Bőrápolási rutin

Nekem nem lett a kedvencem, mert hajlamos előhozni a száraz részeket. De ha nagyon alahidratálok, akkor egész jó.

1 Likes

Mondjuk én is mindig aláhidratálok, de akkor lehet a zsíros bőröm miatt is szeretem ennyire. Ez az első fényvédőm aminek szeretem az érzetét a bőrömön.

köszönöm szépen, ez megerősített abban, hogy akkor őt rendeljem :slight_smile: főleg, hogy nekem is zsíros a bőröm :))) még egy kérdésem lenne, ha már itt vagyok: honnan érdemes beszerezni?

1 Likes

A belinkelt cikk alapján a Purito kémiai fényvédős termékét teszteltették. A fizikairól egyelőre nincs szó. Bár ezek után nem mondom, hogy nem ébrednek kételyek a többi termékkel kapcsolatban is.

1 Likes

Ahh, bocs, tényleg, kevertem a másikkal.
Akkor marad az INCI olvasás :slight_smile:

1 Likes

Erre én is kíváncsi vagyok! Az ausztráliai fényvédőkben biztosan lehet bízni, ők nem engednek akármilyen fényvédőt árulni az országban, koreait sem lehet :confused:

1 Likes

Nekem is ez a kedvencem.

1 Likes

Áttöltöttem spray flakonba, permetnek használom.

1 Likes

Hát én Amazonról rendeltem eddig. Elvileg Németországban lehet amúgy kapni, ha van esetleg arra ismerős. :slight_smile:

2 Likes

Amazonról tudsz megbízható eladót, akitől te szoktad rendelni? :smiley: Köszi :slight_smile:

1 Likes

megvettem a zselés lemosót is, nagyon kíváncsi vagyok rá

1 Likes

Nekem sajnos nem jött be. Kifejezetten zsíros bőrre való, engem szétszárított, mint egy múmia úgy néztem ki.:smirk:
Nagyon sajnálom, mert szép az összetevő listája és a krém állaga, a formula is fantasztikus. Csak nem nekem.
Természetesen ebből is kettő van, gondolkodom rajta, hogy mit csináljak vele, de lehet elhasználom felkarra, dekoltázsra. A színe sem passzol, kicsit sárgás.

Én szívesen megveszem tőled :grinning:

1 Likes

Én szeretem, a tonerrel együtt. Olajos lemosás után tökéletes. És olcsó. Szerintem többet nem sok értelme van erre költeni, inkább egy jó szérum.:star_struck:
Egy dologba tudnék belekötni, az íze, de megtanultam szigorúan csukott szájjal használni.:rofl:
A lemosó mellett szól, hogy nem csípi a szemem, ezt még a Paula’s Choice krémes lemosó sem tudja.

2 Likes

Én innen rendeltem. Bár kalandos csomag volt, mert 3 helyett 1 érkezett csak meg, valaki hibázott , de írtam nekik és pár napon belül megérkezett a másik 2 is. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Észben tartom.:wink:

1 Likes

Csak az a baj, hogy attól még nem tudjuk pontosan mekkora mennyiségben van a termékben a szűrő, hiába tudom a típusát.

Azta, én sem tudtam, hogy a skinsmartos csajok vannak mögötte.

Tény, de ha egész elöl van akkor talán megbízhatóbb a termék, mintha valahol az INCI közepén vannak a fényvédő összetevők.

1 Likes

Én “leragadtam” a kémiai fényvédőknél, pár fizikait kipróbáltam de nem tudták azt a komfortot nyújtani a kombinált bőrömnek, mint egy kémiai. A fényvédő az egyetlen amit nem “mertem” kipróbálni az olcsóbb (pl. koreai) kozmetikumok közül…
A keleti nőknek egyébként valószínűleg fel sem tűnik, hogy 20 vagy 50 az SPF, mert menekülnek a nap elől, az ő értékrendjükben a barnított bőr, valamiféle alsóbbrendűséget sugall.

1 Likes