Bevált alapozók közepes / erős fedéssel

Csak az orromra hosszában, a halántékomra és az orcák fölé, kb. mint a highlightert, pont szép egészséges fénye van. A highlightert soknak érzem mostanság, viszont nyárra szeretem ha van kis fénye a bőrömnek.

1 Likes

Most, hogy látom, milyen szép a Rose pirosító, nagyon gondolkodok a Coral árnyalaton is. Illetve tetszik az új búzakék és a zöld menta árnyalatú szemhéjpúderük, gondolkodnék egy újabb rendelésen, de most is postaköltség nélkül.
Jaj, nem is tudom, nem is tudom… majd még meggondolom. Most majd elmegyünk nyaralni, kicsit talán elterelődik a figyelmem. :smiley:

Nagyon szívesen felkenném egész napra az új Annabelle alapozóimat, de nekem ahhoz szokott az arcbőröm, hogy nyáron alig, vagy nem is teszek az arcomra semmit, max. egy kis púdert és pirosítót. Pedig nagyon izgat már a dolog, hogy hogyan viselkednek egy egész napon át!

2 Likes

Szia! Az alapján, amit írtál, Te is a neutral tábort erősíted :slight_smile: Nekem a Double Wear alapozók váltak be a legjobban, nem a sima, mert az nagyon szárított, hanem a stickes meg a Light, bár én a kevésbé kedvelt Fresh Watert is nagyon szerettem. Mindegyiknek kivétel nélkül meg van az a jó tulajdonsága, hogy felkenés után 2 perccel kialakul a végleges színe, és egyáltalán nem változik.
A Clarins Skin Illusion is megbízható, sok világos árnyalatuk van, neutrál is.
Nekem a Teint Idole volt csalódás, ahhoz képest, hogy high end alapozó, borzalmasan oxidálódott rajtam, valami vállalhatatlan narancssárgára :smiley:

1 Likes

@anon27689852, a fotoid alapjan, szerintem, neked alapbòl annyira szép és hibatlan a borod, hogy nem is lenne szukseged alapozóra.
Elvezd ezt a ritka privilegiumot/szerencset😉, kulonosen e nyari kanikullaban egy “nyűggel” kevesebb.

1 Likes

A szemhéjpúdereikkel nekem a por kiszerelés a bajom, illetve hogy nem olyan pigmentált. Nagyon szép árnyalatok, és ujjal feltéve erőteljesebbek, illetve applikátorral is, de a sima ecseteimmel már sokat kell velük “pacsmagolni”. Az eredmény szép, de azt vettem észre hogy inkább a Nabláért, Too faced-ért nyúlok ha erősebb szemfestést szeretnék. Bár bevallom, napközben utóbbi hetekben nem készítettem erős szemfestést, szóval bizony sokszor csak az Annabelle natúrjaival szaladtam végig. De ha színeseket kívánnék meg viselni, nem biztos hogy a márkától választanék.

1 Likes

Szia! Köszi szépen a tippeket:) felírtam. Most a mac studio fix fluidot nyomatom, így 30 fokban nekem tökéletes, tart egész nap, nem szárít, nekem van fedni való, azon is javít valamit. Meg ennek is olyan a színe, hogy felkenem, 5 perc és nem lesz utána már más, ehhez térek vissza évek óta, mert megbízható.

Igazad van. Én is jobban örülnék a kompakt kiszerelésnek. :roll_eyes:

Megkérdezem őket, terveznek-e ilyesmit :slight_smile:

1 Likes

Ügyes vagy! :smiley:

1 Likes

Az Annabelle válasza:

“Kedves Anett,
Köszönjük szépen az üzenetet - nagyon hálásak vagyunk minden visszajelzésért! :heartpulse: Több tervünk is van, melyeket jelenleg tesztelünk. Továbbítjuk az ötletet és mindenképp megfontoljuk a jövőben. :blush:

Jó volna ha megfontolnák :slight_smile:

2 Likes

És minél előbb és minél gyorsabban fontolnák! :laughing:
Nagyon ügyi vagy, hogy írtál!!! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Jó kis mágneses összeválogatható paletta, na az telitalálat lenne :heart_eyes:

1 Likes

A Mac-et szeretném egyszer kipróbálni majd én is! Csak egyelőre annyi bonyolultnak tűnnek a színkódjaik, hogy még gyűjtöm a bátorságot :smiley:

Ezt teljesen átérzem…mert pont az a mac egyik jó oldala, hogy sok a szín, textúra. Nekem nc15 színt lőttek be az alapozóból, egy év után vettem észre, hogy baromira nem ez a színem…most hogy kicsit le van barnulva a testem, vagy hát van egy kis tejeskv színem, így már jó, de egyébként sötét és elüt télen, ősszel. Tehát fontos lenne hogy normális, természetes fények legyenek a boltban, vagy kapj pár csepp teszt anyagot, hogy otthon természetes fényben is tudd tesztelni. Én évente kb 1x jutok el mac-be, mert vidéken élek, meg kb úgy fogynak ki a cuccaim, - vagy külföldön veszek tőlük ezt azt- de akkor előtte már kiolvasom a netet, swatchokat stb, hogy kb mi lesz az a pár dolog ami nekem jó lesz, illetve színkódok. De érdekes, hogy utóbbi 2 vásárlásom a webshopból volt és így se lőttem mellé. Egy idő után bele lehet jönni:)

3 Likes

Tegnap átmentünk Keszthelyre, koncertre. Esteledett már és meleg se volt, gondoltam kipróbálom az Annabelle Minerals fényes hatású natural light alapozóját. Nagyon szép, egységes bőrképet eredményezett, de fényes hatást egyáltalán nem észleltem rajta. Megmondom őszintén, különbséget se tudok tenni a fényes és a fedő hatású két natural light alapozó között.
Kb. 6 órát voltak rajtam a Rose pirosítóval, és szinte sajnáltam őket éjjel lemosni, olyan szép volt tőlük még akkor is a bőröm. :blush:

Amikor egy szemhéjsminkem jobban sikerül, olyankor is szoktam este sajnálkozni rajta, hogy le kell mosni a szememről. :upside_down_face:

6 Likes

Engem az szokott bosszantani, amikor tök szépre sikerül egy sminkem és végül nem megyünk este sehova :laughing::laughing::laughing: Bár megmondom őszintén mostanában csak nagyon minimál sminket kíván az arcom, csak alapozó, pirosító, valami naaagyon finom szemsmink és spirál, plusz a fényes púder ha olyanom van.
Nekem a hatásán látszik a púder, hogy szép bőrfénye van, de csak nagyon finoman.

2 Likes

A KM főoldalon, ahogy beléptem, szembejött velem egy vélemény, ami igencsak lehúzta az EL DW alapozót. Nekem is megvan és ezért nagyon elképedtem a leírtakon, de konstatáltam azzal a dolgot, hogy talán rossz technikával dolgozik a véleményező a használata során. Aztán akkor láttam, hogy alatta ketten ugyancsak jó izmosan lehúzták. Szerintetek változhatott valami a minőségében, vagy valami más van a hátterében?
https://kremmania.hu/kremek/double-wear-stay-in-place-makeup-spf-10

Nekem a DW a csoda, de sajnos az életet is kiszívja az arcomból :smiley: ezért a másik 3 testvérét használom alkalom/hangulat szerint. Isteni alapozók, de a sima DW inkább zsírosabb bőrtípuson tud szerintem hosszú távon jól teljesíteni. Lehet, hogy a többieknek is ilyesféle gondja volt vele?

2 Likes

Régen használtam én is, 2-3 üveget elfogyasztottam, annyira tetszett. Valahogy már nem szeretem én sem, lehet valamit tényleg változtattak az összetételen. Mint már tuti mindenki tudja én DW maximum cover használó vagyok - esküszön nem fizetnek érte :smiley: hogy reklámozom. Azt hittem, hogy az, ami nehéz és maszk érzetű,de nem. Múltkor a sima DW-t tettem fel, és éreztem ahogy megszárad az arcomon. És igen, szörnyen kopott, nekem is látszódtak a pórusaim, inkább letöröltem pár óra múlva. Éreztem a feszülő maszkot az arcomon az elején. A maximum cover krémes, hamar szárad, de utána levegőzik a bőröm, még az izzadság cseppeket is átengedi ,miközben alig kopik, a papírtörlő nem lesz barna :smiley: . Az az 1 hátránya, hogy nagyon hamar el kell dolgozni ujjbeggyel, mert hamar szárad, -ecsettel nem lehet mert nagyon krémes és felvenné az ecset az egészet. Ha eldolgoztam akkor megyek az artissal a szélekre homloknál, fülnél, nyaknál, hogy ott se látszódjon csík. Szóval a sima dw-árt már én sem rajongok. De azt is el tudom képzelni, hogy az arcom már más összetételű 20 év után, esetleg zsírosabb és ezért dobja le hamarabb…

3 Likes

Igaz, mert én meg nem szoktam napi szinten használni, csak alkalmakra. Ilyen meleg időben pedig egyáltalán nem, még alkalomra se.
Azért 1 csillagnál akkor is többet érdemel. :blush:
Nálam a Garnier BB krémje az 1 csillagos. :smiley:

1 Likes