Bőrápolási rutin

Érdemes összevetni a saját rutinunkkal. Értelemszerűen ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek ugyanaz lenne jó, de a rétegezés sorrendje és az egyes termékekhez fűzött szakértői megjegyzés mindenképpen megér néhány percet.

2 Likes

Nagyon szimpi Apolka. Es olyan szerethetoen adja elo, hiaba csak sajat, vagy altala forgalmazott termekeket mutat, nem erzed ugy, hogy egy eroszakos onmarketing vonat robog at rajtad😍

4 Likes

@Gloria Hada Tokyo termékek közül melyik a személyes kedvenced? :blush:

1 Likes

Két termék van , amit tervezek újravenni, a lotion és a szérum. De a fátyolmaszk is ütős.
https://kremmania.hu/kremek/hada-labo-tokyo-lotion-no-1-super-hidratalo-arcapolo
https://kremmania.hu/kremek/hada-labo-tokyo-concentrated-water-serum-lock-in-moist
Krémet nem próbáltam, nem szeretem a tégelyes csomagolást.

2 Likes

Köszönöm szépen @Gloria, mindjárt meglesem :sunglasses:

1 Likes

IMG_20200823_195323

7 Likes

47 éves! Ha nem őszülne max. 35-nek mondanám, de inkább 30.

2 Likes

IMG_20200828_210523

8 Likes

Sziasztok!Mivel en nagyon kezdő vagyok,szeretném tudni,hogy jól csinálok-e mindent…Zsíros,aknés,pattanásos bőröm van…és meg egy kis antiaging is beleférne,de azt végképp nem tudom hova és mi??
1.Arctisztítás:REGGEL:Cerave arclemoso gél
zsíros bőrre ESTE:The Ordinary:Squalane Cleanser
2.Hámlasztás:E: G&G Cheer Up.
3.Akné ellen:E:PC Clean Daily Skin Cleaning Treatment vagy Akneroxid
5.Szérum:R+E: The Ordinary Niacinamide 10%Zinc1%
6.Szérum: R+E:TO:Hyaluronic Acid 2% B5
7.Hidratálás:R:Moisturizing Factors Ha
8.Napfény:30/50 Faktoros naptej
Szóval egy kicsit tartok attól,hogy valamit elrontok,és a bőröm bánja.
Valaki megmondaná,hogy jó-e így a rutinom,vagy kihagyok valamit?
Kösziii

1 Likes

Szia!
Semmit nem hagysz ki, szerintem. Ha sok okosságot humorral fűszerezve szeretnél olvasni akkor ajánlom az okosszepseg instagram oldalt és blogot.

1 Likes

En magy mukedvelo vagyok, nekem tetszik😉 de, ha pattanasos antiageing peldarutinra vagy kivancsi, a skinsmart youtube csatornajan eppen a mult heten jott ki egy;-)

Köszi Lencsee azt megneztem,a the Ordinary termékeket egy ismerős ajanlotta kb egy hónapja,mert én eddig soha semmi krémet,szérumot…szóval tenyleg semmit sem hasznaltam,viszont folyamatosan bőrgyógyaszhoz jártam,gyógyszereket szedtem,ami télen jo volt(szép tiszta lett az arcom),de féltem,hogy a szervezetem megsínyli…es ekkor mutatta egy csajszi,hogy milyen volt,és milyen lett az arca ezektől a termékektől…hát leesett az állam…mivel külföldön élek,sajnos a G&G-t csak 3 napja építhettem be a rutinba a PC termékekre a Covid miatt pedig majd 2 honapot várnom kellett volna…de nekem a video nagyon tetszett.azóta mindent elolvastam…de meg sokat kell tanulnom,mert nem egyszerű nekem:))

3 Likes

Köszi BlackXentric,ezt megnézem,még sokat kell tanulnom a bőrapolasról,minden okosság jól jön😉

1 Likes

Én nem rég találtam rá és nagyon bírom a csajszi stílusát is meg amit ír annak is van értelme :slight_smile:

Szerintem elég jó kis rutin.
Talán a lemosásra érdemes ráerősíteni. Este micellás víz - olajos lemosó - vizes bázisú arclemosó tripla sor nekem nagyon bejött.
Reggel csak sima víz.
Érdemes lehet a Cerave SA lemosót kipróbálni. Én is tervezem beszerezni.

Ha zsíros a bőre akkor a reggel sima víz nem opció. Nekem legalábbis esélytelen lenne. Én ha sminkelek akkor használok olajos lemosót és habzó géleset. Ha nem sminkelek akkor csak a habzót, de azt mindig alaposan. Micellás vizet nagyon ritkán használok mert nem szeretem.

3 Likes

Sosem volt zsíros bőröm, a másik oldalon vagyok.:smile:
Ezért is nehéz másnak tanácsot adni, nincs két egyforma bőr.
Az okosszepseg-et érdemes olvasgatni, kicsit nyers a stílusa, de hülyeséget nem ír.

2 Likes

Nekem meg száraz nem volt soha a bőröm :smiley: Ez a szép a bőrápilásban is. Nincs két egyforma.
Imádom, teljesen ráfüggtem a posztjaira.

1 Likes

Nekem kombinált bőröm van, nyáron inkább zsíros. Reggel csak sima vízzel mosok arcot. Igaz, általában esténként 1-2 dolgot használok maximum, mert többet nem viselek el ilyen melegben.

Én sem tudok többet, de nekem nem lenne oké. Ebből is látszik, hogy mennyire különbözőek vagyunk. Ha neked működik az jó. Én szeretem reggel is letisztítani az arcom, mert sokszor éjjel is rendesen zsíros bödön lesz. Nem tudom elképzelni, hogy új réteget tegyek fel tisztítás nélkül. Mikor itthon vagyok velem előfordul, hogy a reggeli rutin konkrétan elmarad. Itthon általában leengedett redőny mellett vagyok, nem kell fényvédő sem.

1 Likes