Bőrápolási rutin

Viki összegyűjtötte a kilenc év (amióta ezt a rutint követi) alatt próbált koreai kozmetikumok 70-es listáját:
https://ohmybrush.com/2020/09/a-70-legjobb-koreai-kozmetikom-amit-9-ev-alatt-probaltam/

6 Likes

De jó ez, még összefoglalásnak is!
Én pl. tökre vegyesen használom.
Ha a tegnap estémet nézem, akkor:
Nívea micellás víz (német)
Hada Labo lemosó (japán)
SecretKey tonik (koreai)
Missha mist (koreai)
Good Molecules niacinamide tonik (szérumként használva) (a cég amerikai, de Koreában gyártva)
Niod szérum (kanadai)
Clarins Double szérum (francia)
Yeouth szemkrém (amerikai)
Clinique Moisture Surge (gyártva U. K., egyébként amerikai)
Laneige deep sleep maszk (koreai)

Na kérem, van itt minden :grinning:

És egyedül a Niod szérumra mondanám azt, hogy nem venném meg még egyszer (Asos boxban volt), mert nekem nincs olyan jó, mint a SubQ (ezt most reggel használom).

És íme rémísztgetésnek egy ébredés utáni, minden smink és szépítés nélküli 45 éves fej :rofl:

Screenshot_20200919_084414_com.huawei.camera

11 Likes

Köszi, ezt átnézem majd😘

1 Likes

De cuki vagy :heart_eyes: Pont így festek én is reggel :laughing:
De… a 20-on évesek is gyűröttek reggel, szóval, mind emberek vagyunk :wink:

1 Likes

Egy 49 oldalas tájékoztatót is írt, bár szó szerint minden információt meg lehet találni a blogján a koreai termékekről, még a mintákról is szokott írni.

4 óra alvás után az is csoda, hogy a szemem nyitva tudtam tartani :grinning:

3 Likes

Te szegény! :weary:

A JJ OK, hogy egyedül nem elég, de a PC olaja önmagában nem mindentudó? Mennyivel több ez a kombó? A Liquid biztosan hogy nálam is sorra kerül, amint elfogynak a használtban levő hasonló termékek.

A nagy bőrápolási álmoskönyv szerint :smile: olajos vagy micellás lemosót víz alapú lemosásnak kell követnie.
A PC lemosó olaja tökéletes, mindent felold (bár a spirált én előtte micellással leszedem) de magát az olajos lemosót vízzel nem tudod leöblíteni, mert nem keverednek. Ezért kell a következő vizes bázisú, mert az oldja fel az olajat, szóval azzal emulgálódik. Az olajos lemosás a fényvédő miatt kell, annak meg az az oldószere. Ej, minden összefügg itt mindennel. :smile:
De még én is most tanulom, hogy mit mivel, és állandó rutinom sincs.
Ja, a JJ önmagában is jó lehet, nem vízálló termékekhez, de én megszoktam a dupla mosást.
A liquid szuper és olcsó, de szép lesz, ha mindent meg lehet venni G&G-ből.

7 Likes

Hát van még szerencsére mit bepótonom, ezt az álmoskönyvet is, például. :sweat_smile:
A PC-t még nem használtam, de amit igen, azok után nem nyúlok még egy lemosó után, mivel feloldják a fényvédőt, és azt gondoltam, hogy azzal együtt minden mást is.

Nem véletlen a GG népszerűsége, büszkék vagyunk rá! Olyan jó látni, amikor hozzáéertő külföldiek is áradoznak róla!

3 Likes

@Gloria, szuperül leírtad :+1::clap:, én is pont így csinálom :wink:

1 Likes

Szerintem én sokkal rosszabbul nézek ki reggel :rofl::rofl::rofl::rofl:. Te kisimultnak tűnsz, egészségesnek :).

1 Likes

Nálam is nemzetközi a felhozatal, de ha szeretnék valami bőrápoló dolgot, általában Dél-Korea felé fordulok. Szép összetevőlisták, hatóanyagok rogyásig, óriási termékkínálat, hatalmas kiszerelések. A Nyugat jó nagy lemaradással mindig őket utánozza, csak rosszul, de legalább háromszoros áron (egy csomószor ez az érzésem, bocs).

Óó, szeretnék én ilyen fejet reggelente! Helyette van: iszonyúan sápadt bőr, hatalmas, szürke karikák, vörös szemek, hegek, pattanás utáni foltok… a páromtól egyszer kedvesen megkaptam, hogy hétköznap kora reggel pontosan annyinak nézek ki, ahány éves vagyok.
Te egy kissé elcsigázott 28 évesnek nézel ki.:slight_smile:

3 Likes

Megesz a kíváncsiság, hogy sminkelve mennyinek gondol? Amúgy lehet, h bóknak szánta a" pont annyinak nézel ki" megjegyzést :wink:

A sminkről nem volt szó, az összehasonlítási pont az alvás mennyisége volt. Ha kialszom magam, szerinte 22-nek tűnök.:smiley:

4 Likes

Igen, mostanában már én is.
Bár az ANR eléggé bejön, és tetszik a Double szérum is, de hatását tekintve az Iunik is van olyan, kb. harmad annyiért…

1 Likes

A Clarins Double szérum nekem is bejön.:slight_smile:
Talán a Missha csinálta meg az ANR koreai verzióját, a The Box & Beauty hírlevelében volt.

1 Likes

Az új G&G tonikot áttöltöttem egy fújós flakonba, és permetként használom. Így nekem praktikusabb, mint kiöntögetni a kezemre. Egyelőre nagyon szeretem, könnyed hidratáló, tökéletesen be tudtam passzintani a rutinomba, és ahogy megy előre az ősz, egyre jobban érzem, hogy milyen jól is esik. :slight_smile:

7 Likes

Köszi a tippet, pont volt egy kis permetem, de kiöntöttem (Mario Badescu, ne vegyetek) ugyanaz a méret, még a fóliát és ráapplikáltam. :kissing_heart:
IMG_20200921_200539

8 Likes

De ügyes vagy.:slight_smile: A Beauty Bay nagyon nyomatja a Mario Badescut, ezek szerint nem jó?

1 Likes