Tudom, hogy nem mindenki szereti okosszepseg instáját, vagy őt magát, de ez a mai bejegyzése nagyon szemléletes. Kezdőknek segítség, mit kenjünk reggel, mit kenjünk este és mi után mi jön.
A Manna szappanok szerintem sem rosszak , csupán azért nem vásárolom őket, mert nem tudok azonosulni azzal az agresszív reklámdömpinggel amit kb. a megjelenésük óta folytatnak.
Nestit a kozmetikanatura.hu oldalon tudsz rendelni de drogériában is láttam már őket.
Ma reggeli rutin.
Wow, micsoda készlet.
Nagyon jól néz ki , nézegettem egy darabig , aztán két kérdés merült fel bennem:
1.) szükség van ennyire ?
2.) elhasználja lejárati időn belül 6-12-24 hónap?
Meg tudom érteni, ha valaki rajong ezekért hűűű ki is volt a Harper’s Bazar vagy a Vouge rutinozós vlog sorozatában akinek ennél 4x több volt…. Ha eszembe jut belinkelem, nem a rutint néztem hanem a hölgy mögött a telerakott polcokat
Nem hiszem, hogy szükséges ekkora készlet, de ő egy instaguru skincareben, végül is érthető.
Nekem kb. fele ennyi cuccom van a tartalékkal együtt és menedzselem, hogy minden időben fogyjon el.
Azért elfogadnám ezt a négy polcot.
Ó, feketeöves a hölgy, így már érthető a mennyiség.
Én is elfogadnám kimazsolázgatnám belőle ami kell, amint megfejtettem, hogy mi micsoda, mert azért van amit nem tudok .
Nagyon ügyes vagy, hogy így ki tudod használni a termékeidet, skincare pakk azért nálam is nagyobb mint a make-up ( azt low buyba feltettem) , de itt is sokat gondolkozom, hogy kell- e nekem és biztos jó- e a rutinomba az adott termék, szerencsére minden elfogy mielőtt lejárna.
Alanis videojat anno lattam, es a legjobb volt a celebek kozul (de ezt a hatsó traktus akkor valahogy kimaradt nekem.)
18 lépést tol , látszik, hogy szereti csinálni
Még valaki volt akinél majdnem kiesett a szemem, de ott Byredo parfümök voltak kb. literes kiszerelésben , kicsit a Jöttünk, láttunk visszamennénk jutott eszembe az óriás Chanel parfümmel.
Ide is belinkelem, az arcápolási rutinjával 40 felett teljesen egyetértek.
Pl.
- Amiből nem enged, az a kettős arctisztítás, és a többlépcsős hidratálás . Frissítő szemgélt, hidratáló szérumot és hidratáló, fényvédő krémet használ. Minden este arcolaj bemasszírozásával zárja a napot, kétnaponta pedig gyengéd retinolt alkalmaz, olaj formulában.
- Az arcápolás alappillérein kívül attól függően, épp mit igényel a bőre, időnként beveti a hámlasztók, a C-vitaminos és egyéb antioxidánsokkal dúsított szérumok és arcmaszkok erejét.
- A hidratálásra különösen nagy gondot fordít, ez a fő alappillére az arcápolási rutinjának . Emellett következetesebben alkalmazza a fényvédő termékeket, és csak könnyed textúrájú sminket használ, olyan összetevőkkel, melyek ápolják és táplálják a hámréteget.
Ha ilyen nőket látok akkor nem félek az öregedéstől .
Lányok egy naptejes kérdésem lenne nem tudom jó helyre írom - e.
Tegnap érkezett meg az Eucerin pigmentfoltokra való 50- es napteje, rendelés előtt nem néztem meg rendesen és sehol sem látom, hogy vízálló lenne, pedig én úszáshoz vettem ott meg vizes leszek …
Nagy baromság volna rákenni egy réteg Shiseido szintén 50- es vízálló naptejet, abban a reményben, hogy akkor ami alatta van az akkor nem megy sehova? Ha jól tudom amennyiben nem sminkelek akkor a rutin utolsó darabja a fényvédő ezen a logikán indultam el. Csak ez a két termék lenne rajtam, úszáshoz arcra mást nem kenek.
Csak egy ötlet volt akinek van tapasztalata azt örömmel venném ha megosztaná velem.
Elnézést ha nem jó helyre írtam.
Az Eucerin melyik? Kíváncsi vagyok az összetevő listára.
Én is rétegezem a fényvédőt, működik. Most csak fizikait használok, szóval először egy sima, majd utána színezett verzió. Régebben használtam kémiait is, akkor azt kentem először, mert az beszívódik a bőrbe, míg a fizikai nem.
Amúgy lehet, hogy simán elég lenne a vízálló. Azért lennék kíváncsi az Eucerin összetevőkre, hogy mitől való pigmentfoltra?
Nekem a Bioderma, Eucerin, LRP fényvédőktől kifolyt a szemem, de aztán rájöttem, hogy csak a kémiai összetevőket nem bírom. 🤷
Szia Gloria,
Mutatom :
https://kremmania.hu/kremek/eucerin-sun-pigment-control-napozo-fluid-arcra-ff50
Thiamidol van benne .
Ezt kenném rá :
https://kremmania.hu/kremek/shiseido-sun-protection-lotion-50
Én bírom a kémiai cuccokat, ezzel az Eucerinnel ma reggel a szemhéjamat is bekentem és semmi bajom sincs tőle.
Az alkaromra fel fogom kenni egymásra őket egy foltban és megnézem nem vesznek-e össze, remélem nem fognak.
De jó neked, hogy bírod a kémiait, még a szemkörnyékre sem kenhetem, egyből könnyezek.
Majd számolj be mi lett a teszt eredménye. A vízállót kenném másodiknak.
“ Úgy is lett” . Ma alkaron próbáltam nem vesztek össze, vizet is bírta, 2 órát voltam bent .A két réteg között vártam 20 percet, hogy az alap biztosan beszívódjon.
Annyira szeretem a Shiseido finishét, meg az egész állagát, mintha selymet kenegetnék magamra , zseniális.
A többi részre vízálló Pupa ment, már feltöltöttem, ha átmegy az adminokon majd írok róla véleményt.
Holnap arcra is felteszem őket egymás után, köszönöm, hogy segítettél.
Jelentem sikerült, ma egész nap így voltam és nem esett le a fejem . 2x1,5 órát voltam vele vízben néha megtapogattam a hajtövemnél, hogy érzem - e még a krémet és nem ment az onnan sehova szupeeeer .
Nagyon örülök, még egyszer köszönöm.
Sziasztok
Egy hosszabb nyaralásra (10 nap) ti viszitek az egész heti rutint magatokkal, vagy csak valamiféle egyszerűsített “mini-rutint”? Nálam van retinol, hámlasztás, peptidek, c vitamin, hidratálás stb
Kocsival megyünk, de azért más is kell nem csak kence a csomagtartóba A fényvédő az alap
A sminkkel nincsenek ilyen gondjaim, egy spirál 1 mono és a szemöldökpomádé. 2 éve még ez is sok volt Akkor meg nem kenegettem magam így