Én köszönöm a tippet, megnézem őket:)
Nem semmi gyűjtemény…
A Hada Labo-ból a piros vagy a fehér vonalat szereted jobban?
A fehér sima hyaluron tonerre hajaz, a piros tartalmasabb, tejes állagú. A fehér nyári, piros téli toner. Mindkettő jó egyébként, de valószínű nem fogom újravenni, mert a PC kicsit drágább és jobb.
Nyàron èn szereztem be pàr tagnak a nèmet oldalròl. Most nincs akciò ès nem kaphatò épp.
Azóta is azokat használom és hálás vagyok, mint állat:) Köszi szépen:)
Sziasztok! Abban kérnék egy kis segítséget, hogy a TO Buffet+Copper Peptide és a Niod Survival 0 szerintetek mehet egy rutinba?
A Buffet-ről a TO azt mondja hámlasztóval, c vitaminnal, retinollal ne használjuk egyszerre, és emiatt csak a Survival mellett “maradt neki hely” a mostani termékeim között - de az meg erős antioxidáns ugye (a bőség zavara, tudom, de minden most használt termékemet szeretem, csak nehéz őket összeegyeztetni ).
Ismerős a helyzet
A Copper elég drága ahhoz, hogy ne hasson, de a Survival gyengítheti.
Reggel nincs neki hely? Vagy a Survival mehet a reggeli sorban.
Én ezzel ugyanígy gondban vagyok, épp ezért nem rendszeresen használom, néha csinálok neki szabad estét és akkor bőven kenem. Nem is fogom újravenni, más kevésbé kényes peptidet próbálok ki.
Azon gondolkodtam én is, hogy átrakom reggelre, köszi! Jó, ha más is megerősít benne. Úgy is itt az ideje, hogy leüljek és szerkesszek egy rutin-naptárt, mert olyan lyukas az agyam, majd abban keresek mindennek fix helyet.
Vártam a válaszüzit, de akkor így már tudom az infót.
A buffet nekem is a reggeli rutin része. G&G hyaluron rich, utána a buffet, majd vékonyan helia-D krém. Ez utan jön az alapozó.
Nincs fényvédőm
Köszi, tényleg ki fogom próbálni reggel, főleg ha ilyen jól rétegezhető sminkkel is.
(Jaj a fényvédő inkább úgy csinálok mintha nem is láttam volna ezt leírva, nem szabad kihagyni!)
Ne haragudj, beìrtam a közösbe , neked külön elfelejtettem ìrni.
Tegnap esti
Az Avonos olajról mi a véleményed?
Szeretem, szépen oldja a sminket és egyéb szennyeződést, vízzel könnyen leöblíthető, bàr én sose használom magában, utána jön mindig a babylove fürdető, mint második lemosó. Pattanást, irritációt nem okozott. Amit nem szeretek, az az öntögetős flakonja, nagyon nem praktikus.
Mostani reggeli és esti rutinom együtt, szigorúan NEM sorrendben.
A második lemosóm a kádnál van, de az uncsi, CeraVe Foaming Cleanser.
Most látom milyen sok minden látszik, az első TO az 10% Lactic Acid, bal Revox a peptid, jobb Revox a niacinamid, mellette TO Azelaic.
La Roche-Posaynak van egy próbacsomagja, 1690 Ft és a Sipo patikában most ingyen szállítás van, nem kell venni mellé semmit.
A csomagban 75ml hidratáló krém van extra száraz bőrre (testre, arcra) plusz két mini tusfürdő.
10-es A Game használható minden nap vagy inkább felesleges, mert elég heti 3x is?
Jelenleg a gyengébbik verziót használom minden nap, de semmiféle irritációt nem tapasztaltam.
Szerintem attól függ mit bír a bőröd. Mindenképp max heti 2-3 alkalommal kezd, aztán emeld, ha úgy látod szükségét és bírja a bőröd.