Ugye? Én is mindig ezt mondom:D.
Test-és hajápolási raktárkészlet, anely jóval szerényebb, mint az arcápolási.
Gondoltam már, hogy én is kirakom az enyémet, de nem merem Ráadásul uram meglátná, instant idegbaj lenne
Én sem merem… Fél napig csak pakolnék .
A jelenlegi tartalék listám kis részletét viszont beteszem.
Azt hiszem több lemosót nem veszek egy darabig…
Én már lefotóztam, csak felrakni nem mertem eddig.
Csatlakozom, én sem merem kirakni.
Nnaa, muti már! Mondd azt, hogy a barátnőknek szánt ajándékok is vannak benne!
Ez az én készletem, csak a bontatlan dolgok.
Ezek hát a lemosók, micellás víz:
Tonik (plusz úton van még mellé egy Klairs Unscented tonik):
Mistek:
Szérumok (emellé azóta jött még 2 db EL ANR és jön majd egy It’s skin - amit amikor rendeltem, még nem tudtam, hogy lesz egy ilyen szuper ANR akció, plusz jön még egy Hada Labo C-vitaminos lotion)
Szemkörnyékápolók:
Hidratáló krémek (ebből azóta az egyik Moisture Surge ki lett bontva):
Fényvédők:
Primerek és egy BB krém:
Aztán vannak még delux minta kiszerelések, azokat nem fotóztam le.
Azta, nem semmi! Ezek így hogy, mini kitek révén gyűltek össze? Más kategóriából is ennyi van, pl. szérumokból?
Olyan megnyugtató látni más készletét.
Muti már, nyugi, itt senki nem fog elítélni, csak nyálat csorgatni és a szemét legeltetni.
Majd, ha egyszer erőt gyűjtök hozzá. Karanten alatt próbalom felélni a készlet egy részét, szinte képtelenség
@Amadea amúgy küldtem privit ABH alapozó miatt.
Megértem, én a sminkcuccaimat nem merem lefotózni, nálam ezen a fronton szalad el nagyon a ló…
Válaszoltam.
Én azokat még inkább nem fotózom le Olvasom, köszönöm!
Jöhetnek a fotòk egy kis lèlekmelengetőnek. Èn nagy kedvvel nèzegetek mindent, ami smink, arcàpolàs, swatchok, mindegy Tegnap szortìroztam pàr palettàt, muszàj volt. Mivel nehèz volt a döntès, swatcholtam es ami nem volt elèg meggyőző, az ment. Meg amiből 2 van, vagy nem tetszik. A higlighterekből nem sikerült. Csak szemfestèk palettàk mentek ìgy előre. Pàr mini ès rendes mèretből krèmek mentek a kukàba. Sikerült megint pàr minit elfogyasztanom,: clinique, kiehls, es a to hyaluron is a vègèn jàrja. Hàt arc ès testàpolókbòl bőven van tartalèk.
Az A-gamet ki hogy vezeti be?
Az ajánlást kérek topikban volt ma téma.
Köszi szépen! Az 50+ bejegyzés lemaradással futó témákat már elengedtem. Da akkor visszacsatlakozok .
Milyen tapasztalatod van a PC bordo szerumaval? Milyen gyakran hasznalod? Kedveled a szilikonos formulajat?