Bőrápolási rutin

Még van egy ilyenem, de utálom az illatát. :frowning:

1 Likes

Hú, a lemosó, toner nagyon jó.:star_struck:
Fényvédő nem pálya nekem, kémiai, de neked jó lehet, ha esetleg utána is keresel, a világoskék resist fluidot, spf 50, ajánlom figyelmedbe.
Na, az azelain booster az, ahol örülök, hogy minit vettem. Nem lettünk barátok.

1 Likes

Megvan, nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Próbáltam este, zárónak, hát kösz soha többé.
Na erre jó a deluxe kiszerelés.

1 Likes

Néha beüt az allergia nálam, pokoli vízhiánnyal párosulva, arra az esetre vettem. De rosszul vagyok az illatától, szerintem elengedem. A Helia D vizes krémzseléjét sokkal jobban szereti a bőröm.
A lemosó-tonik az, amit mindenképp megtartok.
Nem használok micellás vizet, megőrülök tőlük, mindet próbáltam, marad a szemsmink lemosása külön plusz Nivea érzékeny bőrre való olaja arcra, és utána jön ez a PC lemosás+tonik. Nagyon klassz mindkettő.

Azt hiszem találtam magamnak egy nagyon jó fényvédőt. Eredetileg a purito fizikaijára fájt a fogam, de mind tudjuk hogy mi történt… (hozzáteszem, a comfy water sosem lett megkérdőjelezve és/vagy tesztelve)
Mindenesetre, a clinique mineral 50 nagyon jól viselkedik rajtam. Meszelni meszel, de közel sem annyira mint a többi fizikai. És fényes is, de matt alapozót bírja, csak púderezni kell. Hátrány, hogy felbontás után csak 6 hónapig jó.

2 Likes

Én is néztem. A 30ml kiszerelés tart vissza. Egyelőre. :slight_smile:

Engem is… de ha három elég egy nyárra, akkor nem panaszkodok

20210307_085016

Reggeli kedvenceim:
A fényvédő a nagy kedvencem állagra, hatásra és összképre is. Sajnálom, hogy nehezen beszerezhető, yesstyle-on rég láttam. Jolsen pedig horror a szállítás. Minimálisan fehérít, de ez az én színeimen nem releváns. Újra szeretném vásárolni. A glow szérumot is nagyon szeretem, ápoltabbnak érzem a bőröm. A HA richt viszont nem szeretem, szeretném elhasználni végre. Számomra furán összecuppantó hatása van bármi kerül alá és fölé. GG tonik alapdarab a rutinban, hamarosan elfogy. Glorianak hála van utánpótlásom. Az innisfree lemosójával szintén elégedett vagyok, bár a nagy kedvencem la roche lemosóját nem übereli. Így nem fogom újravásárolni. Jó volt kipróbálni.

20210307_085239

Tegnap este:
Ismerkedem az EUK szérummal. Most használtam harmadszor. Állagra kissé olajos, felkenés után bizsergető. Heti 1-2 este szeretném használni, remélem hosszútávon is be fog válni. Mivel nem szeretem a sok réteget, inkább kevesebb több elven gondolkodom számomra jól működhet.

10 Likes

Ma szép hosszú sor lesz. Álomkór van rajtam, úgyhogy korán ledőlök.:smile:
IMG_20210308_181425

10 Likes

Sziasztok! Vettem 3 PC hidratalos fényvedőt Gloria ajanlasara. Az egyiket mar tesztelem egy ideje. El vagyok tőle ájulva, komolyan mondom.:see_no_evil: Imadom. Viszont elbizonytalanodtam, hogy ezek akkor olyan erősek fenyvedelem téren, mint egy rendes fényvedő, vagy sem? :roll_eyes:
Jah, a PC termek, ami imadat, az ez:
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-defense-essential-glow-moisturizer-spf30

2 Likes

Skinsmartról:
Figyelem-figyelem: Sokszor kérdeztek minket, hogy a fényvédős hidratálótok után reggel használjatok-e még „sima fényvédőt” is. A fényvédő fényvédő, és akár nappali hidratálónak, akár simán fényvédőnek nevezzük, ha ugyanaz az SPF érték van ráírva, akkor termékmegnevezeéstől függetlenül ugyanúgy védeni fog a káros napsugaraktól. Válassz egy minimum SPF 30-asat, és használd bőségesen mindennap. Ha szeretnéd, annak sincs akadálya, hogy rétegezd a fényvédőket, de ahogy írtuk is: az SPF értékek nem fognak összeadódni, a legmagasabb SPF érték az, amíg fel tudsz menni. Vagyis, ha használsz egy SPF 30-as + egy SPF 50-es fényvédőt, maximálisan SPF 50-es védelmet tudsz elérni, nem SPF 80-at.

2 Likes

Nekem ez inkább fényvédőnek tűnik az INCI alapján, mint fényvédős hidratálónak…

1 Likes

Uh, köszönöm, brutálisan jo. :smiley: Sajnos meg kell vennem nagy meretben is. :smiley: Köszönöm az ajánltást. :blush:

1 Likes

IMG_20210322_194525

10 Likes

Úgy szereten nézni az ilyen fotóidat :slight_smile: Pláne, mert az én rutinom még gyerekcipőben jár (de legalább van, és egy hónapja nagyon szigorúan tartom is).
Mindig vannak újdonságokat, amiket kipróbálsz, vagy már megvannak a bevált termékek? :slight_smile:

1 Likes

Ez a Niod cucc mennyire baró 1-10-es skálán? :smile:

1 Likes

Az alap megvan, de még tesztelek pár terméket, igazából most áll egyenesbe a dolog, jó két év után.

1 Likes

Új, még csak első benyomás van, a pumpa érdekes, nem finoman porlasztó, inkább spray jellegű, de engem ez nem zavar.
A szemkörnyékemen pár másodpercig éreztem, kicsit csípte, de betudom annak, hogy új hatóanyaggal találkozott a bőröm.
Szépen egyben tartotta a rutint, elsőre ígéretes.
De ami wow, az a Calm lemosó, még tesztelem, de nagyon finom, extra kíméletes volt használatban.

1 Likes

Jól sejtettem akkor, hogy hosszabb folyamat lesz, még a végleges rutin beáll.

1 Likes

Köszönöm szépen, szemeztem régebben ezzel a misttel. Szerencsére skinsmarton out of stock. Habzo lemoso a Calm? Vagy tonik jellegű!?

1 Likes