Még van egy ilyenem, de utálom az illatát.
Hú, a lemosó, toner nagyon jó.
Fényvédő nem pálya nekem, kémiai, de neked jó lehet, ha esetleg utána is keresel, a világoskék resist fluidot, spf 50, ajánlom figyelmedbe.
Na, az azelain booster az, ahol örülök, hogy minit vettem. Nem lettünk barátok.
Megvan, nem nagyon tudok vele mit kezdeni. Próbáltam este, zárónak, hát kösz soha többé.
Na erre jó a deluxe kiszerelés.
Néha beüt az allergia nálam, pokoli vízhiánnyal párosulva, arra az esetre vettem. De rosszul vagyok az illatától, szerintem elengedem. A Helia D vizes krémzseléjét sokkal jobban szereti a bőröm.
A lemosó-tonik az, amit mindenképp megtartok.
Nem használok micellás vizet, megőrülök tőlük, mindet próbáltam, marad a szemsmink lemosása külön plusz Nivea érzékeny bőrre való olaja arcra, és utána jön ez a PC lemosás+tonik. Nagyon klassz mindkettő.
Azt hiszem találtam magamnak egy nagyon jó fényvédőt. Eredetileg a purito fizikaijára fájt a fogam, de mind tudjuk hogy mi történt… (hozzáteszem, a comfy water sosem lett megkérdőjelezve és/vagy tesztelve)
Mindenesetre, a clinique mineral 50 nagyon jól viselkedik rajtam. Meszelni meszel, de közel sem annyira mint a többi fizikai. És fényes is, de matt alapozót bírja, csak púderezni kell. Hátrány, hogy felbontás után csak 6 hónapig jó.
Én is néztem. A 30ml kiszerelés tart vissza. Egyelőre.
Engem is… de ha három elég egy nyárra, akkor nem panaszkodok
Reggeli kedvenceim:
A fényvédő a nagy kedvencem állagra, hatásra és összképre is. Sajnálom, hogy nehezen beszerezhető, yesstyle-on rég láttam. Jolsen pedig horror a szállítás. Minimálisan fehérít, de ez az én színeimen nem releváns. Újra szeretném vásárolni. A glow szérumot is nagyon szeretem, ápoltabbnak érzem a bőröm. A HA richt viszont nem szeretem, szeretném elhasználni végre. Számomra furán összecuppantó hatása van bármi kerül alá és fölé. GG tonik alapdarab a rutinban, hamarosan elfogy. Glorianak hála van utánpótlásom. Az innisfree lemosójával szintén elégedett vagyok, bár a nagy kedvencem la roche lemosóját nem übereli. Így nem fogom újravásárolni. Jó volt kipróbálni.
Tegnap este:
Ismerkedem az EUK szérummal. Most használtam harmadszor. Állagra kissé olajos, felkenés után bizsergető. Heti 1-2 este szeretném használni, remélem hosszútávon is be fog válni. Mivel nem szeretem a sok réteget, inkább kevesebb több elven gondolkodom számomra jól működhet.
Ma szép hosszú sor lesz. Álomkór van rajtam, úgyhogy korán ledőlök.
Sziasztok! Vettem 3 PC hidratalos fényvedőt Gloria ajanlasara. Az egyiket mar tesztelem egy ideje. El vagyok tőle ájulva, komolyan mondom. Imadom. Viszont elbizonytalanodtam, hogy ezek akkor olyan erősek fenyvedelem téren, mint egy rendes fényvedő, vagy sem?
Jah, a PC termek, ami imadat, az ez:
https://kremmania.hu/kremek/paula-s-choice-defense-essential-glow-moisturizer-spf30
Skinsmartról:
Figyelem-figyelem: Sokszor kérdeztek minket, hogy a fényvédős hidratálótok után reggel használjatok-e még „sima fényvédőt” is. A fényvédő fényvédő, és akár nappali hidratálónak, akár simán fényvédőnek nevezzük, ha ugyanaz az SPF érték van ráírva, akkor termékmegnevezeéstől függetlenül ugyanúgy védeni fog a káros napsugaraktól. Válassz egy minimum SPF 30-asat, és használd bőségesen mindennap. Ha szeretnéd, annak sincs akadálya, hogy rétegezd a fényvédőket, de ahogy írtuk is: az SPF értékek nem fognak összeadódni, a legmagasabb SPF érték az, amíg fel tudsz menni. Vagyis, ha használsz egy SPF 30-as + egy SPF 50-es fényvédőt, maximálisan SPF 50-es védelmet tudsz elérni, nem SPF 80-at.
Nekem ez inkább fényvédőnek tűnik az INCI alapján, mint fényvédős hidratálónak…
Uh, köszönöm, brutálisan jo. Sajnos meg kell vennem nagy meretben is. Köszönöm az ajánltást.
Úgy szereten nézni az ilyen fotóidat Pláne, mert az én rutinom még gyerekcipőben jár (de legalább van, és egy hónapja nagyon szigorúan tartom is).
Mindig vannak újdonságokat, amiket kipróbálsz, vagy már megvannak a bevált termékek?
Ez a Niod cucc mennyire baró 1-10-es skálán?
Az alap megvan, de még tesztelek pár terméket, igazából most áll egyenesbe a dolog, jó két év után.
Új, még csak első benyomás van, a pumpa érdekes, nem finoman porlasztó, inkább spray jellegű, de engem ez nem zavar.
A szemkörnyékemen pár másodpercig éreztem, kicsit csípte, de betudom annak, hogy új hatóanyaggal találkozott a bőröm.
Szépen egyben tartotta a rutint, elsőre ígéretes.
De ami wow, az a Calm lemosó, még tesztelem, de nagyon finom, extra kíméletes volt használatban.
Jól sejtettem akkor, hogy hosszabb folyamat lesz, még a végleges rutin beáll.
Köszönöm szépen, szemeztem régebben ezzel a misttel. Szerencsére skinsmarton out of stock. Habzo lemoso a Calm? Vagy tonik jellegű!?