Bőrápolási rutin

Most, ebben a néhány napban észrevettem, hogy du. 3-ra kicsit átfényesedik a CC krémem. Eddig nem is tűnt fel, csak mivel kiokosítottatok, figyeltem és észrevettem. De igazából számomra nem is zavaró…
Egyszer olvastam valahol, hogy milyen felesleges a highlighter használata, mivel azon dolgozunk, hogy lemattosítsuk az arcbőrünket, utána meg bekenjük higlighterrel, hogy fényes legyen. :slight_smile: Van benne némi igazság tulajdonképpen… :blush:

2 Likes

Hát igen, csak az a baj, hogy nem a homlokomat, az államat, meg az orrom körüli részt akarom, hogy zsírban tocsogjon (én csak az arccsont fölé viszek highlightert, meg egy picit az orrom hegyére). :smiley: :smiley:

De egyébként ha nem zavar, ne foglalkozz vele. Meg lehet kapni ilyen blott papírokat, azok is jók akár.
Én már ebből is több félét beszereztem:

Essence, ami könnyen beszerezhető, szinte bármelyik drogériában.

Clear face, ami a Rossmanban van, ez szerintem a legpraktikusabb.

Bobbi brown, ez a legdrágább, cserébe jól mutat, nem ciki elővenni sehol sem. Ezt tényleg csak azért vettem, mert a bőrtok tök menő, amúgy maga a papír nem tud többet, mint az Essence. :smiley:

1 Likes

Köszi a tippet:). Az IT ermékek nagyon izgatják a fantáziám, főleg a híres CC, de valahogy a préselt púderek sosem izgattak. Nem tudom miért. Van több is, de az egyetlen ami elérte az ingerküszöböm az ez: https://kremmania.hu/kremek/shiseido-sheer-matifying-kompakt-alapozo. Ezt szoktam hazsnálni nyáron.
Viszont ez egy új irány, úgyhogy lehet teszek majd ezekkel újra egy próbát. Ez a termék amit linkeltél mindenesetre nagyon biztató:):

1 Likes

Persze, persze értem én, hogy nem ott highlighterezünk, ahol átfényesedik, csak jót mosolyogtam ezen az eszmefuttatáson. :slight_smile:
Köszönöm a kendő ötleteket, majd utánanézek. Sajnos, én csak a drogériás cuccokhoz férek hozzá, abból is csak a Rossmann, DM,és a Müller jöhet szóba. :roll_eyes:

1 Likes

Örülök! :slight_smile: A Sephora-n is szokott akció lenni? :face_with_raised_eyebrow:
Illetve kell ott fizetni vmi járulékos költséget? Vámot, vagy ilyesmit?

Ó, a Müller az már kánaán!
És mostanában már a DM és Rossmann is kezdi összeszedni magát (egy kicsit). :slightly_smiling_face:

És hát ugye ott az internet végtelen világa, aminek nem tudom néha, hogy örüljek, vagy sírjak (legalábbis a pénztárcám)… :crazy_face:

3 Likes

Onnan még sosem rendeltem, de biztos be lehet szerezni más webshopból is, akik rendezik a vám kérdést, pl CultBeauty vagy Beautybay. Szerencsére annyi lehetőség van:). Egy darabig még kitartanak a cuccaim, de ezt megjegyzem, ha aktuális lesz. Vagyis hát majd utána kell járni az INCIjének, azt nem is néztem. Épp mostanában cseréltem/cserélem majd le az összes sminkcuccom is olyanokra, amikben nincsenek káros anyagok (se alkohol, se parfüm). Arcápolásban már teljesen átálltam, és sminkben is csak pár dolog maradt, amit még nem tudtam megfelelő alternatívával helyettesíteni.

1 Likes

A BeautyBay-n nem találtam, a CultBeauty-t nem néztem.
Én ennyire nem vagyok tudatos vásárló, mint Te, szépen tegye a dolgát, amit elvárok tőle és ne bántsa a bőrömet, én csak itt tartok ezen a téren.:roll_eyes:

1 Likes

Cult Beauty-n van IT CC, az biztos.

Illetve Beauty sale Edit is be tudja szerezni neked.

1 Likes

Szerintem ezzel a hozzáállással semmi gond nincs:). Én is innen indultam, aztán kell mindig valami új kihívás:D. Ha ezt is kitapasztalom valószínűleg kell majd valami új hobbi:D.

1 Likes

Az amcsi sephoránál van ugye a vám ,es esetleg szállìtási ktg? A nèmet sephorában sajnos még nincsenek it cosmetic termékek , a franciánál szokott lenni 25%-os akciò DE a szállìtási ktg nèmeto.ba 3000 ft, Magyarországra sajnos nem tudom, hogy szállìtanak- e.

Köszönöm szépen, látod, ezt a Beauty sale Edit is új nekem… :roll_eyes:

1 Likes

Hááát… én akkor azt hiszem, megvárom azt, hogy vámmentesen, meg mindenmentesen beszerezhessem ezt a terméket. Neadjisten még akciósan is! Azért mindenképpen felírom a várólistámra! Ha pl. a németországi Sephora üzletben lehetne kapni, azt esetleg meg is tudnám oldani, hogy meghozzák. Ja! Azt se tudom, hogy van-e ott üzlet, vagy csak online elérhető?
Őszintén szólva, egyelőre simán tudom nélkülözni is. Bár épp ezeken a nyári napokon azért jó hasznát vettem volna.
Most rendeltem 3 db palettát, az anyagi kereteim se olyanok, hogy most egyből lenne rá kapacitásom. Ha esetleg azért valahol megpillantanátok, ahol vámmentesen Mo-ra is rendelhető, kérlek Benneteket, értesítsetek! :blush: Hála és köszönet! :smiling_face_with_three_hearts:

Akkor e-mailt kellene Editnek írnom, és megkérdezni, hogy mennyiért tudná nekem ezt beszerezni, mivel a honlapon nem található?

Igen, pontosan. Nagyon kedves, írj neki nyugodtan. De mondjuk a postaköltség elég magas, szóval érdemesebb olyankor rendelni, amikor több dolog összejön.
A vásárlási információknál le van írva, hogy mikor mennyi.

1 Likes

Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
Úgy is van a Sephora Pro paletta is, ami nagyon izgatja a fantáziámat, de azért ez így együtt, még postaköltség nélkül is elég húzós…:roll_eyes:

1 Likes

A nèmet Douglasban kaphatò. Èn jùlius vègèn utazom Bp- re. Ha èrdekel, szìvesen megrendelem neked ès elviszem. Akciò 10 max 15 % van csak sajnos.Most èpp nincs a világosabb raktáron. A vèlemények megoszlanak. Van, akinek segìt, de többen azt ìrták, hogy òrát mùlva ùjra fènylik a homlokuk. Screenshot_20190606-122419_Chrome

1 Likes

De aranyos vagy! A medium árnyalatot néztem ki. Az kapható?
Az a helyzet, hogy zalaegerszegi vagyok, és nem tudnám Bp-en átvenni. :roll_eyes: De annyira kis helyes vagy, hogy ilyen segítőkész vagy! :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Max. Elküldöm postán vagy foxposttal :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart: .Köszönöm, tudom milyen amikor valaki szeretne vmit ès nem kaphatò, itt meg online több helyről is beszerezhető. Amùgy is viszek megint több termèket eladni mert szokás szerint tùlvásároltam magam , így csomagot feladni amùgy is megyek :see_no_evil:. Hm van it cosmetic saját oldal itt , ott még 3 àrnyalatot látok - világosabbakat . Www.itcosmetic.de a tan nem lenne nagyon sötèt?

2 Likes

Jaj, most munkahelyen vagyok, az a bajom nem nagyon tudok böngészni. :face_with_raised_eyebrow: