Bőrápolási rutin

A313et hol lehet beszerezni?

Én ezt az oldalt találtam, az A313 KM oldalán is ezt ajánlják:

1 Likes

Köszi

1 Likes

Alábbi, az elmúlt egy évben bontott termékeket szeretném elajándékozni, így egyben, ha érdekel valakit. Kipróbálni jó lehetőség. Holnap postára is adom, postán maradó csomagként.
Aki elsőként ír, annak küldöm. Köszi.

• Jelly Joker, 1/3 rész van a tubusban
  • Benton toner, 1/2
  • Purito esszencia, 1/3
  • Ordinary hidratáló, majdnem tele van
  • G&G hialuron, 1/3
  • Purito szérum, 2/3
  • Balea maszk, 4 db

IMG_20210413_192911

11 Likes

@Gloria Engem az Ordinary érdekelne

Igazán kedves tőled. :blush:

1 Likes

Szia! Én szívesen vinném a csomagot!

1 Likes

Kedves @zalla, írok üzenetet.

Szandika, ezt most egyben gondoltam, nem megbontva. Majd legközelebb, ha nem baj. :hugs:

1 Likes

@Gloria, rendben :).

1 Likes

Érdemes megnézni mennyi fényvédőt tesz fel. És én még azt hittem bőven kenem…:smirk:

3 Likes

Kb. annyit, amennyit én kenek a kisfiamra, mielőtt beszalad a Balatonba. :slight_smile:

Bár a márka termékeiről eléggé megoszlanak a vélemények, nekem a Hélia-D termékei ismét bizonyítottak. PIros pont.
A mélyhidratáló gél ismét pokoli gyorsan (két nap alatt) helyretette a szalicisav miatt kipirosodott, érzékeny, allergizált bőrömet. A sebkezelés mellett azonnal pótolnom kell az elvont vizet. :frowning: Alapvetően Paula’s Choice termékeit használom most, de ebből a krémből mindig van itthon az arcpermet mellett:

3 Likes

Ez nálam is kedvenc, a zsíros bőröm nagyon szereti.

Engem a Helia-D Officina családja érdekel, abból lehet, hogy kipróbálok valamit.

Az én bőröm egyáltalán nem borul ki a Helia D termékeitől, pedig extra érzékeny.

1 Likes

Szerintetek a Jelly Joker és a Liquid Hydration tonik nem lesz sok tavaszra-nyárra kombinált/zsíros bőrre?
Gondolkodom, hogy habzó Cerave-re váltok, még nem próbáltam.

IMG_20210426_185139

12 Likes

Szinte észrevétlenül állt össze az arcápolási rutin. :slight_smile:

Allergia utáni regenerálódás :frowning:

20210428_093057

8 Likes