Bőrápolási rutin

Néztem, nem szállítanak már Mo.-ra, de pár éve még igen. Viszont .com oldalon nagyon akciós, még kiszállítással is megéri.

Ez a 9 dolláros ár nem gyanúsan olcsó? Sosem rendeltem innen, itt is lehet fake-be futni, mint ebayen? Szállítás is 9 dollár, de még így is megéri. Megnéznéd nekem, ez okés?
Köszönöm szépen. :slight_smile:

Biztos nem szállit a német amazon Mo-ra?? Pedig ez az infóm az itteni lányoktól származik (ha nem csal a memóriám).
Akkor nézd meg az angol amazonon is.
Nekem az amazon.com-on 13,48 $ :-1:postaköltsèget ír Olaszo-ba :grimacing:.
Szerintem êrdemes lenne jobban körbejárni a shopping témát, … biztosan található jobb megoldás (a kertészkedés kezdetêig :grin:), most pl. nálunk is mindenhol 30 € körül van.
Az amazonon nem lehet fake-be futni.

1 Likes

Nekem rendelt egy ismerős egy fejhallgatót Amazonról (bolti ára 42-50 Euro), Amazonon 24 Euro volt… Németországból érkezett. Sistereg rendesen (pedig Scullcandy), szerintem nem eredeti… . Nem akartam oda regelni, ezért rendelte meg más nekem… nem volt képem visszaküldetni vele, szívességet tett nekem. Tele van az oldal hamis és másodosztályú termékekkel, ahogy az ebay is.

1 Likes

:frowning:

van hivatalos magyar forgalmazó, de nem láttam a webshopban, írtam neki, megvárom a választ, nem sürgős :slight_smile:

:hushed: Tényleg?? No ezt nem tudtam :sleeping:, igaz eddig nem sok dolgot vettem amazonról, ezután jobban odafigyelek.

1 Likes

Sziasztok! :slight_smile:
Az érdekelne, hogy volt már valaki a Skinsmartnál tanácsadáson? Szívesen elmennék, elvileg ingyenes, és az se zavarna hogy a saját termékeiket ajánlanák, mivel sokat közülük most is használok, csak jó lenne ha a saját “diagnozisomat“ akar megerositenek, vagy kijavítanák ha esetleg nem helytálló.

1 Likes

Én voltam. Amikor elkezdtem olvasgatni a bőrápolásról, nagyon nagy volt az infozuhatag, és mivel főleg a skinsmart honlapján tájékozódtam, bejelentkeztem. Nagyon rendesek voltak, és segítettek a termékek kiválasztásában, a rutinom összerakásában. Sokmindenről beszéltünk, bőven előremutatóan, mert végül csak 2-3 termékkel tértem haza, de idővel kibővült az alaprutinom, és bekerültek azok a termékek is, amikre akkor nem akartam pénzt adni. (Mondjuk nem minden, hidratálót nem vennék nagyon drágát.) Persze így is hetekig szoktattam a bőröm a hatóanyagokhoz. Szóval én csak ajánlani tudom, nagyon kedvesek, nincs belőle gond, ha nem viszed haza az összes ajánlott terméket.
Illetve a sógorom is volt, aknéval, amíg a bőrgyógyászhoz eljutott (ugyebár ez tb-s ellátás esetén nem egyszerű), szerette volna visszaszorítani a pattanásokat. Bár orvisnál is járt, de a mai napig tartja a rutint, igaz ez kimerül hámlasztóban és azelainsavas szérumban… Szerintem egy pasitól ez is nagy dolog. Bővebben nem tudom, hogy ő mit gondol, de a rutinkialakításban, probléma kezelésben, termékválasztásban segítettek, és sokat javult az arcbőre már rövidtávon is.

Nagyon köszönöm a részletes beszámolót, meg is hoztad a kedvem :slight_smile: jó hallani, hogy ilyen elégedett voltál vele.

1 Likes

Naná,h tele van. Viszont…ami sokkal olcsóbb az amúgy is gyanús. Az értékeléseket is érdemes elolvasni,a túl szakszerű szintén gyanús. Féláron 95% h hamis terméket kapsz,10-30% a reális,persze akciók stb mindig vannak. Én évek óta használom,soha semmivel nem volt gondom,de tény,h drága palettákat nem innen fogok rendelni.

2 Likes

Bizony, az a lènyeg, hogy az eladò maga az amazon legyen ès nem vmi kisstílű alvàllalkozò. Mert az amazon àrul sok termèket, ezeket vissza lehet küldeni, van rà garancia, de nagyon sok viszonteladò is van, tele fake àruval , ha garancia miatt reklamàlsz , akkor vagy nem is vàlaszol vagy közli, hogy ő csak viszonteladò, fordulj a gyàrtòhoz stb.Vilt, aki tendelt naked palettàt , persze hogy fake vokt rendes àron, ès felrakta nèmet zsibire. Èn egyből ìrtam, hogy fake, teljes àron, ès ràmìrt az eladò, hogy köszöni a figyelmeztetèst, màr reklamàl is , hogy nem eredeti a paletta.

Pontosan. 10 éve vásárolunk rendszeresen az Amazonról, soha semmi gondunk nem volt. Én pl. Paula’s Choice termékeket is onnan szereztem be, a PC saját Amazonos shopjából. Minden márkának van már amazonon shopja, tőlük kell beszerezni.

2 Likes

@Gloria, ha màshonnan nem sikerül olcsòn beszerezni , èn tudok neked rendelni a nèmetorszàgi webshopbòl. De csak àprilisban utazunk legközelebb Magyarorszàgra. Screenshot_20191103-114212_Chrome

Ezeket már nem gyártják, a Müllerben is akciós volt az a modell és nem magánszemély adta el. De ahogy ez sistereg vagy B-kategóriás vagy nem eredeti sajnos.

Imádom ezt a fényvédőt,még akkor is,h néha picit szárítja a csoffadó fejemet. Viszont…2 kiffiam van,fociznak mint állat,én meg kenem őket ezerrel,bődület egy sport,órákig a tűző napon.:persevere:. A Clinique fizikai enyhén színezettől elkezdve próbáltam a fejükre mindent. A Vichy spray maradt,mert nyakon(elöl,hátul) a füleken(alaposan) nagyon praktikus. Karokra,lábra normál fényvédő megy. Már csqk arcra kellett egy jó,ami tűri az izzadást,nem csípi a szemüket. Ez az! Ez az egyetlen fényvédő amire egyik se morgott. Ha úgy alakult,kb 2 óra után száraz törülközővel letörölték az izzadt fejüket és ment rá még 1 réteg. Sosem égtek meg. Én sem,de nem mindegyik alapomat szerette,igaz ebből nem csinálok ügyet,hőségben nincs smink.

2 Likes

Köszönöm szépen Isabelle, ez nagyon kedves tőled. Megvárom az itthoni forgalmazó válaszát, ha nem tud segíteni élek a lehetőséggel. Nem sürgős, jövő április tökéletes.
Még egyszer köszönöm. :star_struck:

1 Likes

Én használom ezt a Misshát a zöldet és nagyon szeretem.

1 Likes

https://szolimarket.hu/australian-gold-botanical-spf-50-tinted-face-lotion-faktoros-arcvedo-krem-89ml-827 Én nekik írtam, azt mondták szólnak ha lesz újra raktáron.

Ide is írtam. Remélem a feltűntetett ár érvényes. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én 10ért vettem az áruházunk.hun az előző adagomat, nekem amúgy annyiért is megéri, mert szuper az a krém, de most ott sincs sajna ez a csoda fényvédő. Ha találok valahol máshol szólok;).