Bőrápolási rutin

Őszintén szólva, nem kedvencem. Nem rossz, de csak nagyon minimális mennyiségben tudom használni, mert mitesszer képző hatása van nálam, nem az én bőrtípusomra való, nagyon száraz bőrre jó lehet. Eredetileg szemkörnyék ápolásra vettem, de a C-vitaminos verziója hatásosabb. Nem fogom újravásárolni. Új terméket már csak deluxban próbálok ki, a teljes kiszerelés kicsit húzós, ha nem vált be. Amúgy a PC antioxidáns szérumok közül a Balancing állaga tetszik a legjobban, nagyon könnyű habos zselé. Szilikonos és primernek használnám, de télen nagyon szárította a bőröm. Kipróbálom 30 fokban, majd meglátjuk.

1 Likes

Koszi! Nekem sincs jo tapasztalatom vele. Eddig egyszer probaltam csupan, pedig tavaly novemberben rendeltem. Masnapra nekem is problemat okozott es nem a retinol volt a ludas. Azota pakolgatom mindhiaba. Scorpioqueen es valaki mas is odakat zengett rola. Talan eloveszem egyszer a reggeli rutinhoz adva nagyon vekony retegben, hatha fordul a kocka.
Felrakom kivansaglistara a Balancingot, egyszer talan eljutok a keszleteim vegere es eljohet az o ideje is. Nekem a Defense a sokszor ujravasarolt kedvenc szerumom.
Kicsit most elment a kedvem a PC-tol ezzel, de meglehet hogy csak en voltam ovatlan. Ahogy mondod, delux mintaval kell legkozelebb kezdeni az ismeretlen vonalon.

1 Likes

Én is nagyon lemaradtam mostanában az olvasással, ezért végiggörgettem mindet. Kényszert éreztem, hogy ne maradjon “olvasatlan” téma :grinning: De nem tudtam volna utolérni magamat.

1 Likes

Defense-ben fényvédő, lemosó kedvenc. Szérummal, hidratálóval nem lettünk barátok.

Kiegeszitjuk egymast. Az ejszakai kremet rendeltem negyszer ujra (az egyik kedvenc nappali kremem lett a konnyed allaga miatt) es a szerumot haromszor. A tobbit meghagyom neked. :slight_smile:

1 Likes

Ezt ma kaptam, szerintem nagyon jó.
https://rutin.skinsmart.hu/
Megvan az esti programom. :smile:

3 Likes

Jókat javasol, tényleg és ha lehet a pénztárcád nagyságát is figyelembe veszi :+1:

Oh, hat egesz hasonlo a rutinom az ajanlotthoz. :nerd_face: Neked mekkora egyezesed van?
Nagyon jo kis link, koszi a megosztasert!

2 Likes

Nekem nagyon tetszik. Kár, hogy a lemosó téren nem teljes a palettájuk (nekem az esti rutinban nem szerepel konkrét termék, de más rutinban igen). Remélem nemsokára lesz G&G lemosó is :blush:.

3 Likes

ma este:
IMG_20200519_212412
Remélem senkit nem fárasztok itt a képekkel, motivációnak szánom saját részre, kicsit kezdtem lustulni. Így meg ha már kipakolom a fotóhoz, használom is.:slight_smile:

9 Likes

Dehogy, én nagyon szeretem nézegetni.:slight_smile:

1 Likes

Azt hozta pluszban amit amúgy is tudtam, hogy hiányzik. De legalább jó úton járok.:blush:
Két termék van, amit szeretnék még beilleszteni, a Peptid Booster és a Hyaluronic Acid Booster.
Az ára jelenleg kívül esik a komfort zónámon.:smile:
Ja meg a Clinical 1% retinolt, de kipróbáltam, sok, mindig hámlott a bőröm. Ezért vártam az A-game szérumot.
Nagyon örültnék, ha a G&G mindenből csinálna alacsonyabb árú verziót.
Sajnos nekem a koreai vonal nem pálya. A fermentált, meg illóolajos termékek szétszárították a bőröm.
Ha valaki tud alternatívát ne tartsa magába.
Jelenlegi no.1 PC-im (bevált és kell) :heart_eyes:
IMG_20200519_212519

8 Likes

A retinoltol en is nagyon tartottam kezdetben, hisz nagyon sok markanal megtalalhato es ki tudja hogy melyik milyen koncentracioban kompatibilis a borommel. A PC lila retinoljarol, a retinol Jezusarol (kb. az elso retinol a piacon) tobb hideget olvastam es azota sem mertem kiprobalni a delux ajandek mintaimat.
Vegul fejest ugrottam a melybe es a Drunk Elephant 10 ml-es retinoljaval kezdtem januarban lassu fokozatban, aztan beepult ketnaponta a rutinomba. Egy borsonyi retinol egy borsonyi arckrem kevereke a teljes arcra es sosem bantott. Ugyan nem lattam oriasi kisimulast, de lehet hogy ideje lenne szemeszhez mennem.
Azota lecsereltem BeautyPie szuper retinoljara es tokeletes a kapcsolatunk.
A BeatyPie csak az USA-ban es a UK-ben elerheto elofizeteses rendszer, ahol x osszegert kapsz egy kreditet es azt meritheted le, de a vegen csak toredek arat kell kifizetni. Svajcban, Japanban, Koreaban es Olaszorszagban gyartott bor- es szepsegapolasi termekeket lehet vasarolni. @zalla emlitett a multkoriban egy brit skincare gurut, akinek ket doboza is megjelent (ket kulonbozo rutinhoz benne minden termekkel) es ott talalkoztam az egyik dobozban BeautyPie termekkel, ami szelesebb retegnek is elerheto volt.

Ertem a problemad, en sem vagyok koreai borapolas rajongo es a magyar piac szuk, nagyon nehez lehet jo alternativat talalni.
A G&G a legjobb a hazai piacon, nekem a Phi is nagyon szimpi, de nem vasaroltam meg toluk mast dezodoron kivul. Par eve, meg a G&G elott nezegettem a Phi termekeket, de eleg magasnak talaltam az arat a kevesbe praktikus csomagolas mellett.

Azota megismerkedtem elmeleti szinten a Nioddal. Jelenleg csak egy allando termeket hasznalok toluk, de egy-ket eve gondolkozom a teljes valtason. Eleg kivancsi termeszetem van es nem tudom, hogy mennyire ejtene rabul hosszutavon a monoton de tudomanyos borapolas, amit szoros kidolgozasban kellene hasznalni.

Orulok hogy ennyi bevalt PC termeked van! Van par bevalt termekem a PC-tol, sot! A fium egyik kivansaga volt, hogy az o arcmosojan legyen rajta, hogy MEN es megkapta a PC ferfiaknak szant lemosojat. Aztan hallottam a hangos rohogest a zuhanyzoban es hozta a flakont, hogy ‘nezd, az van rairva hogy lemossa a mocskot! Ez kell nekem, nulla marketing bull***t!’ (Pedig mar azt hittem amazonon kell keresnem valamit, ami 6 az 1-ben: hajra, testre, szakallra, autora, kutyara es mosogatasra.)

Remelem olvassa Apolka a soraidat, es tervben van a G&G-nel is egy peptid es a hyaluronicos booster.

A retinolos borhamlas mellett ereztel borfelszini fajdalmat, mint a tulhamlasztasnal?

Lanyok, volt mar rossz tapasztalatota kozuletek valakinek barmilyen retinolos keszitmennyel?

3 Likes

“autóra, kutyára és mosogatásra…”:smiley: :smiley:
Nekem nagyon szereti a bőröm a retinolt, eddig a TO emulziót és Tindigóét próbáltam, most a TO szkvalános verzióját. Hozzáteszem, akár naponta kétszer is hámlaszthatok (egy hétig próbáltam ezt, tovább nem mertem), sose jelentkezett irritáció, szóval kicsit rinocérosz vagyok bőr szempontjából.

2 Likes

Nekem volt, ezzel:
https://kremmania.hu/kremek/egyeb-a313-pommade
Nem is rossz tapasztalatnak mondanám, de ennél a retinolnál éreztem az erőt.
Sajnos nem az én bőrtípusomnak való, kivéve nagyon hideg szeles napokban. :smile:

2 Likes

En is A313at hasznalom, heti egyszer. Januarban kezdtem, akkor heti 2-3x, mert csunya volt a bőröm, de nem bantotta az arcomat sosem (pedig előtte nem retinoloztam).

2 Likes

En is használgatom. Nem különösebben erzek semmi agresszív reakciót, amit esetleg kiváltana. Általában krémbe keverem éjszakára, utána még bőségesen olajozok.

1 Likes

Én retinolos szérumbol hármat próbáltam, egy TO szkvalénost, a Revolutiont, ami szintén valamilyen olajos formula, de ennyiből rájöttem, hogy én utálom ha a retinol ilyen olajos formulában van… Nem szeretem használni.
Amit viszont nagyon szeretek, most is azt használom, az a TO Granactive retinoid emulziója. Valahogy az jobban bejön.
Amúgy irritációt nem éreztem egyiknél sem.

Ami még retinolos, az a Yeouth szemkörnyékápolóm, ebben a retinol 2,5%. Ez sem okoz semmit, mondjuk a világot sem váltja meg. Január óta használom esténként, hát nem sok mindent veszek észre, szerintem nem csökkent a szarkalábaim mennyisége.

5 Likes

Lehet hogy megallitottad az idot januarban es nem is novekedett a szamuk. :thinking:

1 Likes

Ilyesmi ajanlassal kerestem volna ezt a cuccot ferfiaknak:
Felpakoltuk a gyerkocoket es a kutyat, lakoautoval eljutottunk a nemzeti park kijelolt tabor helyere. Vacsora utan remekul elmosogattam a 6in1 MEN-nel, meg a holdfeny is azt mondta a tanyeron: ‘Csing!’ Ejjel a lakoautot elontotte egy sarlavina, de masnap megmentett minket a 6in1 MEN: makulatlanra mostuk gyerektol a vonohorogig a teljes csaladot. :volcano:

4 Likes