Nekem nem lett a kedvencem, mert hajlamos előhozni a száraz részeket. De ha nagyon alahidratálok, akkor egész jó.
Mondjuk én is mindig aláhidratálok, de akkor lehet a zsíros bőröm miatt is szeretem ennyire. Ez az első fényvédőm aminek szeretem az érzetét a bőrömön.
köszönöm szépen, ez megerősített abban, hogy akkor őt rendeljem főleg, hogy nekem is zsíros a bőröm :))) még egy kérdésem lenne, ha már itt vagyok: honnan érdemes beszerezni?
A belinkelt cikk alapján a Purito kémiai fényvédős termékét teszteltették. A fizikairól egyelőre nincs szó. Bár ezek után nem mondom, hogy nem ébrednek kételyek a többi termékkel kapcsolatban is.
Ahh, bocs, tényleg, kevertem a másikkal.
Akkor marad az INCI olvasás
Erre én is kíváncsi vagyok! Az ausztráliai fényvédőkben biztosan lehet bízni, ők nem engednek akármilyen fényvédőt árulni az országban, koreait sem lehet
Nekem is ez a kedvencem.
Áttöltöttem spray flakonba, permetnek használom.
Hát én Amazonról rendeltem eddig. Elvileg Németországban lehet amúgy kapni, ha van esetleg arra ismerős.
Amazonról tudsz megbízható eladót, akitől te szoktad rendelni? Köszi
megvettem a zselés lemosót is, nagyon kíváncsi vagyok rá
Nekem sajnos nem jött be. Kifejezetten zsíros bőrre való, engem szétszárított, mint egy múmia úgy néztem ki.
Nagyon sajnálom, mert szép az összetevő listája és a krém állaga, a formula is fantasztikus. Csak nem nekem.
Természetesen ebből is kettő van, gondolkodom rajta, hogy mit csináljak vele, de lehet elhasználom felkarra, dekoltázsra. A színe sem passzol, kicsit sárgás.
Én szívesen megveszem tőled
Én szeretem, a tonerrel együtt. Olajos lemosás után tökéletes. És olcsó. Szerintem többet nem sok értelme van erre költeni, inkább egy jó szérum.
Egy dologba tudnék belekötni, az íze, de megtanultam szigorúan csukott szájjal használni.
A lemosó mellett szól, hogy nem csípi a szemem, ezt még a Paula’s Choice krémes lemosó sem tudja.
Én innen rendeltem. Bár kalandos csomag volt, mert 3 helyett 1 érkezett csak meg, valaki hibázott , de írtam nekik és pár napon belül megérkezett a másik 2 is.
Észben tartom.
Csak az a baj, hogy attól még nem tudjuk pontosan mekkora mennyiségben van a termékben a szűrő, hiába tudom a típusát.
Azta, én sem tudtam, hogy a skinsmartos csajok vannak mögötte.
Tény, de ha egész elöl van akkor talán megbízhatóbb a termék, mintha valahol az INCI közepén vannak a fényvédő összetevők.
Én “leragadtam” a kémiai fényvédőknél, pár fizikait kipróbáltam de nem tudták azt a komfortot nyújtani a kombinált bőrömnek, mint egy kémiai. A fényvédő az egyetlen amit nem “mertem” kipróbálni az olcsóbb (pl. koreai) kozmetikumok közül…
A keleti nőknek egyébként valószínűleg fel sem tűnik, hogy 20 vagy 50 az SPF, mert menekülnek a nap elől, az ő értékrendjükben a barnított bőr, valamiféle alsóbbrendűséget sugall.