https://kremmania.hu/kremek/vichy-normaderm-phytosolution-mattito-spray
Amikor lényegében 100 ml alkoholt adnak el 6500 Ft-ért “mattító spray” címszó alatt…
Érzékeny bőrre is, pffff…
Könnyű krémes, minimális habzás, nem gél, de nem is habzó igazán. Viszont nagyon puha és jó érzés használni. Irritált bőrre megváltás lehet.
az összes Vichy-t telenyomnak denat alkohollal és csilliárdért eladják.
Van egy-két egész jó, amiben nincs alkohol és egész jó, hasznos összetevők vannak, de még mindig drágának tartom őket. Parfüm szerintem az összesben van, ami engem mondjuk nem zavar, de másnak ez kizáró tényező. Ez abszolút melléfogás volt részükről szerintem.
De jó, örülök hogy neked is bejött a PC.
Melyik AOX a kedvenced?
A kék egyelőre nagyon szimpi, becuppantja a bőröm. A retinolbol egyelőre még az A313 es az Agame a best of.
Engem az Isntree toner hozott lázba, az milyen?
Az A313-ról tudnál mondani pár szót? Gondolkozom, hogy rendelek, egy pár plusz infó mindig jól jön Illetve Agame-ből 5-öst vagy 10-est használsz? utóbbi is mozgatja a fantáziám.
Helló Draga, jó a toner, viszont egy dolog miatt inkább este használom, vagy akkor, amikor nappal nem sminkelek. Kicsit ilyen zseles réteg marad utána a pofimon, amit nem annyira szeretnek az alapozoim, bb krémeim, kukacosodik, csomosodik a kettő együtt. Egyébként tényleg jo. Nincsen semmi panasz ra. Viszont fenti miatt lehet masikat vennek. G&G-vel nincs ilyen panaszom.
Helló, mindkettő G&G-t hasznalom, nem erzek semmilyen különbséget a kettő között, csak árban. Az A313 vazelines, zsíros, opálos krém, ami teljesen mas, mint a G&G Agame. Agame nem zsíros krém, könnyen beszívodik. Mondjuk fura sarga színe van, ami nem feltétlenül tűnik el még reggelre se. Agame abszolute nem okozott semmi irritáciot, pedig elvileg az az erősebb, hatasosabb. A313 tud enyhe irritáciot okozni. Ettől függetlenül az A313 után nekem személy szerint kisimultabb a pofim.
Köszi a leírást és az összehasonlítást, sokat segítettél!
Kerdezz bátran, szívesen válaszolok.
Viszont, ha most kezded a retinolozast, lehet óvatosan kezdenem, vmi lightossal. Vagy szeptemberben. Rengeteg fényvedő kell a retinol mellé is, es egyébként is. Amikor pl nyaralni megyek, akkor mar 1 héttel előtte semmi retinolt nem kenek. Illetve nyaron eleve óvatosaban kenem, mint télen. Télen, ősszel, tavasszal gyakrabban hasznalom a napi rutinomban.
Köszi, nagyon kedves vagy! Már retinolozok kb egy éve, TO-t használok, de valahogy sosem tudtam negszeretni az állagát, azért is érdekel az Agame. Viszont a hatásosságról sem szeretnék lemondani, ezért a dilemma
Köszi
A Green Tea-s változatot próbáltam, az nagyon szuper volt, igaz elég híg, nem ilyen zselés, mint amilyet te mondasz. Ettől függetlenül érdekesnek hangzik, lehet egyszer kipróbálom
Azt imádom, mar 3szor ujravettem. Imádom a gyógynövényes illatát es a hatasat is. Jelenleg is használatban van.
Hat, igazad van, de ez valamelyest egyéni is sztem. Kinek mi valik be. TO retinolt is próbáltam már, Tindigot is. Ezért van összehasonlítási alapom. De mindenki bőre más es mas. A313 nem drága, esetleg megeri beruhazni ra.
Igen, ár-érték arányban az a313 elég jó, egyre inkább arra hajlik, hogy megrendelem. Aztán majd meglátom, kipróbálhatok mást is ha nem jön be.
En is a313et hasznalok, nagyon elegedett vagyok vele