Érdekel.
Engem is érdekel.
Engem is érdekel
Szerintem nem sokat tudnak erre a felajánlásra nemet mondani!
Beszereztem még szeptember végen Laylie társunktól egy A-Ret Tretinoin gélt, 0,025-öset. Volt már az arcomon A313, TO granactive, G&G A-game (mindkettő), de nem mertem erősebbet bevállalni.
Először cosrx propoliszos gél vagy G&G toner kerül az arcomra, majd Revox niacinamid. A szemem alá Benton fermentation szemkrémet kenek.
Mikor ezek felszívódtak, pár perc után, egy borsónyit teszek az ujjamra a gélből és felpöttyözöm a nyakamra és a dekoltázsra, majd gyengéden szétkenem. Jól kenhető, könnyen beszívódik. Ez után ugyanezt teszem az arcommal, kihagyva a szemkörnyéket alul. Zárásképp TO NMF vagy Hélia-D szőlős éjszakai krémet használok.
Másnap puha, tömörebb bőrrel ébredek, de nagy változást még nem vettem észre. Első két hétben heti egyszer, majd 6, most pedig 5 naponta használom.
Hámlást nem okozott, nagyobb irritációt sem. Van egy 10 forintosnyi májfolt a halántékomnál, az az első használat után bepirosodott és kicsit kiemelkedett a bőr felszínéből. Picit szárazabb a felülete. Szteroid hatására a pirosság elmúlt, de amikor a múltkor került rá véletlen tretinoin, újból bepirosodott. Ennyi csak a kellemetlen mellékhatása.
Nem hagyom abba a használatát, nagyon bízom benne. A többi retinolszármazék hatástalan volt nálam.
Elvihető termékek, már regisztrált felhasználóknak. Nincs velük baj mind idei bontás, csak pl. nem szerettük meg egymást, nem az én bőrömre való vagy van amit jobban szeretek stb., kipróbálni jó lehet. Kép alább. Ami nincs dobozban, annak már nincs is meg.
Ide a közösbe írjatok, aki elsőnek ír annak küldöm.
- SVR lemosó balzsam, kb. félig van (Bioderma jellegű márka) - @Puszedli83
- Purito lemosó olaj, kb. 2 cm hiányzik - @Amadea
- The Inkey List cleansing balm - @Alsace
- Skintegra arclemosó, párszor használt - @blessed
- Clinique MEN face scrub, bontatlan, szett része volt, illatmentes - @Letti
- Benton deep green tea toner bontatlan - @Zsofia
- Strivectin hidratáló (kombinált bőrre) kb. 1/3 - @Puszedli83
- Bybi bluberry booster olaj, párszor használt - @Alsace
- The Inkey list spf 30 fizikai, szinezett, párszor használt - @Alsace
- Clinique spf 50 fizikai, nem szinezett, párszor használt - @koalace
- PC kis kiszerelésű maszk + azelaic acid, kb. félig lehetnek, a fenti termékek valamelyike mellé válaszd légyszi, külön ne - @Alsace
Én a Benton tonert szeretném kérni
Skintegra lemosót szeretném kipróbálni
Én a Bybi olajat és az Inkey lemosót és fényvédőt szeretném
Ha nem kéri senki a PC miniket én őket is szívesen elvinném
Oops, azt elfelejtettem írni, hogy a postaköltség benneteket terhel, bocsi. Ha valaki visszalép, nem gond.
Ez csak természetes, hogy állom a postát
Természetesen!
Én is így gondoltam
Ok a félreértés elkerülése érdekében írtam.
Clinique fizikai fényvedőt szeretném, nagyon Tündér vagy! Köszönöm szépen!
SVR lemosó balzsamot és a Strivectin hidratálót szeretném,ha még nem kérte senki
Ha nem jelentkezik később senki a PC minikért én szívesen elvinném őket
Lányok, majd írok, ma már nem, de jövő héten feladom a csomagokat. Köszönöm szépen mindenkinek.
Tervezem, hogy átnézem a cuccaimat, amit nem használok azokat szeretném majd továbbadni. Pl. rengeteg ecsetem van, kb. harmadát sem használom. Karácsony után lesz időm.
Írtam
Ugyan, mi köszönjük a kedvességed!