Bevált alapozók közepes / erős fedéssel

:+1: Köszi! :kissing_closed_eyes:

1 Likes

No, hát kicsit vegyesek az érzéseim így a nap vége felé közeledve…
Reggel nagyon tetszett, mert tényleg fed a fedő alapozó, a színt is egész jól eltaláltam (bár eggyel világosabb sem lenne probléma), egyszerűen jól állt az arcomon az egész. Bár csak beleült ez is a mosolyráncaimba, de csak később, mint a folyékony alapozók, ezért bizakodó voltam.
Délutánra a zsíros T-zónám kezdte feladni, csúszik le az alapozó az orromról és az orrom környékéről. A párom pedig megjegyezte, hogy 1 lépés távolságból eléggé látszik, kissé vakolatszerű itt-ott :confused:
Szóval egyrészt tetszik, másrészt nem annyira. Mindenképp megnézem a matt és a fényes hogyan viselkedik rajtam, de egyelőre ott tartok, hogy lehet ebből nem lesz teljes kiszerelés :frowning: Megpróbálom azért, hogy kevesebbet viszek fel, hátha ez a probléma.

1 Likes

Köszi, hogy megosztottad. Azért jobban örültem volna annak, ha megmarad a lelkesedés. Bízzunk benne, hogy kitapasztalod és öszeszoktok!
És pontosan melyik árnyalatot vitted fel?

1 Likes

Beige Fair-t :slight_smile:

1 Likes

Én pontosan ugyanígy jártam az Inikával. Két nap Inika púder alapozó után viszont ma megint az IT CC-t használtam, és arra jutottam, hogy teljesen felesleges nekem kísérletezni, amikor már megtaláltam a tuti megoldást. :smiley:

2 Likes

Azt hittem már velem van a probléma, mindenkinek úgy bejött :smiley:
Én adok azért neki még esélyt, hátha a felviteli technika változtatásával valamit el tudok azért érni, mert tényleg kettősség van bennem, eddig olyan se veled, se nélküled :smiley: Lehet a matt változat jobb lesz majd.

3 Likes

Én meg kiokoskostam, hogy a dekoltázsomra fogom sprickolni. Annak se árthat! :star_struck:

1 Likes

Én most úgy érzem, hogy őszig félre teszem, hátha az akkori időjárásban jobb lesz.

Igen, nekem is ez a B-terv.

1 Likes

Ma megérkezett a korrektorom és púderem az AM-től, 17-én hétfőn rendeltem meg, pontosan egy hete. Nem volt most vészes a kiszállítási idő :slight_smile:

1 Likes

Óóóó! De nagyszerű! A posta, vagy DHL hozta?
Mivel a megrendelés másnapján rám hozták a frászt, hogy hozzák a csomagot 20-án, ijedtemben átirányítottam a férjem munkahelyére, és megadtam a telefonszámát és a nevét kapcsolattartónak. De ugye nem vitték ki. Pénteken kapott egy sms-t, hogy 2-5 munkanapon belül a csomag kiszállításra kerül. Most már aztán végképp nem tudom, mikor jön, és azt se, hogy hova. :flushed:

GLS, a végső kiszállítás már az övék :slight_smile: Nekik a DHL vitte a lengyel raktárból, de itt az országban már a GLS a hivatalos futárjuk. Hamarosan megérkezik a Tiéd is :slight_smile:

1 Likes

Ja, GLS persze. :slight_smile: Tudtam ám!
Már tudom előre, hogy pénteken jön majd meg, amikor egész nap nem leszünk itthon, ráadásul külföldön is leszünk. :roll_eyes:

Szomszédot nem tudsz megbízni? Ha felhívod az üf szolgálatot hátha még tudod beszélni. Illetve a GLS-nél azt hiszem online át is lehet ütemezni, de azt lehet hogy csak akkor ha már volt sikertelen kézbesítés. Akkor adhatsz meg konkrét napot.

Félreérthető voltam. Fogalmam sincs, mikor hozzák, csak amilyen szerencsém van, tuti aznap, amikor nem leszünk itthon. Ha péntekig nem ér ide, majd beszélek a szomszéddal, illetve ha a férjem munkahelyére viszik, akkor a portán is le tudja adni a futár.

Ja értem :slight_smile: Ezek is jó megoldások.

1 Likes

Azt hiszem kicsit elhamarkodottan ítéltem meg az Annabelle alapozót. Tegnap a matt volt rajtam, ma a fényes, és bár alapból zsírosabb az arcom, a fényes is nagyon szuper volt. Nem tudom egyelőre, hogy alapból csak a fedő az, ami kissé maszkossá teszi az arcot, vagy csak egyszerűen sokat használtam belőle, de nagyon szépen állt rajtam a smink az elmúlt 2 napban. Ráadásul 100 ezer és 1 fok volt ma, a vonaton ennek a duplája, úgy izzadtam, mint egy ló, de mire hazaértem, minden a helyén volt. Igaz, csillogott a fejem, mint egy diszkógömb, de ez legyen a legkevesebb probléma :smiley: Mégis lehetséges, hogy rendelek egy teljes kiszerelést, de még tesztelek azért bőszen :smiley:

2 Likes

@anon46483502, már nem emlékszem, az Annabelle-nek a fényes hatású púderét dicsérted olyan nagyon?

Igen, a Pretty glow-t. Azóta is imádom :slight_smile:

1 Likes

És azt felkened ebben a melegben is?