Bőrápolási rutin

@blessed, a Purito fényvédőt érdemes kipróbálni, nagyon jó.
https://kremmania.hu/kremek/purito-centella-green-level-unscented-sun-spf50-pa

3 Likes

Köszi a válaszokat! :slight_smile:
@macooka ez meggyőző, hogy betáraztál belőle!

Igen, a Purito márkát szoktam látni még itt nálatok. Jók az összetevői annak, amit linkeltél.

A Puritot én is tudom ajánlani. Sajnos még nem volt szerencsém a nagy kiszereléshez, de sok kis mintát próbáltam már és azok is szuperek.

2 Likes

IMG_20201010_212903

8 Likes

IMG_20201015_200907

10 Likes

Eddig ez a leghosszabb :astonished: :heart_eyes:

3 Likes

IMG_20201019_200655

10 Likes

Reggel
IMG_20201020_085056

9 Likes

Az úttörő ahol tud, segít, régen legalábbis így volt… Csak azért, hogy @Gloria meglepjen minket! :upside_down_face:

Aha, erre még én is emlékszem…:wink:

1 Likes

IMG_20201109_192807

11 Likes

Olyan szépen összerakod a sort! Előbb fotózol vagy előbb kenekedsz? :blush:

Köszi, aranyos vagy. Előbb kipakolom a sort, lefotózom, aztán kezdődik az esti móka. A fürdőszoba szekrényemben belül pedig egy komplett heti rutin van kiragasztva. A múltkor a férjem meglátta, de nem szólt semmit, már elmagyaráztam neki, hogy ez egyfajta hobbi.:smile:

9 Likes

Látod, ez a lista-kiragasztás jó ötlet! Néha összefolynak a napok és akkor megkavarodok, hogy mikor is hámlasztottam? (Van hogy egy hét is kimarad) vagy a reggeli álmos-rohanásban nem kell gondolkodni, hogy melyik is a következő lépés?

1 Likes

És megértette?:smiley:

Elfogadta :smile:

4 Likes

Rendes ember, tartsd meg! :grin:

2 Likes

Véleményeket szeretnék kérni, hogy szerintetek van-e értelme a drágább terméket választani ezek közül?
Cerave Facial Moisturizing Lotion vagy Cerave Moisturizing Cream
Nektek melyik vált be?
Köszi :slight_smile:

Szerintem érdemes átgondolni milyen bőrtípusod van, előbbi használható zsíros bőrre is, utóbbi elvileg kicsit sok lenne neki. Én csak a Lotiont használtam a bőrtípusom miatt és azt nagyon szerettem, utóbbit nem merem kipróbálni. Elvileg szárazabb bőrre teljesen jó a másik is. :slight_smile:

2 Likes