Bőrápolási rutin

Ó, sajnálom!:frowning: Nem a DW-re írtad, hogy “halálosan” vékonyan felkenve neked ő az igazi?
Van olyan bejáratott alapozód, amit te és a bőröd is szerettek?

Halálosan :slight_smile: vékonyan felkenve nagyon szép, alkalomra kentem (lassan már megint nincsenek alkalmak :roll_eyes:), és akkor, amikor pl. egész napos húzós munkanapom van, de teljesen kipattogzom tőle másnapra. Mint egy tini.
Először azt hittem, hogy túlszárítja a bőröm, de a nyári melegben is ugyanaz a tünet, másnapra csúnya pattanások. Mindig ilyenkor, pedig a nagy pattanásodás nem jellemző már rám (50 felé), a pirosodás viszont sűrűn.
Most vettem egy Smashbox full fedésű alapozót, amiben egész jó összetevők vannak. Na, ezt csak azokra a bizonyos alkalmakra tervezem bevetni, amikor tényleg full fedés kell. A többi napokon csak lightosan. A Sheer DW-t, és az Image Skincare alapozóját félretettem, nem szeretem. Nem adom fel, még próbálkozom a DW-vel újra, hátha… Mindenki szereti.
Használom az Hourglass Immaculate “alapozóját”, szereti a bőröm, és a KAP ásványi alapozóját. Csak mivel por, nagyon nehezen tapad meg rajta a bronzer, plusz a fél fürdőszoba púderes. Meg hát most a munkahelyemen is maszkban vagyunk, elvárás, hogy legyen maszkálló. A DW ezen a téren egy csoda.
Szóval még hétköznapokra keresem a tökéletes alapozót, ezeket szeretném kipróbálni:

• Ilia Super Serum foundation (szuper összetevők)
  • Nars Sheer Glow
  • Nars Natural Radiant
  • Nars Pure Radiant színezett krémét
  • ha megütöm a lottónyereményt, La Mer alapozó
1 Likes

Remélem, a Smashbox beválik!
Szerintem ne erőltesd a DW-t, ha ennyire egyértelmű, hogy érzékeny vagy rá. Amennyien szeretik, annyian utálják is.
A Nars Soft Matte nem érdekel? Ha szeretnéd, szívesen adok belőle mintát (csőrös, nem belenyúlkálós a kiszerelése). A legvilágosabb árnyalat van meg.

Soft Matte van nekem, csak túl világos színt vettem (Oslo), el is feledkeztem róla, kösz, hogy említed.

A felajánlást is köszönöm. Köszi, hogy gondoltál rám. :heart_eyes:

Írtam róla véleményt, nekem tetszett, bár túl matt volt, az összetevők szuperek, csak extrém világos volt nekem. Nem idomul a bőr színéhez. Azért kipróbálom, előveszem.
Te ezek szerint nálam is világosabb bőrű vagy. :slight_smile:

1 Likes

Egyszer rendezünk Hófehérke-versenyt, bár nagy tétben mernék magamra fogadni.:slight_smile:
Nagy előny, hogy minden alapozó termékből automatikusan vehetem a legvilágosabbat (nézzük a jó oldalát).
Van ennél világosabb alapozóm, egy Nyx, az az igazán passzoló, de brutálisan matt, ezért keverni szoktam.
Ha a színt leszámítva szereted az alapozót, talán megér egy sötétítőcsepp vásárlást.

2 Likes

Ma reggel.
A pumpás flakon tartalma: Paula Recovery toner, végre megtaláltam a tökéletes mistet. :hugs:

IMG_20211106_085036

IMG_20211106_090411

13 Likes

Most épp keverem a lágyabb fedésű Hourglass-szal.

Egyébként a Soft Matte igazán Soft, nekem nagyon-nagyon tetszik, nagyon szépen tart, csendben mondom, hogy most jobban szeretem, mint a DW-t. Nagyon jó az összetétele, nincs benne komedogén, és egyáltalán nem szárít.

2 Likes

Én is mindig áttöltöm a tonikot fújósba. :slight_smile: Most éppen G&G van benne.
Ó, a Water-Infusing krém nekem nagy kedvencem éjszakára, pont most fogyott el.

1 Likes

Igen, nagyon jó kis alapozó! Örülök, hogy működik, ezek szerint az Hourglass-szal keverve pont jó a színe?

1 Likes

Igen, az Hourglass Immaculate alapozójának a legvilágosabb árnyalata is kicsit sötétebb, mint a Nars Soft Matte Oslo árnyalata. Az egy szép fedésű, bőrkiegyenlítő tartós alapozó, zsírosabb/kombináltabb bőrre. Írtam is róla gyorsan véleményt.
https://kremmania.hu/kremek/hourglass-immaculate-liquid-powder-foundation
Hétköznapokra az Hourglass tökkkkkkéletes, de a Nars igazi “alkalmi” alapozó, amikor fedés is kell. Igazi, teljes fedés. Úgy látom, ebből a Mont Blanc lesz az én árnyalatom.
A Soft Matte egyáltalán nem oxidálódik, ami ugye az Oslonál elég nagy baj, mintha gésának festettem volna magam.
Azért kíváncsiságból berendeltem egy Natural Radiant alapozót, már régóta ki akartam próbálni. Annál kifejezetten kézzel ajánlják a felvitelt, és azt, hogy ne kenjünk alá primert, mert van beépítve. Roppant kíváncsi leszek. Mont Blanc árnyalatban jön.

2 Likes

Imádkozzunk, hogy márkán belül egyezzenek az árnyalatok!:laughing:
Én tegnap szemeztem egy Bobbi Brownnal a zsibin, de teljesen felesleges a jelenlegi arzenál mellett.

Elvileg a Natural Radiant idomul a legjobban a bőrhöz az összes Nars alapozó közül, a Mont Blanc-nál nem mertem világosabbat rendelni, azt elég világosnak mondják, és nézegettem swatch-okat.

Melyik Bobbi?

https://kremmania.hu/elado/orchidea8627-bobbi-brown-skin-long-wear-weightless-foundation-spf15-2eebe4fd-761d-4fa3-b909-401ca92b4b8b
Konkrétan ezt nézegettem, a legvilágosabb árnyalat.

Én a Soft Matte-ból a Yukont rendeltem, ami a tubusban nézve és kinyomva pont tökéletesnek tűnik, de amint felkenem és hagyom száradni (ennek ugye kb fél perc kell maximum), már olyan sötét rózsaszínes a fejem, hogy ihajj. Most már ősszel nem is merem használni egyáltalán. Nyáron is el kellett dolgozni még a dekoltázsom felé is, különben full hülyén nézett ki. Sajnálom, pedig a finisét imádom. Oslot nem mertem rendelni, mert az meg már túl világosnak tűnt videókban és swatchokon is. Lehet a Mont Blanc-ot kellett volna választanom :woman_shrugging:

Ebből a porcelán van nekem, na, az pöttyet sötét nekem, úgyhogy az én árnyalatom Bobbiéknál az Alabaster. Szerintem neked is.
Már nem használom, mert nem fed olyan jól, mint gondoltam, és nem bírom az illatát. :slight_smile:

1 Likes

Tuti (megvan az előnye a sápadtságnak…).
Köszi, rögtön kevésbé tűnik vonzónak ez az alapozó.

Igen, a Nars Soft Matte az az alapozó, amiből tökéleteset kell választani.
Oslo hófehér, látszik a nyakamnál, hol ér véget. Egyáltalán nem változik a szín, még a nap folyamán sem, mikor keveredek a bőr olajával, cserében viszont PERFECT finishe van.
Egyszer kipróbálok egy Mont Blanc árnyalatot én is.

1 Likes

Nekem olyan … “eh” kategória… Tudok élni nélküle, nem nyúltam érte szívesen, és nem az árnyalat miatt, hanem egyszerűen nem csinált szép bőrképet. Imádom a levendula illatát, de ebben az alapozóban nem.
Persze, mindent hasonlítok, a többihez képest, amit használok, ez is, és a DW Sheer is a kihagyható kategória. Mindkettő hosszantartónak hirdeti magát, de mit kezdek a nem szép bőrképemmel hosszantartóan? Az Immaculate mindkettőt veri. De ez csak nálam működött így. Másnak meg a kedvence is lehet.

1 Likes

Nos, igen, én is azért (is) használok alapozót, hogy szép bőrképet adjon.
Elolvastam a véleményed az Hourglass alapozóról, ha egyszer elfogy valamelyik, lehet, hogy kipróbálom.

1 Likes

Januárra kértem végül időpontot, BTX lesz, ( azt már tudom milyen :smiley: )és megnézi a karikákat is, egy ülésben valószínűleg nem lesz meg a kettő, kicsit izgulok. :slight_smile:
Majd megírom, ha megcsináltattam .