Ezt próbáltam: https://kremmania.hu/kremek/mario-badescu-facial-spray-with-aloe-cucumber-and-green-tea
Nagyon nem, szinte égette az arcbőrömet.
Idén megtréfálom télanyót, nem hagyom, hogy kipirosítsa az arcomat.
Semmi esélye ellened!
De jól néz ki átmatricázva!
Kár érte, a neve alapján olyan jónak tűnik.
mostanában nézegettem pár bőrápolási szakértő véleményét, és mindenki egyértelműen kimondja, h nagyon rossz összetevői vannak a mario badescu termékekenek, és nemhogy nem segítenek, de csak rontanak a bőr állapotán
Átnéztem ezt az összeállítást, 1-2 terméket már használtam, van, amihez csak mintát ugyan, de a nagy része ismeretlen volt. Vikit nem követem folyamatosan, pedig tudom, hogy megérné. A kívánságlistám meg még hosszabb lett De ennek most kifejezetten örültem, sok jó tippet kaptam.
Rendkívül veszélyes folyamatosan nézegetni a blogját. Mindig lehet valami érdekes terméket találni. Vagy inkább termékhadat.
A Skinlatte szerzője kozmetikus lett, itt mesél a képzéséről:
Egyre többen vannak
Alig fért rá a képre.
De ez így nem az igazi, há, ez is eljött, rutint kell írnom…
@Gloria a LRP Cicaplast-ot minden nap használod? Teljes arcra lehet? Azon gondolkodom, hogy erre cserélném le a mostani krémem, amit a piros, érzékeny részekre használok arcomon. KM-en ugye nagyon jók a vélemények és nálad is látom
1-2 hete használom, teljes arcra, és nagyon tetszik. Állaga hasonló a TO NMF-hez, kicsit sűrűbb is, de ez jobb. Nem fog azonnal felszívódni, idő kell neki. Viszonylag vastagon teszem fel, zárásként.
Instán elég sok helyen feltűnt, skincare témában.
Ja és az ára nagyon baráti, ml kb. 4000 Ft.
Úgy vettem meg, hogy max. jó lesz krémnek, de nagyon szuper hidratáló arcra. Szerintem booster is mehet bele, télen majd kap egy kis olajtuningot is.
Szuper. Kipróbálom én is!
Éjszakai vs. nappali rutinom. A bőröm nyáron zsíros, télen kombinált/normál. Fő problémáim a mitesszeres, valamint az élettelen, szürke tónusú bőr és a sötét hegek.
Az “aktívak” közül naponta csak egy félét használok. Korábban a hámlasztót és az azelainsavat váltogattam naponta. Mióta használhatok retinoidot, azóta heti 2:2:2 arányban kerül sorra a hámlasztó, a retinolsav származék és az azelainsav.
Szép sorminta!
De jó, örülök, hogy feltetted. Én is szívesen nézegetem. Meg így is lehet kincsre bukkanni.
Sziasztok! Eddig a TO Niacinamide szerumát használom, de nálam is sokszor kukacosodik, zavar. Így a reggeli rutinba, smink alá esélytelen használni. (Este használom, de a reggeli rutinba is szükségét érzem beépíteni.)
Érdemes lecserélni a G&G B-Bombra? Azzal milyen tapasztalataitok vannak?
A héten hétfőtől vasárnapig ez volt a sorrend. Még alakul,van pár új termék, ami próbára vár, erre a péntek estét neveztem ki. Az lett a bármi napom. Most C-Glow volt soron, a B-bomb a következő. Sajnos a C-vitaminos cuccokal hadilábon állok, nem bírja a bőröm és a szemem sem. Még egy 5%-ost kipróbálok, aztán feladom.