A beszerzés lesz a gyenge pont, már látom. Itthon egy szolis webshopban találtam, szállítással majd tízezer. Ugye itt a jó ár elveszik. Vagy külföldi shop, ami nem szállít Mo.-ra. +Amazon. Bevallom onnan még nem rendeltem, és regisztrálnom kell, hogy lássam a szállítási költséget, tegnap nem volt kedvem, de majd ma.
Félek, az lesz mint a tonerrel, kicsit többért PC-t veszek, az meg bevált.
Fényvédőnek a világoskék resist-et használom, mindkettőt, elsőnek kémiai, aztán a színezett, ami nekem gyakorlatilag kiváltja az alapozó/BB-t. A kettős mellé keresek társakat, itthonra, hétvégére, szabadidős tevékenységhez, ami hasonló hatás, alacsonyabb áron. Jövő év elején kertes házba költözünk (nagyon várom ) kicsit túlzásnak érzem a resistet a kertbe használni.
Próbáltam a drogériás és gyógyszertári vonalat, de a szemem nagyon érzékeny az illatokra, úgyhogy felejtős.
Az összes PC fényvédőből vettem mintát, deluxot, de csak a világoskék sorozat vált be, a többit utáltam. Kész vagyok, mikor felkenés után kifehéredik bőrszínű terméket keresek. Na, ma elindítom a komoly vadászatot Botanical ügyben, majd jövök beszámolni.