@blessed, a Purito fényvédőt érdemes kipróbálni, nagyon jó.
https://kremmania.hu/kremek/purito-centella-green-level-unscented-sun-spf50-pa
Köszi a válaszokat!
@macooka ez meggyőző, hogy betáraztál belőle!
Igen, a Purito márkát szoktam látni még itt nálatok. Jók az összetevői annak, amit linkeltél.
A Puritot én is tudom ajánlani. Sajnos még nem volt szerencsém a nagy kiszereléshez, de sok kis mintát próbáltam már és azok is szuperek.
Eddig ez a leghosszabb
Reggel
Aha, erre még én is emlékszem…
Olyan szépen összerakod a sort! Előbb fotózol vagy előbb kenekedsz?
Köszi, aranyos vagy. Előbb kipakolom a sort, lefotózom, aztán kezdődik az esti móka. A fürdőszoba szekrényemben belül pedig egy komplett heti rutin van kiragasztva. A múltkor a férjem meglátta, de nem szólt semmit, már elmagyaráztam neki, hogy ez egyfajta hobbi.
Látod, ez a lista-kiragasztás jó ötlet! Néha összefolynak a napok és akkor megkavarodok, hogy mikor is hámlasztottam? (Van hogy egy hét is kimarad) vagy a reggeli álmos-rohanásban nem kell gondolkodni, hogy melyik is a következő lépés?
És megértette?
Elfogadta
Rendes ember, tartsd meg!
Véleményeket szeretnék kérni, hogy szerintetek van-e értelme a drágább terméket választani ezek közül?
Cerave Facial Moisturizing Lotion vagy Cerave Moisturizing Cream
Nektek melyik vált be?
Köszi
Szerintem érdemes átgondolni milyen bőrtípusod van, előbbi használható zsíros bőrre is, utóbbi elvileg kicsit sok lenne neki. Én csak a Lotiont használtam a bőrtípusom miatt és azt nagyon szerettem, utóbbit nem merem kipróbálni. Elvileg szárazabb bőrre teljesen jó a másik is.