Én használtam mindkettőt, de az utóbbit testápolónak inkább. Talán egyszer-kétszer kentem az arcomra is, de csak a legnagyobb hidegben. Kombinált bőrre szerintem kicsit sok.
Csak Cerave jöhet számításba? A krémek testápolásra nagyon jó termékek, de arcra nekem nem meggyőző. Ha hidratálót keresel ajánlom a Laroche-Posay Cicaplast krémet, nálam jobban bevált. A 100 ml nagyon jó árban van.
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-cicaplast-baume-b5
vagy
https://kremmania.hu/kremek/la-roche-posay-toleriane-ultra-ejszakai-arcapolo
szerintem az első linken hibás a krém neve vagy a képe. nem egyezik a képen illetve a névben a szöveg.
mindenesetre: a második linken lévő krémet próbáltam, nekem az arcra nem volt jó, kissé komedogén. viszont tokától bokáig nagyon ajánlom!
de van egy másik Cerave, amire esküszöm, ténylegesen tetőtől talpig, nekem ez arcra is bejött: https://kremmania.hu/kremek/cerave-moisturising-lotion (vigyázz, a “moisturizing lotion” és a “daily moisturizing lotion” két külön termék különböző összetevőkkel. nekem az jött be ami NEM “daily”)
Kombinált bőröm van, de szeretem a balzsamszerű, nehéz krémeket, éjszakára megfelel. Akkor szerintem a cream menne éjszakára, a lotion meg nappalra. Köszi
Óó, ez a La Roche-Posay Cicaplast már listán van, ezt tuti rendelem a Cerave termékek mellé. Nagyon kíváncsi vagyok már rá köszi a másik ajánlást is, megnézem.
Tényleg, most hogy mondod… kicsit elvesztem a cream, lotion stb. témában. Ezen kívül, ami fent van Krémmánián, a másik lotion meg spf-et tartalmaz, de olyan krémet meg nem szeretnék (használok külön fizikai fényvédőt).
Köszi, megnézem amit ajánlottál.
Hajmosás volt, ilyenkor igyekszem rövidre fogni.
Tegnap esti (a Foreo lemaradt a képről, pedig minden este használom lassan 2 éve)
Valaki használ Good Molecules termékeket? Ha igen, bevált?
Tuti megveszem. Csak Libriben, és személyesen érte megyek. Ugyanannyiért adják mint Skinsmart.
Köszi, ezt én is beszerzem!
Röviden: nem szörnyen hagyományos kerülendő kozmetikus, deeee… egy nagy ne már még így is.
Leginkább nem értek vele egyett, pl. sem a micellás víz, sem a tonik fontossága, vagy a reggeli arcmosás kérdésében. Az asztalra pakolt termékek többségét pedig biztosan nem használnám.
Én nem tudom amúgy, Lilu pontosan vajon mit is gondolhat, annyira változatos álláspontú szakemberekkel szokott beszélgetni. Aki nézi a műsorait rendszeresen, és ebből próbálna tanulni, teljesen össze lehet zavarodva.
Huh, bocsánat, de majdnem mind a 15:30 perc egy hatalmas baromság, egy-két igazságmag pedig elvétve akad.
Mindjárt szólok a T-vonalban zsíros bőrömnek (máshol amúgy teljesen normál, semmi szárazság), hogy legyen kedves érdesedni és mitesszeresedni, mert ezt mondta a nagy tudású kozmetikus, hogy szabályszerűen ezt csinálja a bőr. Akikre amúgy 95%-ban jellemző, hogy 30 éve tanultak valamit, és ezt azóta is szentírásként kezelik, egyik sem hajlandó fejlődni. Amikor azt mondta, hogy nyugodtan nyomjuk az alkoholt, majdnem lefordultam a székről. A micellás vizet utálja, dehogy miért, azt már nem indokolja meg.
A tonikot is úgy propagálja, mintha abszolút kihagyhatatlan eleme lenne a bőrápolásnak, pedig nem, csak egy kellemes plusz (ha jók az összetevők!). Mutogatják itt a Clear&Cleart meg a Garniert, mint etil-alkohol mentes tonikok, pedig a második összetevő a denat alcohol bennük, ami lényegében majdhogynem azonos az etil-alkohollal.
De az abszolút kedvencem a blekkhíd.
Mimimimiii? Ezek szerint nem figyeltem, az alkoholt hol mondta? Újra meg kell néznem ezt a baromságot.
Visszavonom, mégis szörnyen kerülendő kozmetikus!
(Az ásványi olajokat is kerülnünk kéne szerinte. Csoda, hogy nem csak natúr termékeket ajánl.)
Valahol az elejefelé mondta, mikor a zsíros bőrről beszélt, hogy jaj, hát NYUGODTAN használj alkoholtartalmú termékeket, mert hát a zsíros bőrre az mehet!
Áááá, kiégtem.
A micellás víz meg a problémás bőrre lett kitalálva…
Nem egészen így tudtam
Én is, teljesen. De én már lassan egyetlen kozmetikusban sem bízom (max akkor, ha gyantázásról van szó ), mert mindegyikőjük odavan a Dermofil arcszeszért, meg pasztáért… Jó, hogy nem azt mondják, vegyek gyógyszertári alkoholt, azt mossam azzal a fejem