Szerintem, a Tan sötét. A Sephoran a medium árnyalatot néztem ki.
Hűha, majd meséld el, hogy miktől szeretnél megválni!
Puh, lesz vegyesen megint : lorac mega pro3, abh prism, mèg egyiket sem használtam, a beccaxmalika világosabb arc palettája mert megvettem a sötètebbet, tarte ùj rùzsok, hourglass pirosítò , lehet a hourglass bronzer is megy - gyönyörű de nem használom, highlighterek: laura mercier , becca, 1-2 meteorites gyöngy ès mèg át kell nèznem
Hát, nem kéne már több paletta, de én azért a Loracot örökbe fogadnám, ha úgy döntesz. Nagyon klassz a másik is, és innen te vagy hozzá az egyetlen forrásom.
Meg lehet még más is, ha majd tudsz árnyalatokat.
Így ez alapján viszem mindet.
Úgyis szülinapom lesz…
A The Inkey List-nek megjelent több új terméke, köztük a Bakuchiol krém.
Itt találok róla egy cikket (angolul): https://www.byrdie.com/what-is-bakuchiol
Olyasmi, mint a retinol, de természetes eredetű, érzékeny bőr számára is jó lehet és nem fényérzékenyíti a bőrt.
Nekem ez alapján felkeltette az érdeklődésemet, plusz ha 24 eurórért vásároltok The Inkey List termékeket Feel Unique-ról, akkor egy Collagen Booster ajándék. Persze azért még olvasgatok róla
Szerk.: Krémmánia szerint is egyelőre csudijó összetevő ez a bakuchiol https://kremmania.hu/osszetevok/bakuchiol
Utánanéztem kedves @Isabelle az it cc+ púdernek. Hát nem is tudom, kell-e nekem. Ha kell, akkor is mindenképpen a medium árnyalat jöhet csak szóba nálam. A német douglas oldalán a medium árnyalat meg nincsen, ugye…
Rendben kedves Kokapu, a Lorac megy mindenképp, hozzá sem nyúltam mióta megérkezett. És mivel vettem újabb palettákat khm muszáj . A többit még nézem, lehet a jacklyn hill x morphen is túladok . Rájöttem, hogy én a kisebb palettákat részesítem előnyben pl, a nabla, abh, doc , ahol 10 - 12 szín van.
Igen, csak 2 sötét árnyalat van, a német itc oldalon is mindhárom árnyalat eladva.
Köszönöm szépen!
Hourglass pirosító ès bronzer melyik árnyalat? Engem èrdekelne
Szerintetek van értelme kipróbálni a G&G B-Bombot, ha a TO Niacinamid+Cink totálisan hatástalannak tűnt másfél üveg alapján?
Nehéz kérdés, de úgy gondolom a két termék hasonló. Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák és lehet a te bőrödön az nem működik. De ha mégis kipróbálnád, akkor sem veszítenél sokat.
Sajnos az én bőrömön sok minden nem működik, de mindig próbálkozom, hogy kincseket találjak. A Cheer Up hámlasztó se nyűgözött le elsőre, mostanra meg az lett A hámlasztó.
Szóval teszek egy próbát a B-Bombbal, ahogy írtad, sokat nem veszíthetek.
Én is szeretem a Cheer Up-ot
Egyébként mindent nem tüntet el az arcomról, de szépen karban tartja és tényleg ad egy egészséges ragyogást. Nálad teljesen kipucolt minden pórust?
Nincs az a cucc ami kipucolná az én pórusaim de eddig mindenképp az volt a legjobb amit próbáltam és egységes lett tőle a bőröm
Engem nagyon érdekelne, hogy mi az, aminek segítségével megszabadulhatnék az orromon tenyésző rengeteg mitesszertől (tényleg rengeteg, mindig az jut eszembe hogy úgy néz ki, mint egy eper ). Régebben bőrradírokkal, tonikkal, még tapasszal is próbálkoztam, de semmit nem változott. Aztán megismertem, hogy létezik hámlasztó és a BHA pont erre jó, de semmi hatását nem veszem észre kb, niacamiddel kombinálva se, ami elvileg a tág pórusokon segítene. Talán könnyebb kinyomogatni őket, de nem csökken a számuk
Valakinek van tanácsa, tapasztalata hogy mi működhetne?
Nekem az orromon pár pórust tartósan kitisztított a gyakori hámlasztás, de ez csak pár darab. Egyedül a L’Oreal Fetox használata után tudtam manuálisan eltávolítani néhányat.
Valahol olvastam (a Tudományos Szépség blog vmelyik posztjában), hogy az orron sokszor nem is mitesszerek azok, hanem “faggyúfonál” és normális jelenség.