Milyen jó ötlet 2 tonert használni! Hogy ez miért nem jutott eszembe!
három😄
Ja, tényleg , az még jobb!
Hogy alakulnak a tapasztalataid a Schüssleres krémmel?
Használom, az jelent valamit.
Érdekes módon teljesen megszoktam az illatát, már nem érzem. Tegnap két pumpát nyomtam, az sok lesz, egy elég.
Valamit tud, mert olyan kis kisimult vagyok.
Nekem is elég egy pumpa. Én használom a reggelit és az estit is, de a legnagyobb kedvencem még mindig a BB, a naptej és harmadik befutónak az ajakápoló. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz elég egy lágyabb formula a krémekből.
A naptej a következő, amit kipróbálok. Megnézem majd az ajakápolót is.
A nappali krém hasonló állagú mint az éjszakai?
Pontosan ugyanolyan, még az illata is. Az ajakápolón azért lepődtem meg, mert azt hittem a Laneige után nem jöhet jobb, de tökéletes és sokkal olcsóbb. A kiszerelése is praktikus. Az Origitől is van ajakápolóm és ezek a formulák nagyon bejönnek nekem úgy néz ki. Eddig is szeretem a shea vajas, kókuszos dolgokat, de abszolút működik nálam. Ráadásul nagyon jó rá sminkelni. Tegnap origi ajakápoló volt rajtam egy ABH matt rúzzsal és meglepődtem, hogy kibírt 2 érkezést is. Mintha beleragadt volna az ajakápolóba, és egyáltalán nem szárított. Ma újra így próbálom ki tesztelésképp.
Sziasztok! Már korábban ebben a topicban kértem tőletek tanácsokat a bőrápolással kapcsolatban. Azóta keresgéltem, tanulgattam és összeállítottam az arcápolási rutinomat.
A bőrtípusom zsíros, télen inkább kombinált
Bőrproblémám a tinikori hormonok hatására a pattanások, mitesszerek de szerencsére nincs súlyos probléma
Reggeli rutin:
- Arctisztító: Eucerin Dermopure mélytisztító zselé
- Szérum: G&G B-Bomb
- Fényvédő: Bioderma Photoderm AKN Mat SPF30
Sminkelni nem szoktam.
Esti rutin:
- Arctisztító: Eucerin Dermopure mélytisztító zselé
- Hámlasztó: G&G Cheer Up hámlasztó
- Hidratáló(szérum): TO Hyaluronic Acid 2% + B5
Nagyon örülök neki, hogy rátaláltam a krémmániára, nélküle nem is tudom milyen állapotba lenne a bőröm. Ezt az arcápolási rutint kb. 3-4 hete használom, és az arcom imádja
Főleg a hámlasztó nagyon sokat segít. Még mindig vannak elvétve pattanásaim de már egyre kevesebb. Nagyon jó ez a fórum, ennek köszönhetem hogy már ilyen fiatalon is tudatosan ápolom az arcomat.
Az én rutinom egy igazán minimál rutin, lehet még kísérletezni új termékekkel is de így első körbe maradok ezeknél.
@bernadettu, szemezek ezzel a fényvédővel. Tudom, hogy régen írtál róla véleményt, de mennyire vannak róla jó emlékeid, tényleg jó sminkalap? Nem szárít, bírja magán az alapozót?
https://kremmania.hu/kremek/holika-holika-make-up-sun-cream-spf50
Sajnos már nem igazán emlékszem, sminknek akkoriban egy holika holika BB krémet használtam, azzal működött, akkoriban sokkal zsírosabb volt a bőröm szóval ha szárított se zavart, mivel csak három csillagot adtam neki ezért az elhasználtam de újra nem venném kategória lehetett.
Értem, köszönöm.
Arcápolasi raktárkészlet, avagy a bontatlan termékek:
Természetesen lemaradt ez-az, mint a 4-6 db fátyolmaszk és az 5 db (még jó áron vett) Carmex.
Szép gyűjtemény!
A jobb alsó sarokban mi az a gyönyörű dobozos?
Köszi. Talán ha sokat nézegetem, megnyugszom, hogynem maradok normális arcápoló nélkül…
Ez a Missha szemkrém, anno a Jolsén nagyon akciós volt, nem tudtam neki ellenállni:
Hát ennek mindenképpen élmény lesz a használata!
Amint odáig jutok.
Én meg azt hittem nekem nagy a raktárkészlet otthon:D, ez a csapat mindig megnyugtat, köszönöm szépen:D. Használd a gyönyörűségeket egészséggel:).
Szerintem ez nem is sok.