En magy mukedvelo vagyok, nekem tetszik😉 de, ha pattanasos antiageing peldarutinra vagy kivancsi, a skinsmart youtube csatornajan eppen a mult heten jott ki egy;-)
Köszi Lencsee azt megneztem,a the Ordinary termékeket egy ismerős ajanlotta kb egy hónapja,mert én eddig soha semmi krémet,szérumot…szóval tenyleg semmit sem hasznaltam,viszont folyamatosan bőrgyógyaszhoz jártam,gyógyszereket szedtem,ami télen jo volt(szép tiszta lett az arcom),de féltem,hogy a szervezetem megsínyli…es ekkor mutatta egy csajszi,hogy milyen volt,és milyen lett az arca ezektől a termékektől…hát leesett az állam…mivel külföldön élek,sajnos a G&G-t csak 3 napja építhettem be a rutinba a PC termékekre a Covid miatt pedig majd 2 honapot várnom kellett volna…de nekem a video nagyon tetszett.azóta mindent elolvastam…de meg sokat kell tanulnom,mert nem egyszerű nekem:))
Köszi BlackXentric,ezt megnézem,még sokat kell tanulnom a bőrapolasról,minden okosság jól jön😉
Én nem rég találtam rá és nagyon bírom a csajszi stílusát is meg amit ír annak is van értelme
Szerintem elég jó kis rutin.
Talán a lemosásra érdemes ráerősíteni. Este micellás víz - olajos lemosó - vizes bázisú arclemosó tripla sor nekem nagyon bejött.
Reggel csak sima víz.
Érdemes lehet a Cerave SA lemosót kipróbálni. Én is tervezem beszerezni.
Ha zsíros a bőre akkor a reggel sima víz nem opció. Nekem legalábbis esélytelen lenne. Én ha sminkelek akkor használok olajos lemosót és habzó géleset. Ha nem sminkelek akkor csak a habzót, de azt mindig alaposan. Micellás vizet nagyon ritkán használok mert nem szeretem.
Sosem volt zsíros bőröm, a másik oldalon vagyok.
Ezért is nehéz másnak tanácsot adni, nincs két egyforma bőr.
Az okosszepseg-et érdemes olvasgatni, kicsit nyers a stílusa, de hülyeséget nem ír.
Nekem meg száraz nem volt soha a bőröm Ez a szép a bőrápilásban is. Nincs két egyforma.
Imádom, teljesen ráfüggtem a posztjaira.
Nekem kombinált bőröm van, nyáron inkább zsíros. Reggel csak sima vízzel mosok arcot. Igaz, általában esténként 1-2 dolgot használok maximum, mert többet nem viselek el ilyen melegben.
Én sem tudok többet, de nekem nem lenne oké. Ebből is látszik, hogy mennyire különbözőek vagyunk. Ha neked működik az jó. Én szeretem reggel is letisztítani az arcom, mert sokszor éjjel is rendesen zsíros bödön lesz. Nem tudom elképzelni, hogy új réteget tegyek fel tisztítás nélkül. Mikor itthon vagyok velem előfordul, hogy a reggeli rutin konkrétan elmarad. Itthon általában leengedett redőny mellett vagyok, nem kell fényvédő sem.
Szintén. Annyira zsíros reggel a t-vonalam nyáron, hogy muszáj valami habzóval mosnom. Ha van időm vacakolni, akkor agyagos vagy iszapos pakolast is kap a homlokm, állam és orrom.
Még télen is arcmosót használok, csak sokkal kímélőbbet.
@Gloria, lehet, hogy a szaglásommal van baj, de semmit nem érzek a G&G Liquid Hydratation használata közben.
Már gondolkoztam azon, hogy felbontom a másikat is, hátha az első üveg defektes.
Sziasztok!
Kb. fél éve vágtam bele a tudatos bőrápolásba. Fő problémám a makacs pattanások, és sajnos már ráncok is kialakultak (25 éves vagyok). A rutinomat erre a két problémára fókuszálva állítottam össze.
Mégis az utóbbi hetekben azt vettem észre, hogy újabb és újabb ráncok alakulnak ki a meglévők mellett. A homlokomon, a szemem körül, a nyakamon, sőt, már a szám szélén is… Még a rúzs is belefolyik.
Teljesen el vagyok keseredve.
Amiket használok :
Reggel
G&G C-vitamin szérum
G&G HA5 rich
TO Reservatrol & Ferulic acid
TO Caffeine solution
TO Azelaic acid suspension
Herbline fényvédő (SPF30)
Este
Cosrx BHA power liquid
TO Niacinamide
TO Argireline Solution
TO Buffet
TO Granactive Retinoid Emulsion
TO NMF hidratáló krém
+néha TO csipkebogyó olaj
Az utóbbi egy hétben pedig elkezdtem akneroxidot használni.
Mit javasoltok? (Szebb lett a bőröm, de pattanások is még gyötörnek.)
Szerintem teljesen jó termékeket használsz, nem hiszem, hogy rosszak és azért lett még több ráncod! Nem változtattál valami mást? Kevesebb folyadék, több stressz? A TO Niacinamidot én is használom pattikra, hááát, beválik, de türelem kell. Ami kijött azt elmúlasztja, de az újak kialakulását nem igazán akadályozza meg
Nem igazán változott semmi ilyesmi. Köszönöm azért az ötletet! Igen, a TO niával tényleg ez a helyzet.
Jee, be is vetetted az újdonságokat.
Már a hét elején megjött a nagy része, szépen egyesével kezdem használni őket, ahogy a nagykönyv szerint kell.
Az Essence valami álom.
Örülök, hogy ennyire tetszik a keleti bőrápolási vonal.