Na ez nálam is úgy van, hogy ami ahol praktikusan útbaesik készülődés közben, ott tartom. Könyvespolcon a hámlasztó? Naná! Képregények között a toner? Miért is ne? Stb. Fogok én mindig ide-oda mászkálni, mikor úgyis ott van mindig ott van dolgom!
Nem tudom hallottatok-e már róla, hogy sokáig ment azon a vita, hogy vajon a Purito fényvédői tényleg SPF50±osak-e. Most az inciedecoder elküldte a Purito fényvédőket egy lengyel, majd egy német laborba in vitro és in vivo tesztre, hogy megmérjék vajon mennyire véd a Purito. Mindkét labor eredménye közel azonos lett: SPF 19.
Ti mit gondoltok erről? Szerettem azt a fényvédőt és túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen. Fizikai fényvédő a fehér tocsogó arc nélkül…
Nem örülök, van vagy két bontatlan doboz.
A G&G toner nagyon szuper
Hát hidratálónak még jó lehet…
Ez de jó. Hétköznap meg pláne kinek van ideje állandóan a fürdőszobába rohangálni! A reggeli nyammogása közben szoktam az arcomat kenegetni.
Tök jó, már nem kell őket dugdosnom.
jaj ne, ez nagyon rossz hír. az egyetlen fényvédő volt, ami úgy-ahogy bevált a kombinált arcomra, csalódott vagyok és átverve érzem magam, és nem tudom, ezek után miben bízhatok. ráadásul az ára mostanság az egekbe szökött, ez is zavart már egy ideje ha ezt ilyen simán megteheti egy ekkora cég, mégis milyen ellenőrzési folyamatokon mehetnek át más kozmetikumok?? nagyon kiábrándító…
Még egy előny, ha single vagy
Most akartam küldeni az insta posztot róla, de látom megelőztél😀
https://www.instagram.com/p/CIWGVfdH3xf/?igshid=rd9dotamtyor
Nekem a Purito Comfy Water volt az egyik kedvencem, de mindig is elég hihetetlennek tűnt, hogy 50 faktoros és alig van white cast-je, hiába csak fizikai szűrőket tartalmaz.
Ez elég nagy bukta. Purito-t se kell venni többet.
Felvetődik a kérdés, mi van a többi termékkel…
Nagy kár, az illatmentes szérum és az esszencia kedvencem.
Meg mi van az összes többi koreai viszonylag olcsó termékkel? Utóbbi időben nekem az volt furcsa, hogy az A’pieu márkától vettem 2 különböző krémet, de állagra, illatra, mindenre ugyanolyannak tűnt. Vajon tényleg másak az összetevők?
Meg a Purito cuccoknak néha kicsit fura a csomagolása, mármint az angol szöveg, ami rá van írva nem tűnik túl ‘professional’-nek, persze tudom ne a külső alapján ítéljünk, de valamit csak jelent…
Itt a hivatalos beszámolójuk a vizsgálatról:
https://incidecoder.com/purito-controversy
Én is nagyon sajnálom a dolgot, kifejezetten szerettem. A legkönnyedebb állagú fizikai fényvédőm volt. A nagyobb baj, hogy nyár végén már a gyermeket is ezzel kenegettem.
Kezdem azt érezni, hogy bár nagyon vonzók a koreai fényvédők, de ezután nem fogok többet rendelni…
Én maradok a kémiai fényvédőknél. Ott szerintem nem igazán van értelme trükközni, úgysincs fehér réteg. Amit javasolni tudok, hogy nagyon nézzétek az INCI-t, ha nagyon hátul vannak az UV szűrők, akkor legyetek szkeptikusak…
Közben a Purito fényvédők ellepték a piacteret
tényleg
Én nem kapkodnék vele. Érdekel a Purito válasz is.
Közben én már azon gondolkodom, hogy akkor mi legyen helyette…
Ez volt az első fényvédő amit használtam, nem is nagyon ismerek mást.
Niod Survival és Australian Gold Botanical, amin gondolkodom. Ha van valami tippetek, szívesen fogadom <3
Engem is nagyon érdekel, hogy mit fog erre lépni a Purito.
de jó, nekem ma érkezik
Amúgy én nem is tudtam, de az incidecoder mögött is Juditék (Skinsmart, G&G) vannak és ők végeztették el a tesztet is. Úgy érzem, hogy nekik nem áll érdekükben lejárató kampányt folytatni.
De azért nyilván érdekel a Purito mivel magyarázza a bizonyítványát. Korábban kérdezték őket, hogy ilyen kevés UV szűrővel, hogy lehet SPF50+ (szerintük SPF84), de azt mondták titkos a formula és nem mondhatják el. Kíváncsi vagyok most miben fog eltérni a válaszuk.
Nekem ő a kedvenc fényvédőm. Zsíros bőröm van, nyáron nekem BB krémként is működik,amikor nem akarok full sminket, nem zsírosít, én egyszerűen odavagyok érte. 2 bontatlan tubus vár még rám itthon, mással már nem is kísérletezek. Ja és nagyon jól lehet rá sminkelni, nálam ez is szempont. Az összetevőkhöz nem értek, de ennél nem is érdekel, mert akkor sem váltanám le, pedig lemosó, szérum, hidratáló esetében nagyon figyelek erre is.
https://kremmania.hu/kremek/australian-gold-botanical-sunscreen-spf50-tinted-face