Én ennyi időre biztosan megpróbálnék magammal vinni mindent. Na jó, nem a fürdőszobát, de azért az alapokat biztosan. Bár ez attól is függhet, hogy mennyire bírja jól a bőröd a rutin nélkül - nekem most kimaradt majdnem 2 hét (ismeretlen eredetű csalánkiütés és utazás miatt), ami alatt csak alap rutin volt, hát nem lett rossz a helyzet, de nem is olyan, mint volt. Egy szó mint száz, én kevésbé rutinosként azt mondanám, hogyha el tudod vinni magaddal a kis készletedet, akkor az a legjobb.
Én az a nyaraló vagyok, aki egy kis bőrönddel megy, benne 3 bikinivel, szóval nagyon minimálban.
Az alap tisztálkodásra szeretek mini DM-es termékeket vinni, és az a szerencse, hogy a bőrápolási cuccaim is minik, így könnyen bepakolhatók.
Ami nem, azt mini üvegcsébe teszem, a kínai boltban mindig kapok mini műanyag üveget.
De ilyenkor a lemosáson kívüli néha csak egy szérumot teszek be pluszban, nekem a bőröm hidratálására kell figyelnem, nagyon ki tud száradni, és pirosodni.
@Brunettee Még sose hagytam ki ennyi időt, eddig 1 napot nem voltam csak otthon, akkor nem is izgultam ezen, c vitamin meg hidratáló krém, toner és arcolaj aztán ennyi
@Mse De klassz ez a minimál csomagolás, meg a pici műanyag cuccok! Nekem főleg pipettás szérumjaim vannak, meg krémek, őket lehet inkább kimérem kicsi műanyagba, köszönöm az ötletet!
Én egy nagyon trehány 40 feletti bőrápoló vagyok, de elméletben totálisan egyetértek vele.
Amit én most kihagytam a rutinomból:
G&G retinal (szárít, pokolian, pedig zsíros-kombinált bőröm van, majd egy gyengédebbre váltok), niacinamid (allergia), azelain (semmi hatását nem láttam, bár az én pirosodásosom nem rozacea, hanem vízhiány), C vitamin (mitesszereket okozott). Nem mondom, hogy ezeket teljesen ki fogom hagyni, csak másik termékre váltok esetleg.
Én is imádom az arcolajokat, de csak hidegebb időben.
Így marad az olajos lemosó, gyengéd második lemosó, nappalra fényvédős krém, estére vizesebb. Sima vitaminos szérumot használok, semmi extra. Imádom a PC hámlasztót, az én bőrömmel csodát tesz, ja, és agyagmaszkokra szoktam most rá ebben a nyári hőségben.
Az alapozóm pedig most egy könnyű, vízálló alapozó, bőrápoló összetevőkkel, és nagyon enyhén fed.
Kapható.
A G&G retinal nekem is szárít, mondjuk nyáron nem gond, de télen inkább ne.
Szinte ue. a problémák nálam is. A nia-t most a Skintegra Tria Light krémmel oldom meg, csak BHA napokon, bevált.
Apad jó volt, de már nincs rá szükségem.
C-vitamin a fekete ló nálam, szintén Skintegra oldotta meg, Superba C szérum. Mind alacsony hatóanyag tartalmú és kíméletes, szóval ezekből az erős aktív nálam is kiesett.
Ezt a C-vitaminos szérumot szoktam használni: https://kremmania.hu/kremek/rotho-rohto-melano-cc-intensive-anti-spot-essence
Amikor felkenem, enyhe forróság érzet lesz az arcomon, de nem pirosodik ki. C-vitaminos terméknél ez normális? Emiatt cseréljem le? G&G C-glow-ja nem jött be.
Szokott ilyen lenni, nekem a The Ordinary C-vitaminos szuszpenziójánál volt ilyen. Úgy tudom, nem gond. A Melano CC tubusát óvatosan használd, nekem hamar tönkrement (fent elkezdett folyni).
Ó, köszi, akkor vigyáznom kell, mert én a szokásosnál is erősebben nyomom, mert elég nehezen akar belőle jönni a cucc.
Igazából a tetejét behajtani nem szabad, nekem ott tört ki.
Pedig nem is nagyon hajtogattam…
Jajj, de hasznos, köszönjük szépen!!
Instáról van, ismétlés a tudás anyja, no meg én vizuális típus vagyok.
EL ANR szérummal milyen hatóanyagokat nem lehet együtt használni? Ellentmondásos infókat találtam, miszerint a peptidek ph érzékenyek, skinsmart szerint viszont hámlasztókkal is használható.
Igaz, csak mintám van belőle, de jó lenne megfelelően használni.
Az Aldi-s tusfürdőről KM-en olvastam egy hozzászólást, ma be is szereztem. Este kipróbálom, remélem beválik, elég jó az ára is. Még mindig vadászom a mindenmentes tusikat.
https://kremmania.hu/kremek/ombia-wash-lotion-sensitive-ph-5-5
@Gloria, én az aldis borotvát, meg a szájvizet szeretem nagyon. Új felfedezésem hogy, milyen jó a lidl lady eldobható borotvája és van egy lidl-s intim mosakodó is ami szuper jó :). Ezt a tusit is kipróbálom majd, ha jó véleményed van róla :).
Nálunk ez a befutó:
https://kremmania.hu/kremek/babylove-ultra-sensitive-waschbalsam
Szépek az összetevői, olcsó, balzsamos az állaga, és az adagoló pumpának köszönhetően a kislányom se tudja kipacsálni, mint a kupakos társait.
Köszönöm, megnézem ha DM-be járok.
Mióta nagyüzemben végzem a parfümteszteket úgy tapasztalom hogy szükségem lenne egy illatmentes hidratáló krémre. Kizárólag a nyakamra használnám. ( szerintem kombinált bőrtípus vagyok )
Bioderma atoderm krémet vagy balzsamot néztem ki a célra. Szerintetek megfelelő lehet ?