Nálam hat, igaz, nekem nincs olyan sok foltom, csak egy-kettő. Bár biztos vagyok benne, hogy a TO combosabb
Bocsánat, pontosítok: pattanások után maradt foltokra gondoltam
Igen, tudom, hogy a zsíralkoholok nem szárítanak, de így is sok információ volt a kommentben és a linkelt cikkek amúgy is professzionálisabbak, nem akartam fél regényt írni.
Köszönöm! Van egy müller a közelembe, mindenképen teszek egy próbát.
Sziasztok!
Arcszaunát használ valaki, mit gondoltok róla?
Én nem, de próbáltam már, nekem nagyon vörös lett a fejem tőle, nem szeretem de a forróvizes kendős megoldás orron-állon segít
A genetikàval sajnos nem lehet mit kezdeni, de meg lehet próbálni kihozni a legjobbat a lehetőségeinkből. (Bár szinte biztos vagyok benne, hogy nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy felvázoltad:) Sokszor ez még akár a ló túlsó oldalára is lendítheti az embert.
(Én például alacsony vagyok és zavar, hát felveszem a magassarkú cipőt mindig mindenhova. Nem kényelmes, de ez van, viszont az alapstilusom része, amit imadok)
Visszatérve a témához: Csak biztatni tudlak a clean clinical arcápolásra, ez olyan, mint az életmódváltás, rövid- és hosszú távon is működik, nem feltétlenül drága és nagyon kifizetődő. A Skinsmart például remek kiindulópont. De ez csak az alap.
Mèg ennél is fontosabb, hogy keress fel egy jó bőrgyógyászt (orvost, nem kozmetikust). Komolyan. Én is tervezek menni hamarosan. Konzultáció alkalmával felméri a bőröd állapotát, és pontosan elmondja, milyen kezeléssel lehet segíteni.
Ezek már olyan bőrproblémák, amiket szimpla kenegetéssel nem lehet helyrehozni, még a legdrágább készítményekkel sem, viszont tényleg hatékony orvosi eszközök vannak. A szép eredmény szinten tartása már más tészta:)
És hát a stressz… :(( Nagyon aterzem. Esetleg valami meditáció, könyvek? Biztos mindent próbáltál már. Az a baj, hogy a stressz nem segít, csak baromi nehéz megszabadulni tőle.
reggeli és esti rutin
Olyan rég szerettem volna sorban megörökíteni a termékeket, mondjuk azért van valami változás folyton, de most épp ez.
Az első képen az utolsó termék az mi? Nem látom.
Egy tökéletes INCI-s alapozó. Sajna a szín világos, ezért keverem az amúgy sötét La Roche Posay színezett hidratálóval.
Többféle arcmasszírozó készüléket használ. Érdekes. Legfurcsább szerintem ami 3:13-tól látható, amitől elvileg kontúrosabb lesz az arcformája.
Nagyon szép szerintem a bőre, irigylésre méltó. Születése óta növényi alapú étrenden van, ez lehet a magyarázat. Na meg az arcápolási rutin!
Jó reggelt!
Én száraz, érzékeny bőrű vagyok, mégis, ha nem jó terméket használok, mindig kifényesedést tapasztalok.
Nem tudná valaki megmondani nekem, ha mindent jól csinálok, mégis miért fényesedik ki az arcom?
Nem akarok hülyeséget mondani, de nem lehet hogy zsírosabb a krém vagy tartalmaz fényvédőt? Vagy külön fényvédőt is használsz és attól?
Ugyan a problémára megoldást nem tudok, de az én szemléletmódom: szintén száraz bőrűként elég fakónak érzem az arcom, így kifejezetten örülök, ha valamennyire kifényesedik (bár nem minden terméktől, de fényvédő mindig, bizonyos olajoktól, hámlasztóktól is), mert sokkal élettelibbnek látszik, valahogy jobban “elrejti” a hibákat, karikákat. Ha túl soknak érzem, akkor egy gyors púderezés megoldja
Köszönöm a válaszodat!
Kb. egy hónapja voltam bőrgyógyásznál és a következőre jutottunk:
-
Megállapította, hogy tényleg nem mondható súlyosnak a problémám
-
Összeírt nekem 3 arcápolási terméket amiket 2 hónapig minimum reggel-este használnom kell
-
Kaptam egy pattanáskezelő gélt, Effezel a neve
Szóval használgatom a termékeket, de még nem látok óriási különbséget, biztosan idő kell nekik. Örülök neki, hogy megtettem ezt a lépést, biztosan javulni fog az arcom állapota. Illetve elkezdtem jobban odafigyelni a táplálkozásomra. Minden reggel (na jó, szinte minden reggel) iszok egy smoothie-t. Tejet már egyáltalán nem is iszok. A nasik helyett pedig megpróbálok valamilyen egészséges alternatívát keresni. Azt is mondta a bőrgyógyászom, hogyha esetleg nem működik a rutin, akkor valamilyen erősebb pattanás elleni készítményt vetünk be.
Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget, támogatást! Majd még jövök update-elni, ha lesz fejlemény
Sziasztok!Ezen a terméken gondolkozom. Van esetleg tapasztalata valakinek róla?
https://kremmania.hu/kremek/niod-copper-amino-isolate-lipid-1
Főképp arra lennék kíváncsi, rutinba mennyire könnyen illeszthető. PC-s termékeket (pl.Bha,1%retinol is) használok.Köszönöm!
Szia! Én használom. De annyi mindent még, hogy nem tudok egyértelműen neki tulajdonítható változásról nyilatkozni. Amit ígér, arra természetesen nem képes (nem építi vissza az elvesztett zsírréteget és nem tart ki 138 használaton át), viszont nagyon könnyen építhető rutinba, ugyanis önmagában kell használni. Én minden 2. este teszem az arcomra, kb borsónyi mennyiség elég. Ha mégis rétegeznéd, retinollal nem lehet együtt használni, hámlasztóval sem, esetleg enyhe hyaluronsavas szérumot tehetsz alá, ha szükségét érzed. Fölé semmit nem érdemes, mert squalane alapú.
Köszönöm a gyors választ! Valahogy így gondoltam én is, hogy ezt lényegében önállóan érdemes egy rutinban használni.Csak furcsa, úgy rászoktam a rétegezésre, szinte sajnálom, hogy ha ezt kenném, nem kell más😊A minden 2.este viszont jó ötlet lehet, a többire maradhat a sok felvonàsos kencézés😁
O, gyorsan meg lehet szokni a kényelmet Főleg egy hosszú nap után vagyok hálás, hogy nem kell még fél órát az esti rutinnal tölteni.
Írtad, hogy sok mást is használsz.Niod termékek? Azért kérdem, mert hallottam már olyan véleményt, hogy Niod termékeket akkor érdemes használni, ha a teljes sorra ráállsz.Ez azért nagy váltás lenne nekem, én teljesen PC mániás vagyok, 1-2 Sulwashoo mellett csak ezeket használom, szépen reagált is rájuk az arcom, csak hát mindig kutatok, mi dobhat a rutinomon