Bőrápolási rutin

Mindegyik ilyen gyárilag, de én is átöntöttem egy szórófejes flakonba :blush:
@Gloria szerintem ezt továbbfejlesztette, és még a címkét is áttette :wink:

2 Likes

Közben kipróbáltam, tökéletesen illik rá a KAP permet szórófeje, úgyhogy át is raktam rá (a KAP kiürült) sokkal jobb így használni.

1 Likes

Igen, egy Mario Badescu permet flakonja, a fóliát simán átragasztottam, pont passzolt. Ha ürül, utántöltöm, sokkal kényelmesebb használni így.:blush:

1 Likes

Én is a fejet cseréltem csak a flakonon (A Helia-d szőlős tonikjának feje került rá). Nekem is sokkal kényelmesebb így használni.

IMG_20210103_202821
Első ilyen képem, Gloria mintájára :slight_smile: Remélem látszani fognak a dolgok.

A Garnier micellás víz után Himalaya Botanique arclemosó gél következett, csak az át van töltve pumpás flakonba. Egyébként várom, hogy elfogyjon, csak nem akartam kidobni. Az állandó szereplő előtte a Balea arctisztító hab volt érzékeny bőrre és az is fog következni valószínűleg, most is van belőle egy bontatlan.

LRP Cicaplast után amúgy nem érzem szükségét a B oil-nak, csak igyekszem minél gyakrabban használni, mert irtó lassan fogy, mivel pár pici csepp is elég belőle.

16 Likes

Ne-csináld-utánam-rutin:

IMG_20210103_225034

Írhatnám, hogy á, ez csak az esti rutin, de az a helyzet, hogy jelenleg ennyire vagyok képes. A terhességgel járó rosszullétek és a fáradtság olyan szinten kivesznek belőlem, hogy képtelen vagyok többre.
Egy fényvédő nagyon kellene, de az sosem jár magában (+lemosó, esetleg hidratáló mellé). Most elővettem a Medik8 C-vitaminos, spf30-as krémjét. Tudom, nem elég faktor, de a jelenlegi semminél több…

9 Likes

Én csak SPF15-öt használok itthonra. Tavaly nyertem a KM-en tesztelésre, szerintem télen elmegy egy gyengébb fényvédő, ha nem járkál az ember lánya napközben sokat. Én meg ugyebár semennyit nem járkálok, csak nagy ritkán boltba, de nincs fél óra a napi szabadban töltött időm. (Bevallom, néha itthon elfelejtem feltenni, de a hámlasztás miatt azért igyekszem.) Az SPF30 jelen fényviszonyok között akkor is elég lenne, ha bejárnék munkába (reggel még, délután már sötét van).

4 Likes

Köszi. Nekem is hasonló az érvelésem. Karácsony környékén a napot sem láttuk hosszú ideig a csodálatos idő miatt. Ha ki is mentem, azt is csak sötétedés előtt közvetlenül (kb fél órával) tettem. De időnként én is hámlasztok. Plusz az elmúlt napokban egész jó volt az idő, délelőtt is kimozdultunk a játszótérre. Szóval valamit csak el kellene kezdeni…

1 Likes

Én itthon egyáltalán nem használok fényvédőt, ha ki sem lépek a házból. Más is van így ezzel?:grinning:

10 Likes

Ha reggel ugy nez ki, hogy napos ido lesz aznap, akkor mindenkepp felteszek legalabb egy 15-20ast. Ahogy jovok-megyek a lakasban, mindenkepp er a napfeny. Munkaidoben sosem megyek el itthonrol, igy ennel erosebb vedelem nekem nem kell ilyenkor. 5-6 utan meg mar ugyis mindegy.
Ha viszont reggel esore, borus idore ebredek, akkor egyaltalan nem teszek fel fenyvedot. Bar valoszinuleg ilyenkor se artana…

1 Likes

Én minden nap ugyanazt a fényvédőt használom, ami jelenleg SPF45. Ez alá már nem szívesen mennék. Ha a lakásban vagyok akkor is ér napfény (ablakok), max. nem közvetlenül, hanem közvetve.

1 Likes

Én sem használok ha otthon vagyok

6 Likes

Én ilyenkor sosem használok SPF 30-nál többet. De azt itthonra is felteszem.

Egyébként csodállak, én olyan szinten nem bírtam egyik terhességem alatt sem az illatokat, hogy a teljes arc- és testápolásom 1 db illatmentes tusfürdőben merült ki… (És így is a kórházban kötöttem ki 1 hét infúzióra, annyit voltam rosszul.)

2 Likes

Ó szegény… Én akkor a fasorban sem vagyok.

1 Likes

Én sem használok itthon.

2 Likes

Én sem szoktam itthon fényvédőzni. :see_no_evil:

2 Likes

Én sem használok itthon fényvedőt, pedig elegge megszállott fényvédőzős vagyok :slightly_smiling_face:

1 Likes

Tél mindig küzdelem érzékeny-kombináltból érzékeny-sivatagszárazra váltok. :smirk:
A két utolsó terméket betenném a megvettem-beleszerettem topikba, annyira jók.
IMG_20210106_202929

14 Likes

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy ez a krém szerintetek használható rendszeresen arcra vagy inkább a célzottan arcra való krémet érdemes beszerezni? https://kremmania.hu/kremek/cerave-moisturizing-cream

Nekem az a tapasztalatom, hogy a legkisebb kiszerelésben kell megvenni és kipróbálni új cuccot.
A Cerave nem rossz, de szerintem inkább testápolásra való.
Megkérdezhetem, hogy konkrétan mire keresel krémet?

1 Likes