Bőrápolási rutin

Szerintem, a Tan sötét. A Sephoran a medium árnyalatot néztem ki.

Hűha, majd meséld el, hogy miktől szeretnél megválni! :slight_smile::slightly_smiling_face::two_hearts:

2 Likes

Puh, lesz vegyesen megint : lorac mega pro3, abh prism, mèg egyiket sem használtam, a beccaxmalika világosabb arc palettája mert megvettem a sötètebbet, tarte ùj rùzsok, hourglass pirosítò , lehet a hourglass bronzer is megy - gyönyörű de nem használom, highlighterek: laura mercier , becca, 1-2 meteorites gyöngy ès mèg át kell nèznem :see_no_evil:

3 Likes

Hát, nem kéne már több paletta, de én azért a Loracot örökbe fogadnám, ha úgy döntesz. :slightly_smiling_face: Nagyon klassz a másik is, és innen te vagy hozzá az egyetlen forrásom. :slight_smile:

1 Likes

Meg lehet még más is, ha majd tudsz árnyalatokat. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Így ez alapján viszem mindet.:smiley:
Úgyis szülinapom lesz…:relaxed:

2 Likes

A The Inkey List-nek megjelent több új terméke, köztük a Bakuchiol krém.
Itt találok róla egy cikket (angolul): https://www.byrdie.com/what-is-bakuchiol
Olyasmi, mint a retinol, de természetes eredetű, érzékeny bőr számára is jó lehet és nem fényérzékenyíti a bőrt.
Nekem ez alapján felkeltette az érdeklődésemet, plusz ha 24 eurórért vásároltok The Inkey List termékeket Feel Unique-ról, akkor egy Collagen Booster ajándék. Persze azért még olvasgatok róla :slight_smile:

Szerk.: Krémmánia szerint is egyelőre csudijó összetevő ez a bakuchiol :slight_smile: https://kremmania.hu/osszetevok/bakuchiol

3 Likes

Utánanéztem kedves @Isabelle az it cc+ púdernek. Hát nem is tudom, kell-e nekem. Ha kell, akkor is mindenképpen a medium árnyalat jöhet csak szóba nálam. A német douglas oldalán a medium árnyalat meg nincsen, ugye…

Rendben kedves Kokapu, a Lorac megy mindenképp, hozzá sem nyúltam mióta megérkezett. És mivel vettem újabb palettákat khm :smiley: muszáj . A többit még nézem, lehet a jacklyn hill x morphen is túladok . Rájöttem, hogy én a kisebb palettákat részesítem előnyben pl, a nabla, abh, doc , ahol 10 - 12 szín van.

2 Likes

Igen, csak 2 sötét árnyalat van, a német itc oldalon is mindhárom árnyalat eladva.

1 Likes

Köszönöm szépen! :two_hearts: :heart_eyes:

1 Likes

Hourglass pirosító ès bronzer melyik árnyalat? Engem èrdekelne :blush:

Szerintetek van értelme kipróbálni a G&G B-Bombot, ha a TO Niacinamid+Cink totálisan hatástalannak tűnt másfél üveg alapján?

2 Likes

Nehéz kérdés, de úgy gondolom a két termék hasonló. Ugyanazt a hatóanyagot tartalmazzák és lehet a te bőrödön az nem működik. De ha mégis kipróbálnád, akkor sem veszítenél sokat.

1 Likes

Sajnos az én bőrömön sok minden nem működik, de mindig próbálkozom, hogy kincseket találjak. A Cheer Up hámlasztó se nyűgözött le elsőre, mostanra meg az lett A hámlasztó.:slight_smile:
Szóval teszek egy próbát a B-Bombbal, ahogy írtad, sokat nem veszíthetek.

2 Likes

Én is szeretem a Cheer Up-ot :slight_smile:

1 Likes

Egyébként mindent nem tüntet el az arcomról, de szépen karban tartja és tényleg ad egy egészséges ragyogást. Nálad teljesen kipucolt minden pórust?

Nincs az a cucc ami kipucolná az én pórusaim :smiley: de eddig mindenképp az volt a legjobb amit próbáltam és egységes lett tőle a bőröm

2 Likes

Engem nagyon érdekelne, hogy mi az, aminek segítségével megszabadulhatnék az orromon tenyésző rengeteg mitesszertől (tényleg rengeteg, mindig az jut eszembe hogy úgy néz ki, mint egy eper :smiley: ). Régebben bőrradírokkal, tonikkal, még tapasszal is próbálkoztam, de semmit nem változott. Aztán megismertem, hogy létezik hámlasztó és a BHA pont erre jó, de semmi hatását nem veszem észre kb, niacamiddel kombinálva se, ami elvileg a tág pórusokon segítene. Talán könnyebb kinyomogatni őket, de nem csökken a számuk :frowning:

Valakinek van tanácsa, tapasztalata hogy mi működhetne?

Nekem az orromon pár pórust tartósan kitisztított a gyakori hámlasztás, de ez csak pár darab. Egyedül a L’Oreal Fetox használata után tudtam manuálisan eltávolítani néhányat.
Valahol olvastam (a Tudományos Szépség blog vmelyik posztjában), hogy az orron sokszor nem is mitesszerek azok, hanem “faggyúfonál” és normális jelenség.

2 Likes