Bőrápolási rutin

1 Likes

Melyik retinolos lotionről van szó? Tudnáf linkelni? Felkeltette az érdeklődésemet! :slight_smile:

1 Likes

https://www.dm.hu/hada-labo-tokyo-arckrem-anti-aging-super-hidratalo-p5900525052490.html

3 Likes

Jaj nagyon köszi!

Csak arcra használod, vagy testre is? Mellkas - nyak tájékán biztosan bevetem, de lehet más részeken is hasznos lehet.

Legszívesebben fürödnék benne. :smile:
A mennyisége miatt nem spórolok, arcra, nyakra, dekoltázsra használom. Szerintem a retinol tartalma elenyésző lehet, középtájékon az összetevő listának, de nagyon jól hidratál.

2 Likes

20200702_063710
Sziasztok! Ezt a temat is mindig orommel szemlelem. Most beszallok en is. Ez a ma reggeli rutinom. (A rutin osszetetele mindig napszak+borallapot fuggo.)

11 Likes

Szereted a Clinique szérumot?

1 Likes

Szuperek lehetnek :smiling_face_with_three_hearts::heart:. Elvileg Japán vezetô márkája? :O.

Egyébként mi az a lotion? :). Megszerettem volna már kérdezni. :).

Nekem is sok hyaluron tartalmú termék miatt pl kipirosodik a bőröm :confused:

Nekem 38 fokban egy aldas. De telen nem hasznalnam.

1 Likes

Allaga a toner es az olajmentes szerumok kozott van, es a tonerhez hasonloan tele van hatoanyaggal. Arctisztitas utani lepeskent epitheto be a reggeli es esti rutinba a toner utan vagy annak behelyettesitesere. Ha a borodnek nincs szuksege sok extrara a nyari honapokban (mert gyonyoru fiatal vagy), elegendo is lehet a nyari idoszakra hidratalonak a hamlasztod es a fenyvedod koze beiktatva.
A negyvenes eveimben egy plusz lepes a rutinomban, amivel probalom megorizni a borom puhasagat es kitolni a rancaim melyuleset sok mas termekkel egyutt. :wink:

3 Likes

@hanita, hú de jól hangzik :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart:.

IMG_20200702_192036

11 Likes

Ma esti rutin:
20200702_232503

10 Likes

IMG_20200703_213745

7 Likes

https://ohmybrush.com/2020/06/hatoanyagok-kombinalasa-retinol-niacinamide-c-vitamin-aha-bha-hialuronsav-arbutin-stb/

4 Likes

A Hada Labo Anti Aginget is használtad már? Milyen erősségű lehet benne a retinol, a leggyengébbet bírja csak a bőröm, de nagyon gondolkodom a megvételén. Kár, hogy nincs belőle kisebb kiszerelés kipróbálásra.

A képen a sárga Japán termék az mi?