Van aki szerint az se baj, sőt! Persze kivéve a fényvédőt, azt sose szabad kevergetni.
Meg valahol azt olvastam, hogy a ph érzékeny dolgokat se, pár hámlasztó pl. csak alacsony ph-n működik állítólag. De ezt nem tudom teljes bizonyossággal alátámasztani
Lényeg
Közben nagyon bevált amit ajánlottál, elkezdtem arcra is használni, ha elfogy a natura siberica krémem akkor lehet hogy erre váltok. Az arcbőrömet nem érzem annyira száraznak, viszont a fülem tövénél megjelent egy picike ránc, arra keresnék valamit amit talán zsírosabb vagy nem is tudom. Totál laikus vagyok bőrápolás tekintetében, mikor utoljára jártam kozmetikusnál tinikezelést szokott végezni rajtam.
illetve még amit szerettem volna kérdezni, gondolkodom egy Xiaomi InFace IPL vagy valami hasonló beszerzésén. Mit várhatok tőle? mennyire ajánlott ?
Az előző ábra tökéletes választ ad. Fényvédő, antioxidáns szérum, retinol. Kb. ennyit tehetünk krémekkel a ráncok ellen.
Kezdj el retinolt használni, pl. Skinsmartról A-game szérum. Reggel fényvédő, ne felejtsd.
Örülök, hogy bevált a Bioderma.
Mit értesz az alatt hogy a füled tövénél ránc van?
nagyjából ott ahová mutat, a fülem és az arcom találkozási pontján. Elnézést a nyakatekert megfogalmazásért.
Ajánlom a fül- botoxot
Viccet félretéve, ha mély , bevésődött ráncról van szó ( amikor már betört a bőr, ha kifeszíted két ujjal és akkor is ott van a vonal) azon a krémek már nem fognak segíteni, de hyaluronos töltéssel el lehet tüntetni ha nagyon zavar.
Szerencsére még nem bevésődött, szóval akkor próbálkozom a krémmel. Nagyon köszönöm a tanácsod!
Szívesen.
Nemrég kértem árat karika töltésre de még gyűjtögetem a bátorságot, mert állítólag nem sétagalopp
biztosan nem, ilyen helyzetekben el kell vonatkoztatni. Én sem kedvelem a tűt, de elég sokat járok laborba is. Eszembe jutott hogy van egy kedves ismerősöm aki elég magas szinten űzi ezt. http://www.doctorvoss.com
Majd megkérem hogy nézzen rám ha hazalátogat.
Ebben a videóban c-vitaminos szérumokat tesztelnek. Értelmezésem szerint az a hatásos, amelyiknél átlátszó lesz a folyadék, hiszen ott a vitamin tudta még oxidálni a jódot.
Hát a kissé drága Kiehl’s szérum nem ebbe a csapatba tartozik. Krémmánia beauty boxból ismerhetitek néhányan. Fura is volt, hogy átlátszó üvegcsében volt és nem érződött rajta c-vitaminos féle illat.
Másik videójában tesztel Cerave, TO, LRP szérumokat is. De aztán nem tudom, hogy mennyire tudományosan megalapozott a módszer
Milyen antioxidáns szérumot használsz? Okosszépség az Estée Lauderét elég rendesen lehúzta.
Én most ezt használom, de fogyóban:
https://www.imageskincare.hu/Borapolas/Vasarlas_kategoria_alapjan/Szerumok4/ORMEDIC_Balancing_AntiOxidant_Serum_0
Ezekből szívesen kipróbálnék valamit:
Megtértem a PC-hez végleg, még elhasználom ami itthon van, de venni csak PC + Skinsmartról lemosó, nem jut eszembe a márka + TO emulsion retinolféle.
Paula AOX szérumokat mindet kipróbáltam, a Resistet javaslom, kombinált bőrre a világoskék szuper.
+A Calm családnak van szérum tagja, azt is szeretem.
Hol huzta le az ANR-t? Mondjuk engem.nem.tantorit el a hasznalatatol
Az Instán nem szedte le róla a keresztvizet és ne felejtsük el, hogy ő még elég fiatal, ez a szérum inkább az érett bőr barátja. Nem a terméket védem, egy kis hidratáláson kívül én se vettem észre más hatását, de vannak olyan tapasztalt véleményezők a KM-án, akik azért meg tudják állapítani, hasznos-e számukra a szérum vagy sem.
Chronolux ™ Power Signal Technology
ezt tartalmazza ez a “csodaszer”
Megvettem, mert minden 10. sztoris kérdés róla szól.
EL laboratórumain kívül ezzel nem foglalkoznak, ilyen belső kutatás, a bőr cirkadián ritmusáról, mennyire fontos az éjszakai hidratálás stb. A szabadalom 2033-ig le van védve.
A kutató egy interjú keretein belül elmondta, hogy éjszaka természetes, hogy nedvességet veszt a bőr, emiatt idézem „kritikus” fontosságú éjszakára pluszban is hidratálni – remélem nem gondolta senki, hogy ezt csak ez EL szérummal lehet a krém alatt
Kihangsúlyozta, egy egész cseppentő = 1 használat – ez hozzájárul ahhoz is, hogy x hetenként újra vegyük, és sírjon a tárcánk.
Ragyogás, feszesítés, pórus minimalizálás – ugye ez csak látszat, niacinamid is csak látszatra minimalizál, eltüntetni őket nem lehet! + antioxidánsos védelem.
• 30%-os kedvezménnyel vettem nálunk az egyik parfümériában, így nem fájt annyira
• kifejezetten illatosítva a termék nincs, sem parfüm, sem illóolajok, enyhe illatot érzel, ez a maradék összetevőnek köszönhető, ez ilyen plusz pont
• tele van emolliensekkel, nem csak hialuronsavval, ez is egy plusz pont a részemről, rosszul vagyok a több száz eurós hidratáló csodaszérumoktól, aztán semmi más nincs bennük, csak az idegesítő, agyonmarketingezett hialuronsav, amitől amúgy nem is kevesen pirosodnak (ez már egyéni, csak megjegyeztem)
• ugye sok mindent az inciben nem látsz, mert a levédett dolgok nincsenek megjelenítve soha a terméken, csak annyit tudunk, hogy Chronolux ™ Power Signal Technology
• lényegében arról van szó, hogy az EL több, mint 80 micro signalling molekulát tanulmányozott már, és elmondásuk szerint azonosítottak egy speciális ilyen mikrojelző molekulát, amely szerepet játszik a bőr természetes helyreállító mechanizmusaiban, ami ugye valamilyen vonalon öregedés ellen dolgozik
• na ez a szabadalom, ami ebben a szérumban van, egy aktivátor, ami ezt a speciális molekulát aktivizálja, annyit lehet róla tudni, hogy egy peptides, növényi kivonatos „turmixról” van szó…
- hidratált lett a bőröm? igen
- puha lett a bőröm? igen
- bármi extra? jó lenne belelátni
Újravevős e? Talán, ha lesz akció
Igen,bocsánat, rosszul fogalmaztam, nem húzta le.
Semmi baj, nem rápirításként írtam, remélem, nem vetted annak.
A szkepticizmusa érthető, szerintem korrekt vélemény.
Lehet, hogy összemostam már a DW kritikáival.
Ez az ANR nálam néha visszatér, szereti a bőröm, de én is néha szkeptikus vagyok. Aztán mikor a minit leárazza a notino, mégis veszek
Sajnos nálam a DW nem működik. Megint próbáltam, megint kiütött. Az egyik bőrgyógyász szerint a Polyglyceryl-3 Diisostearate tehet róla, ami komedogén. Hát, sajnos nekem súlyos pattanásokat szokott okozni, valahányszor ezt az alapozót teszem fel. Hosszú hónapokig teszteltem ezt az alapozót, közben a bőröm is változott az elmúlt években, de mindig kicsapott.