Bőrápolási rutin

Tudom, hogy nem mindenki szereti okosszepseg instáját, vagy őt magát, de ez a mai bejegyzése nagyon szemléletes. Kezdőknek segítség, mit kenjünk reggel, mit kenjünk este és mi után mi jön.

IMG_20210712_140103

9 Likes

A Manna szappanok szerintem sem rosszak , csupán azért nem vásárolom őket, mert nem tudok azonosulni azzal az agresszív reklámdömpinggel amit kb. a megjelenésük óta folytatnak.
Nestit a kozmetikanatura.hu oldalon tudsz rendelni de drogériában is láttam már őket.

3 Likes

Ma reggeli rutin.

IMG_20210713_081725

8 Likes

Wow, micsoda készlet.

IMG_20210713_202228

10 Likes

Nagyon jól néz ki , nézegettem egy darabig , aztán két kérdés merült fel bennem:
1.) szükség van ennyire ?
2.) elhasználja lejárati időn belül 6-12-24 hónap?
Meg tudom érteni, ha valaki rajong ezekért hűűű ki is volt a Harper’s Bazar vagy a Vouge rutinozós vlog sorozatában akinek ennél 4x több volt…. Ha eszembe jut belinkelem, nem a rutint néztem hanem a hölgy mögött a telerakott polcokat :smiley:

3 Likes

Megvaaaaaan :slight_smile:

Nagyon szeretem ezeket a videokat, bocs ha off voltam.

2 Likes

Nem hiszem, hogy szükséges ekkora készlet, de ő egy instaguru skincareben, végül is érthető.
Nekem kb. fele ennyi cuccom van a tartalékkal együtt és menedzselem, hogy minden időben fogyjon el. :rofl:
Azért elfogadnám ezt a négy polcot. :star_struck:

4 Likes

Ó, feketeöves a hölgy, így már érthető a mennyiség.
Én is elfogadnám :slight_smile: kimazsolázgatnám belőle ami kell, amint megfejtettem, hogy mi micsoda, mert azért van amit nem tudok .
Nagyon ügyes vagy, hogy így ki tudod használni a termékeidet, skincare pakk azért nálam is nagyobb mint a make-up ( azt low buyba feltettem) , de itt is sokat gondolkozom, hogy kell- e nekem és biztos jó- e a rutinomba az adott termék, szerencsére minden elfogy mielőtt lejárna.

2 Likes

Alanis videojat anno lattam, es a legjobb volt a celebek kozul :heart_eyes: (de ezt a hatsó traktus akkor valahogy kimaradt nekem.)

1 Likes

18 lépést tol , látszik, hogy szereti csinálni :slight_smile:
Még valaki volt akinél majdnem kiesett a szemem, de ott Byredo parfümök voltak kb. literes kiszerelésben , kicsit a Jöttünk, láttunk visszamennénk jutott eszembe az óriás Chanel parfümmel.
Kép

7 Likes

Ide is belinkelem, az arcápolási rutinjával 40 felett teljesen egyetértek.
Pl.

• Amiből nem enged, az a kettős arctisztítás, és a többlépcsős hidratálás . Frissítő szemgélt, hidratáló szérumot és hidratáló, fényvédő krémet használ. Minden este arcolaj bemasszírozásával zárja a napot, kétnaponta pedig gyengéd retinolt alkalmaz, olaj formulában.
  • Az arcápolás alappillérein kívül attól függően, épp mit igényel a bőre, időnként beveti a hámlasztók, a C-vitaminos és egyéb antioxidánsokkal dúsított szérumok és arcmaszkok erejét.
  • A hidratálásra különösen nagy gondot fordít, ez a fő alappillére az arcápolási rutinjának . Emellett következetesebben alkalmazza a fényvédő termékeket, és csak könnyed textúrájú sminket használ, olyan összetevőkkel, melyek ápolják és táplálják a hámréteget.
8 Likes

Ha ilyen nőket látok akkor nem félek az öregedéstől .

Lányok egy naptejes kérdésem lenne nem tudom jó helyre írom - e.
Tegnap érkezett meg az Eucerin pigmentfoltokra való 50- es napteje, rendelés előtt nem néztem meg rendesen és sehol sem látom, hogy vízálló lenne, pedig én úszáshoz vettem ott meg vizes leszek …
Nagy baromság volna rákenni egy réteg Shiseido szintén 50- es vízálló naptejet, abban a reményben, hogy akkor ami alatta van az akkor nem megy sehova? Ha jól tudom amennyiben nem sminkelek akkor a rutin utolsó darabja a fényvédő ezen a logikán indultam el. Csak ez a két termék lenne rajtam, úszáshoz arcra mást nem kenek.
Csak egy ötlet volt :slight_smile: akinek van tapasztalata azt örömmel venném ha megosztaná velem.
Elnézést ha nem jó helyre írtam.

Az Eucerin melyik? Kíváncsi vagyok az összetevő listára.

Én is rétegezem a fényvédőt, működik. Most csak fizikait használok, szóval először egy sima, majd utána színezett verzió. Régebben használtam kémiait is, akkor azt kentem először, mert az beszívódik a bőrbe, míg a fizikai nem.

Amúgy lehet, hogy simán elég lenne a vízálló. Azért lennék kíváncsi az Eucerin összetevőkre, hogy mitől való pigmentfoltra?

Nekem a Bioderma, Eucerin, LRP fényvédőktől kifolyt a szemem, de aztán rájöttem, hogy csak a kémiai összetevőket nem bírom. 🤷

1 Likes

Szia Gloria,

Mutatom :
https://kremmania.hu/kremek/eucerin-sun-pigment-control-napozo-fluid-arcra-ff50
Thiamidol van benne .
Ezt kenném rá :
https://kremmania.hu/kremek/shiseido-sun-protection-lotion-50

Én bírom a kémiai cuccokat, ezzel az Eucerinnel ma reggel a szemhéjamat is bekentem és semmi bajom sincs tőle.
Az alkaromra fel fogom kenni egymásra őket egy foltban és megnézem nem vesznek-e össze, remélem nem fognak.

2 Likes

De jó neked, hogy bírod a kémiait, még a szemkörnyékre sem kenhetem, egyből könnyezek.
Majd számolj be mi lett a teszt eredménye. A vízállót kenném másodiknak.

1 Likes

“ Úgy is lett” . Ma alkaron próbáltam nem vesztek össze, vizet is bírta, 2 órát voltam bent .A két réteg között vártam 20 percet, hogy az alap biztosan beszívódjon.
Annyira szeretem a Shiseido finishét, meg az egész állagát, mintha selymet kenegetnék magamra , zseniális.
A többi részre vízálló Pupa ment, már feltöltöttem, ha átmegy az adminokon majd írok róla véleményt.
Holnap arcra is felteszem őket egymás után, köszönöm, hogy segítettél.:blush:

2 Likes

Jelentem sikerült, ma egész nap így voltam és nem esett le a fejem . 2x1,5 órát voltam vele vízben néha megtapogattam a hajtövemnél, hogy érzem - e még a krémet és nem ment az onnan sehova :slight_smile: szupeeeer .
Nagyon örülök, még egyszer köszönöm.

1 Likes

IMG_20210722_203622

10 Likes

Sziasztok :blush:

Egy hosszabb nyaralásra (10 nap) ti viszitek az egész heti rutint magatokkal, vagy csak valamiféle egyszerűsített “mini-rutint”? Nálam van retinol, hámlasztás, peptidek, c vitamin, hidratálás stb :smiley:
Kocsival megyünk, de azért más is kell nem csak kence a csomagtartóba :smiley: A fényvédő az alap :slight_smile:

A sminkkel nincsenek ilyen gondjaim, egy spirál 1 mono és a szemöldökpomádé. 2 éve még ez is sok volt :smiley: Akkor meg nem kenegettem magam így :smiley:

4 Likes