Bőrápolási rutin

Simán lemosás után próbáltam, önmagában, 3 este egymás után. Kíváncsi voltam. Harmadik éjszaka felébredtem arra, hogy csíp, szúr. Én nagyon mélyen alszom, meg is lepődtem. Utána már csak óvatosan, kis mennyiségben, hidratálóval keverve tettem fel. Idén már nem is használtam.
Érdekes tapasztalat volt, az biztos.:smile:

1 Likes

Holnap megyek A-game-ért és Apadert. Nagyon kíváncsi vagyok. :blush:
A313-rol ugyanezt hallottam, van akit szetmart. Engem speciel nem, de lehet csak szerencsem van. :sweat_smile:Vastag a bőr a képemen. :grinning:

5 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

Kezdèsnek mit ajànlanàtok retinolbòl? Eddig csak a to c vitaminos cuccot pròbàltam de az is picit csipked. Viszont hasznàl szèpen. Screenshot_20200521-103741_Chrome mivel èrzèkeny picit a bőröm, egyenkènt szeretnèk ùjabb dolgokat kipròbàlni. Ès milyen a koffeines krèm szemre? Èrdemes megvenni?

1 Likes

Nekem ez az emulzió vált be legjobban:

https://kremmania.hu/kremek/the-ordinary-granactive-retinoid-2-emulsion

3 Likes

Én ezzel kezdenék TO-ból érzékeny bőrrel:
Granactive retinoid emulzió 2%
Ez a formula nagyon gyengéd és hidratáló is.

1 Likes

Pont most írtam én is :joy:

1 Likes

Mert ez a legjobb! :smiley:

1 Likes

Ha a C vitaminos krémet bírtad, akkor nem hinném, hogy nagyon nagy gond lenne a Granactive emulzióval. Viszont most szinte sehol nem elérhető. :frowning:
A koffeines krém nálam nem igazán csinált semmit. Bár nekem katonai árkok vannak a szemem alatt, amit csak a korrektor tűntethet el.

2 Likes

Szerintem is jó cucc :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm mindenkinek, akkor utàna nèzek, hogy lehet - e vhol kapni.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

IMG_20200528_193647

8 Likes

Látom, elcsábultál a mutatós Hada Labóra.:slight_smile: Eddig milyennek találod?

Most használtam először, de nagyon ígéretes. Lehet, hogy megvan a reggeli hidratálóm, fényvédő előtt. :wink:
Majd írok az első benyomás topikba, pár nap múlva.

1 Likes

Óh, a reggeli hidratálónak nagyon sok feltételnek kell megfelelnie! Remélem, tényleg beválik, ha már a dm rászánta magát erre a nagy lépésre.:slight_smile:

2 Likes

IMG_20200625_211257

6 Likes

Ebből melyik, amit ajánlottál? A piros alapú anti aging vagy a fehér alapú No1?

Ja, bocs, le is írtad előzőleg :sweat_smile:

1 Likes

A szemkörnyékápolóról majd kérlek számolj be ha már eleget használtad.

1 Likes

Ok, amúgy is terveztem, hogy írok mindről, melyik hogy vált be

2 Likes