Bőrápolási rutin

Ezt én is elmentem, van fair-light árnyalatban is. Ezt a fényvédőt még nem próbáltam.

1 Likes

A KM is posztolt most egy cikket róla.

2 Likes

Én a Tinamuban vettem, akkor ebből reklamáció lesz.

2 Likes

én pont ezen gondolkodtam. egy ideális világban az történne, hogy a márka kártérítést fizet. én például hónapokon keresztül költöttem tízezreket jóhiszeműen erre a termékre, nyilván, ha tudom, hogy 20 faktoros (se), meg se veszem, tehát jogos lenne, hogy az erre költött pénzemnek legalább egy részét visszafizessék. nyilván tudom, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. a pénzen túl arról nem is beszélve, hogy milyen hosszútávú hatásai lehetnek ennek.

1 Likes

Azt hiszem lehúzhatják a redőnyt is, nem lesz bevétel.

1 Likes

Ahogy nézem, a beauty világ teljesen kiakadt. Facebook csoportokban fejetlen posztok és hozzászólások, insta sztorik, stb. Nem is csodálom. Valakinél olvastam, hogy Judit úgymond szándékos negatív reklámot csinált, mert ő maga is egy fényvédő fejlesztésén dolgozik. É nem gondolom, hogy rossz szándékkal vizsgáltatta volna be. Túl szép volt, hogy igaz legyen, ezt valahol mindenki tudta. És most Judit volt az, aki utánajárt. Itthonra egyébként elhasználnám, vagy nagy ritkán télen az utcára, de egyébként csalódott lennék nagyon én is, ha sokáig ezt használtam volna. Egyelőre csak kívánságlistán volt. Azt pedig nem gondolom, hogy akkor most ki kéne dobni a márka összes termékét, vagy akár minden koreait. A zsibit ellepő purito áradaton csak mosolygok. Főleg, hogy az árakat nem úgy lőtték be, mintha ez a botrány kitört volna. :smiley:

5 Likes

Igen, valószínűleg sokan nem fognak tőlük venni semmit. Egyébként nagyon kíváncsi leszek a márka válaszára.

1 Likes

Az oka mindegy is, hogy miért, de a teszteredmények beszédesek.

1 Likes

Én sem gondolom, hogy hátsó szándék lett volna a bevizsgáltatás mögött. A márka tonikjait meg a buffet szérumot pedig továbbra is szeretem, nem tervezem ezért kidobni. A fénybédőből mintáim voltak, de aztán mégsem vettem meg nagyban, mert volt más ami kellemesebb viselet volt.
De mindenképpen nagyon kíváncsi vagyok a Purito válaszára

2 Likes

Most egy márka neve merült fel és elő is jön a kisördög. Mi lenne a többiekkel? A fogyasztói bizalom ilyenkor eléggé megreccsen…

2 Likes

Úgy tudom amúgy hogy a híres Klairs fényvédő is a célkeresztbe került, mert nagyon hasonló összetevői vannak a Puritoéhoz és ráadásul ugyanabban a laborban készül. A mostanában híres Keep Cool fényvédő ugyanez.
Amúgy én most nem fogok ettől még nagy Purito bojkottot tartani, ami tetszett eddig tőlük, mert szerette a bőröm, veszem továbbra is. Hacsak nem arzént kevernek bele, ami nincs feltüntetve, nincs gond. :smiley: Nyilván a fényvédőiket hanyagolni fogom.

3 Likes

Purito válasza, akit érdekel: https://www.instagram.com/p/CIYZVYvHnfw/

7 Likes

Teljesen helyesen irod! :wink: (a bevizsgalas is azert tortent, mert a szakik megneztek az incit, ertenek.hozza es ez alapjan volt nekik hihetetlen az spf50…)

1 Likes

Köszi!

1 Likes

Szerintem azért volt annyira megdöbbentő a vizsgálat, mert hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az a fényvédő, amit Koreában gyártanak, biztos jó. Pedig ha az európai piacot nézzük, akkor is lehet találni olyan terméket, ami nem felel meg annak, ami a cimkéjén áll.
Bevallom őszintén, én se szoktam nekiállni böngészni az INCI-t, hogy vajon a fényvédőből ennyi elég-e a megfelelő védelemhez. Viszont lehet innentől kezdve több tesztet és véleményt fogok elolvasni a fényvédő vásárlás előtt.

3 Likes

A készlet fotók kapcsán eszembe jutott, megnézem már én hogy állok. Nem olyan vészes, de azért…
Túl sok bontott cucc van, azokat most átpakoltam, ami a fogyáshoz legközelebb van előre került. Cél, hogy a bontott mennyiség a felére csökkenjen. Idén elkapott a gépszíj, de hogyan találnám meg mi passzol hozzám? :grinning:

Ezek a felbontott termékek, mindet használom, de akkor is sok.
IMG_20201205_083645

Bontatlanok, ebből most szigorúan tilos bármit használni.
IMG_20201205_084752

21 Likes

Nagyon szép gyűjtemény! Kicsit megnyugodtam, nem is használok sok mindent egyszerre.:wink:
A Purito nia szérumot nagyon szeretem.:kissing_heart:

5 Likes
4 Likes

De jo osszefoglalo :star_struck: koszi! (Otletnek: a Natics-ot is keresd meg lecci-lecciiiiiii!!!:pray::pray::pray::pray::pray:)

1 Likes