Bőrápolási rutin

Reggeli:
20210221_083413

Esti:
20210221_084006

Nehezen szuszakoltam fel őket egy képre :grin:

14 Likes

IMG_20210222_190032
Toner lemaradt a képről.

11 Likes

Érdekes, hogy kettő hidratáló krémed is van? :slight_smile: Tudom, egyik fluid, másik maszk, de hasonló funkciót látnak el. Ráadásul a fluid a szérumok előtt. De ha így bevált, akkor szuper. Én is ki szeretném próbálni a LRP Toleriane-t, csak nem a fluid verzió lesz a nekem való szerintem.

1 Likes

A fluid a szemkrémem, gél állagú. Néha összekeverem boosterrel vagy A-game 5-tel, bevált.

4 Likes

Feladtam a csomagokat mindenkinek, postán maradóként. Az ajánlott szelvényről fotót küldtem üzenetben.
Még annyit, hogy ugyan azt írtam postakész borítékban lesz, nem így lett. A postán nem is hallottak még erről (mondtam, hogy van ilyen, akkor azt mondták, hogy pont most nincs ilyen, aztán találtak egy darabot, agyongyűrve, mindegy) szóval elengedtem a dolgot és átsétáltam a papírboltba bubis borítékért. Végül a feladással együtt ugyanannyiba került, csak gondoltam jelzem, nehogy ebből félreértés legyen. Szép napot mindenkinek! :kissing_heart:

8 Likes

Jaj de szeretem a posta felkészültségét. Nekem minden postán máshogy kell címeznem a postán maradót, mert az egyik szerint megváltozott a címzés, a másik szerint nem… De ez a sztori még jobb. “Szóval van egy termékünk, ami nincs.”

5 Likes

Megjöttek a Purito eredményei is a saját fényvédőik bevizsgálásával kapcsolatban. Nem írták mi lett a pontos végeredmény, de szerintük sem érik el az SPF 50-et a fényvédők. Teljes mértékben bevonják emiatt a fényvédőiket.
Továbbá megszakítják a kapcsolatot az eddigi gyártóval és újat keresnek. Elkezdenek új fényvédőkön dolgozni és mielőtt piacra dobják őket, 2 független laborral bevizsgáltatják majd a termékeket (ottani és tengerentúli laborral is). Az eredmények fent lesznek a honlapjukon és a social media oldalaikon.
Ezeken felül évente random batch testeket is végeznek majd, hogy meggyőződhessenek róla, hogy a termékeik továbbra is tartják azt az SPF értéket, ami a csomagoláson van.

Mit gondoltok?

13 Likes

Érdekes lehet a folyamat, ha a minőségellenőrzésnek nem része az SPF érték rendszeres ellenőrzése.
Visszaépíteni a bizalmat sokkal nehezebb lesz és valószínű, hogy egyéb, nem érintett termékeik minőségébe vetett bizalom is meginoghat.

5 Likes

Én örülök neki, csak továbbra is legyen tisztán fizikai fényvédőjük elérhető áron. Sajnos amit most használok, az gépzsír, és meszel is, mint a fene.

1 Likes

Szerintem ez egy korrekt vállalás és nyilatkozat. Bízzunk benne, hogy a későbbiekben ezt ténylegesen be fogják tartani a vállalásaikat az új fényvédőikkel kapcsolatban.
A dolog viszont rávilágít egy olyan problémára, amivel szerintem nem sokat foglalkozik senki: Egy piacra kerüléskor bevizsgált terméket kinek és milyen gyakran kellene később ellenőriznie, hogy ilyen probléma ne fordulhasson elő?

6 Likes

Ez egy olyan nyilatkozat, ami tök jól hangzik, és persze előre mutatónak (látszik)…de azért ugye senki nem gondolja komolyan, hogy nem tudtak róla, hogy mennyi az annyi? Hosszú ideig és nagyon jól profitáltak ebből a -mondjuk ki - csalásból (mert nem kicsit számít, hogy az előállításnál fele vagy dupla költséget emészt fel a alapanyagok ára…)
És valószínű, hogy abból a szűk rétegből akik tudatosan vásárolnak bőrápoló termékeket el fognak veszíteni párat, gyakorlatilag a nagy többség ugyanúgy meg fogja venni a termékeiket, és pár év múlva már alig fog valaki emlékezni erre az ügyre…A cég meg csinálja, amihez nagyon ért…a profitot… :zipper_mouth_face:

1 Likes

Tulajdonképpen én asszem értem mi történt… megrendeltek egy 50+ formulát (vagy csak egy fényvédőt), és elhitték hogy amit kaptak, az az amit megrendeltek, és nem tesztelték le. Persze, itt felmerül a kérdés hogy miért nem, de a legtöbben elhiszik ami oda van írva. Szerintem itt vagy kommunikációs hiba volt, vagy az a bizonyos cég hibázott akivel a Purito szerződött.

2 Likes

Újra kapható Skinsmarton az Altruist fényvédő.

A mai időjárás Cicaplastot ér.:blush:
IMG_20210305_185150

10 Likes

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: De klassz, hogy így katonásan felsorakoztatod őket. :grin:

hú, nekem az az olajos lemosó pokoli gyorsan fogy. Imádja a bőröm, csak az ára…
A szemsminket külön lemosóval mosod, vagy ezzel?

Jaj, az lemaradt. Bioderma Sensibio micellással a nagyja, aztán a többi. Az olajos lemosót azért óvatosan szemnél, nem masszírozom a szemembe.
Jó ki lemosó az olajos PC, de van Purito is, ugyanezt tudja és jóval olcsóbb.
Az a helyzet, hogy áttérek teljes PC-re, ha Purito olaj elfogy sem veszem újra, mert ez az egy lógna ki a sorból.
Paulát úgy kell rendelni, hogy nem szabad az összesen összeget megnézni, csak gyorsan rányomni, hogy megrendelem és kész.:wink:

2 Likes

… és amiből lehet, minit venni először kipróbálásra.

:slight_smile:

1 Likes

Én most ezeket fogom használni, a lemosókat kivéve a többi miniben van meg:

1 Likes

Feltétlen :smile: még mindig van olyan cuccom, amit nem annyira szeretek, persze nagyot vettem, sajnálom kidobni, így elhasználgatom. Drága tanulság.
Ha van mini, azzal kell kezdeni.

2 Likes