Imadom az ilyen kepeidet.
Purito cleansing olaj milyen? Szemeztem vele.
A Purito jó kis lemosó, kicsit sűrű, de vízzel finom krémes lesz. Van Paula’s is, az egy fokkal kifinomultabb, de háromszor annyiba kerül, úgyhogy a Purito jobb vétel.
Szeretem a sűrű olajos lemosókat, utána úgyis habzóval leszedem a maradékot. Néztem Paulát, baromi drága egy lemosóért, amit úgyis lemosok. De nem vennék rá mérget, hogy sose próbálom ki. Habár nyitottam ma egy megtakarítási számlát, úgyhogy inkább az első felhevülések után kétszer átgondolom, kell e nekem az adott termék vagy sem.
Chanel krémbronzerről beszéljen le valaki please.
Ez utóbbira inkább rábeszélnélek, még a régit használtam, de 2021-ben esélyes lesz az új beszerzése. Könnyen felvihető, természetes hatású, kell az nekünk, hidd el!
Köszönöm a felbujtást!
Napi okosító
(28) Retinoid család: retinolsav, retinal, retinol, HPR és Bakuchiol - mi micsoda? - YouTube
Használtam Paula olajos lemosóját, pokoli gyorsan elfogyott, és nagyon drága.
Én nem foglak lebeszélni, mert nekem is kívánságlistás
A kérdés, honnan szerezzem be.
Majd hozok a sógoroktól februárban, ha gondoljátok.
https://www.douglas.at/de/p/5002391019
Most - 25% van.
Megnéztem, hogy mi ez az összetevő - eddig nem hallottam róla- egy csomó márka már használja pl. Bioderma Sébium termékcsaládban is benne van, meg Isana egyik szérumban is.
Nah, szép, senki sem beszél le. Én láttam Blaha Müllerben. Hátha lesz vmi akció januárban. 16.000 vmennyi volt.
Szétnézek😉
Szerintem pont csak ezt (meg a porpúdert) érdemes megvenni tőlük
Pooorpúdert? Melyik az?
Nem nem, nekem màr sikerült 2 db- ot elhasznàlnom, de tényleg nagyon sokàig kitartott. 30 grammos, òriàs
Sír a frissen megnyitott megtakarítási számlám.
Hm, orgazmikus mennyország.
Jól látom, hogy neked spriccelős a G&G tonik? Az enyém nem ilyen és semennyire nem átlátszó a flakon