Melyik retinolos lotionről van szó? Tudnáf linkelni? Felkeltette az érdeklődésemet!
Jaj nagyon köszi!
Csak arcra használod, vagy testre is? Mellkas - nyak tájékán biztosan bevetem, de lehet más részeken is hasznos lehet.
Legszívesebben fürödnék benne.
A mennyisége miatt nem spórolok, arcra, nyakra, dekoltázsra használom. Szerintem a retinol tartalma elenyésző lehet, középtájékon az összetevő listának, de nagyon jól hidratál.
Sziasztok! Ezt a temat is mindig orommel szemlelem. Most beszallok en is. Ez a ma reggeli rutinom. (A rutin osszetetele mindig napszak+borallapot fuggo.)
Szereted a Clinique szérumot?
Szuperek lehetnek . Elvileg Japán vezetô márkája? :O.
Egyébként mi az a lotion? :). Megszerettem volna már kérdezni. :).
Nekem is sok hyaluron tartalmú termék miatt pl kipirosodik a bőröm
Nekem 38 fokban egy aldas. De telen nem hasznalnam.
Allaga a toner es az olajmentes szerumok kozott van, es a tonerhez hasonloan tele van hatoanyaggal. Arctisztitas utani lepeskent epitheto be a reggeli es esti rutinba a toner utan vagy annak behelyettesitesere. Ha a borodnek nincs szuksege sok extrara a nyari honapokban (mert gyonyoru fiatal vagy), elegendo is lehet a nyari idoszakra hidratalonak a hamlasztod es a fenyvedod koze beiktatva.
A negyvenes eveimben egy plusz lepes a rutinomban, amivel probalom megorizni a borom puhasagat es kitolni a rancaim melyuleset sok mas termekkel egyutt.
Ma esti rutin:
A Hada Labo Anti Aginget is használtad már? Milyen erősségű lehet benne a retinol, a leggyengébbet bírja csak a bőröm, de nagyon gondolkodom a megvételén. Kár, hogy nincs belőle kisebb kiszerelés kipróbálásra.
A képen a sárga Japán termék az mi?