Bőrápolási rutin

Laza nap van, szóval ráérek fontos dolgokra. :sunglasses:
Napi rutin, az ötlet nem saját, ezt a táblázatos megoldást facén láttam.

Kis magyarázat:
Acid toner - bőr megújulását segítő hámlasztó toner
C - igen, C-vitamin szérum
AOX - antioxidáns szérum

Nem írtam terméket, sok cuccom van, de a táblázat segítségével szisztematikusan elhasználni és majd limitálni szeretném a készletet.
Felteszem ide, hátha valakinek jól jön. :blush: A heti 5 retinol max. abból néha én is visszaveszek.

IMG_20211115_155253

9 Likes

kitartás! :slight_smile: utána jó lesz! :sunglasses:

1 Likes

Lehet a dmben már kapni Geek&Georgeus termékeket! :slight_smile:

20 Likes

Ez a nap jó híre :blush:

3 Likes

Egyetértek :blush:

3 Likes

De jó, nagyon örülök neki! :hugs:

Hol láttad, melyik üzletben? A weboldalon még nem látom.

Mindent lehet kapni, vagy csak pár dolgot? Leginkább a szalicilsav érdekelne, ha legközelebb hazalátogatok, feltankolnék belőle…

Barátnőm fotózta és küldte a képet, majd megkérdezem tőle.

received_623835622381893
Barátnőm ezeket fotózta.

11 Likes

Kár, hogy drágább, mint a webshopban. Már kezdtem örülni, hogy mentesülök a szállítási költség alól. Ami végülis így is van, csak alapból többet fizetek. Nem baj, ott vannak a dm pontok🙂

5 Likes

Lesz értelme pontot gyűjteni. :v:

4 Likes

Tegnap pont erre gondoltam én is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Vááá, na már van egy ok, hogy a DM-be menjek :D. Teljesen leszoktam róla :)).

4 Likes

Az utóbbi fél évben kezdtem tudatosabban foglakozni a bőrápolási rutinnal. Ide egyébként az vezetett, hogy már majdnem beletörődtem, hogy ha megfeszülök, akkor is problémás marad a bőröm. Majd egy jó hidratáló “csodát” tett és elkezdtem beleásni magam a témába.
Valahol @Gloria írta és igaza van, hogy nagyon könnyen vérszemet kapnak a kezdők. Az biztos, hogy az ember lánya mindent IS megvenne a kínálatból. De addig addig jártam utána, hogy 4-5 dolgot próbálgatok fokozatosan, a reggeli és esti rutin pedig 3-4 lépésből teljesen megvan. Ezt az ezer dolgot kenek egymásra rutint még halasztom, most ismerkedek az alapokkal. :slight_smile:

3 Likes

Kíváncsi lennék erre a csoda hidratálóra… :smiley:
Amúgy alátámasztom, könnyen elkapja az embert a szekér, ebbe a hibába én is beleestem. Volt egy pont, amikor vissza kellett vennem a kenceficéket lehető legminimálisabbra (ez létező szó?), és azóta egyszerre csak egy új dolgot tudok beépíteni, különben megbolondul a bőröm.

Jelen helyzet:

Most van négy-öt dolog ami bevált, kettő amit elhasználok, de valami jobb alternatívát fogok rá keresni amint kifogy (megvannak a lehetséges jelöltek), és néhány ami teljesen felesleges, hébe-hóba használom hogy elfogyjon. Illetve két termék úton van, a lemosót egyből megkezdem amint megérkezik, a fényvédőt pedig tél végén / kora tavasszal. Persze még ott a wishlist is, de azokat szépen lassan, egyesével fogom megvenni és kipróbálni.

1 Likes

Nem kimondottan csoda krém, de nekem sokat segített az LRP Effaclar Duo+. Elég sok mintát elhasználtam, azóta teljes kiszerelésben használom éjszakára. Úgy mattít, hogy közben nem hagy viaszos réteget, de nem is szárít, szinte teljesen kezd eltűnni a hámlás. Annyira nem vagyok pattanásos, de valóban szebb a bőrképem.
Drogéria vonalon, főleg smink alá nagyon szeretem a Neutrogena Hydroboost water gel-t, bár túlzottan illatos, igazi oázis a sivatagban.

Délután pár dolgot felteszek, arcápolási termékek, ajándékba elvihető, ha érdekel benneteket.
Nem likeot vadászok, de ha érdekel jelezd. :hugs:

8 Likes

Engem érdekel :hugs:

Engem is ha lesz olyan!