordában tudom tartani évek óta a T zonámat, hogy mŕg egy röpke tesztre erejéig sem merek kockáztatni…a g&g két terméke jött be eddig (toner, lemosó), a többinél próbáltam már látványosabb hatásút. Most a b bomb tesztelése még folxamatban van…

3 Likes