Bevált alapozók közepes / erős fedéssel

Hú én is sokat gondolkodtam hogy melyik árnyalat legyen de a Natural vonallal úgy gondoltam nem lőhetek mellé mert nem lesz sem sárga sem túl rózsaszín. Azon belül gondolkodtam a light és médium közt, mert alapból nem barnul az arcom lassan és féltem hogy a light világos lesz, de pont jó lett. Valóban kissé csalóka az elnevezés! A mediumot pedig megrendeltem pluszban utána, hogy pici barnulás után jó legyen. Úgy is lesz :wink::wink: Viszont teszterből megrendeltem a golden mediumot is, hogy mennyire barna a Natural médium hoz kèpest de az bizony jóval sötétebb! Az talán augusztustól lesz majd használható számomra.

De hátha segít: nekem az EL Double wear-ből a Sand árnyalat van meg, illetve télre a Bone volt pont jó.

1 Likes

Kíváncsi vagyok mit mondasz majd a matt és fényes alapozókról, én csak a fedőt próbáltam.

Nagy az igazságod! Nemhiába mondják, hogy mindig az első gondolat a jó! Maradok az eredeti verziónál. És a szemem alá is lehet, hogy mégiscsak korrektort rendelek, mert a magyar sminkes videokban is azt kennek a youtuberek. Lehet, hogy csak én olvastam el, az oldalon a termék alatti ismertetőt? :crazy_face:
Viszont láttam egy színskálát:

ami elbizonytalanított a pirosító színében, ugyanis a swatch alapján a Coral is nagyon tetszik.

Ó a Coral is csodaszép! Kicsit barackosabb, melegebb, míg a Rose egyértelműen rózsásabb. De mélységben ugyanolyanok és nagyon intenzívek.

1 Likes

Megmondom őszintén én úgy választottam árnyalatot, hogy az egyik Youtuber amikor tesztelte a márkát, említette, hogy ő melyik alapozó színt használja. Úgy gondoltam, hogy hasonló a bőrszínem mint az övé, ezért én is azt a tesztert rendeltem meg. A fedő hatású alapozók közül választottam magamnak a Golden Fair árnyalatot, ami egy világos szín. Majdnem 100%-ig tökéletes a szín. Az a gondom magammal, hogy nekem a nyakam világosabb mint az arcom. Így ha az arcomhoz választok alapozót, akkor az a nyakamnál elüt, viszont ha világosabbat választok a nyakam miatt, akkor meg nagyon sápadt vagyok. Inkább a világosabbat szoktam választani ennek ellenére, és bronzosítóval szépítek a helyzeten. De szerintem nincs annál rondább, mint amikor a túl sötét alapozó barnán virít a nyakon.
Korrektorból nekem a Medium tökéletes. Én a szem alatti terület világosítására használom. Első alkalommal nagyon ronda ráncos lett a vègeredmény, de utólag rájöttem, hogy azèrt mert túl sok terméket vittem fel. Nagyon kevéd is elèg belőle és így lesz szèp, természetes hatású.

3 Likes

Na megszültem! Megrendeltem! Már nekem is csak várnom kell arra, hogy megérkezzen! :hugs:
1 db natural light fedő hatású alapozó
1 db natural light fényes hatású alapozó a szemem alá, de ha ott nem válik be, az arcomra is el tudom majd használni. Tulajdonképpen lemondtam a korrektorról, mivel a mindennapokban sincs rá szükségem.
1 db Rose pirosító: maradtam a biztosnál, amivel nem nyúlhatok mellé. Ráérek legközelebb is vagánykodni. :crazy_face:
1 db short top ecset
Köszönöm szépen @anon46483502 a sok-sok segítséget! :hugs:

Ja! És már gondolkodok a következő rendelésemen! :rofl:

2 Likes

Nagyon klassz dolgokat választottál, remélem az árnyalatok is jók lesznek és beválik minden! Majd ha gondolod írj véleményt a tapasztalataidról! :kissing_heart:

1 Likes

Mindenképpen! :relaxed:
Még egy kérdés. Te honnan veszed fel az alapozóport az ecsetre? A tégelyből, vagy kiöntöd valamibe?

Update: képzeljétek, most kaptam az e-mailt, hogy a GLS holnap kiszállítja a rendelésemet! Most teljesen össze vagyok zavarodva, mert arra számítottam, hogy hetekbe fog telni, amire ideér! :upside_down_face:

1 Likes

Kiszórom a tégely tetejébe a kis lukakon keresztül :smiley:
Nem csak azt írta hogy csomagot állították össze és azt a következő napon szállítják? Mert ez engem anno félrevezetett! Az csak autogenerált mail, onnantól még több mint egy hét volt nekem mindhárom alkalommal.

1 Likes

A GLS is küldött nyomkövető e-mailt, hogy a holnapi napon fogják szállítani. Annyira meglepett ez a gyorsaság, hogy munkahelyre kellett átmódosítanom a címet is, mert nem leszünk holnap otthon.

Nekem ezt küldte ki mindig a GLS a megrendelés másnapján:

"Ezúton értesítjük, hogy a Pondex Kft - Annabelle Minerals csomago(ka)t készített össze Önnek.

Amennyiben a 219442515 csomagszámú küldeménye ma feladásra kerül, úgy 9065 HUF utánvét összeg fizetendő, melyet bankkártyával is kiegyenlíthet a futárnál. Munkatársunk a csomagot a feladást követő munkanapon 8 és 17 óra között kézbesíti a következő címre: "

De innentől még volt egy hét legalább :smiley: Küldtek nyomkövető t is meg minden, de a rendszerükben nem került be amíg meg nem kapta a GLS a DHL-től. Ugyanis a webshop nem írja sajnos hogy a lengyel raktárból először a DHL hozza az országba és a GLS csak utána kapja meg.

1 Likes

Igen. Ilyet is kaptam, de ilyet is:
Tisztelt Címzett!
Az Ön 00220026695 sz. csomagja kiszállításra kerül 8-17 óra között a megadott napon 2019.06.20 az új címen: HU-… (a módosított cím) A kiszállítás reggelén újabb tájékoztatást küldünk a csomag átadásának időpontjáról egy 3 órás intervallum megadásával.
Amennyiben Ön nem tartózkodik a kiválasztott napon a megadott címen, a futár a csomagot a szomszédba is kézbesítheti. A csomag átadása után ez esetben SMS üzenetben és/vagy e-mailben értesítjük az átvevő nevével és az átvétel időpontjával.
Üdvözlettel:
GLS Hungary

Én is ilyet kaptam, rögtön másnap, pontosan két hete. Annyira meglepődtem, hogy gyorsan módosítottam a címet. Persze nem tudták kihozni akkor, amikorra kértem, helyette ma hozták volna (2 héttel később!), de persze, már nem tudom átvenni. Szerencsére rugalmas volt a futár, és mondta, hogy bedobja a postaládába, úgyhogy ma végre meglesznek a kis teszterkéim :slight_smile:
Szóval ne örülj előre, sajna még nem fogják kihozni :frowning:

2 Likes

Sajnos ezt nem érdemes tutira venni. A GLS még nem kapta meg ha csak 1-2 napja adtad le. Először a DHL “ül rajta” napokig :persevere:
Elég kacifántos a szállítási rendszerük is tervezik a változást!

1 Likes

Nem baj. 2 hét múlva is jó lesz. Úgy se számítottam jobbra. :blush: Ma jön egy Helia-D csomagom, holnap az AM jönne, szegény férjem még sokkot kapna ijedtében! :smiley:
Kíváncsi vagyok majd az első benyomásodra a termékekkel kapcsolatban!

1 Likes

Holnap kipróbálom :slight_smile: Ez a hét az új alapozóké, tegnap kipróbáltam a Missha Magic Cushiont (nagyon bejött amúgy!), ma a Berrisom Cover BB-t, holnap pedig Annabelle lesz :relaxed:

1 Likes

Nem bírtam kivárni a holnap reggelt és kénytelen voltam már ma belekontárkodni az alapozókba. Leesett az állam, mennyire szuperek, a fedő hatású az tényleg fedő, van két ronda patti rajtam és pikkpakk eltüntette. A fényes is tök szép, mikrocsillámok vannak benne, és a tégelyben elég furi, de arcra kenve egészséges csillogást ad, nagyon szuper. Holnap felkenem egész napra a fedőt, és ha kitart a nap végéig, akkor este rendelem a teljes kiszerelést :smiley:

4 Likes

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
Mitnekem 20karaktet!

Magyarul a Hélia-D permetet rá lehet fújni a kész sminkre is? @Kokapu val ezen ötletelünk éppen a másik topikban…

Én napi szinten fújom, szuper :smiley:

1 Likes