A Rose pirosító nagyon szép és nagyon természetes! Sajnos igen sokszor van raktárhiány, de èn írtam nekik Messenger-en és pár nap múlva lett raktáron a termék
A teszt erek sima tekerős tégelyben vannak és nagyon nem praktikus de mintának jó. A normális kiszerelés pedig kiszórós tégelyben, az már jobb de azért nem az éppen elmenős ruhámban sminkek hanem öltözködés előtt
Na írtam nekik én is, már válaszoltak is, hogy egy héten belül újra készleten lesz.
És melyik alapozót választottad? A mattot, a fényeset, vagy a fedőt?
Illetve mit javasolsz, az alapozónál ne legyen egy árnyalattal világosabb a korrektor? Vagy inkább ugyanazt a színt válasszam?
Nekem a fedő van és tényleg hozza a szép festést. Korrektorban csak a light, médium és dark árnyalatai kat ismerem, nekem a dark jött be egyértelműen pedig a bőröm jelenleg nem túl sötét. Alapozóból nekem a Natural light passzol pont de tudom hogy a nyaralás után már a Natural médium kell majd így az is megvan már. A Natural light-hoz is rajtam tökéletes a dark korrektor, rajtam picit sem sötét. De ha biztosra akarsz menni lehet hogy valóban érdemes az alapozódnál eggyel világosabbat - attól függ mi a cél. Ha a szemkörnyék világosítása akkor az kell neked. Ha pedig csak a szem alatti bőrszín egységesítése (nálam ez a cél) akkor nekem a dark lett a tökéletes
Ja és megrendeltem a pretty glow púdert mert csodás diszkrét egészséges bőrfényt ad a smink végén de fixálás előtt
Igen, a szemkörnyék világosítása a cél, ezért gondolkodok az eggyel világosabb korrektorban. Egy-kettő halovány májfolt van még az arcomon. Egyébként én is a fedő hatású Natural light árnyalatot választottam ki.
Este lehet, hogy meg is rendelem az eggyel világosabb korrektorral, mert az van is nekik készleten.
Biztosan nagyon szép leszel a glow púderrel! Remélem, jövő nyárra már én is ilyen előrelátóan tudok gondolkodni!
Update: “Antibakteriális tulajdonságai miatt az Annabelle Minerals korrektora nem ajánlott a szem alatti érzékeny bőrön való használatra. Ha el szeretnéd fedni a szemed alatti sötét karikákat, használd fényes hatású alapozónkat, mely nemcsak elfedi a tökéletlenségeket, de fényes hatást is biztosít a szemkörnyéki bőrnek.”
Na! Újabb nekifutás.
Köszönöm aranyos vagy Biztos neked is szuper lesz ez az árnyalat, a képeid alapján hasonló lehet a bőrszínünk.
De érdekes amit írnak a korrektorról, nekem ez az a korrektor eddig ami nem bántja a szem alatti bőrt, pedig ekcémára hajlamos. Mondjuk én nagyon picikét teszek, épp csak ahol kicsit lilás, oda
Hát ne is mondd @anon46483502 , most megkavartak megint, rendesen!
Így viszont nem merek már korrektort rendelni. A fényes alapozótól meg félek kicsit, hogy nem lesz-e nagyon fényes… viszont a szem alá való alapozóból elég lesz a 4 g-os is.
A fedő alapozó és a pretty glow púder jó kis páros mert pont egészséges fényt ad a púder de az alapozó miatt a fedés is pipa
Nézd én használom már pár hete minden nap a korrektort szem alá és egyelőre semmi panasz, de nem akarlak rábeszélni mert ha nálad mégis irritációt okoz az rossz lenne. Viszont a pretty glow púdert bátran ajánlom
Ja ès nekem is 4 g van alapozóból és nagyon gazdaságos!
Úgy irigyellek titeket, az én cuccom még mindig nem jött meg Annabelle szerint a GLS-nél kell lennie, GLS visszaírt, hogy náluk nincs… holnap lesz 2 hete, hogy elvileg feladták… Remélem megjön még azért egyszer az életben…
@Natulcien az Inika és az Annabelle Minerals között te mennyi különbséget láttál? Jól tudom, hogy mindegyiket próbáltad?
5 és fél órája van az arcomon az alapozó, de már legszívesebben lemosnám, mert pocsékul néz ki. Konkrétan olyan, mintha olajosodásra ösztönözné az arcom, mert most nemcsak a szokásos T-vonalban vagyok fényes, hanem az orcáimon is. Ráadásul vannak helyek, ahol még csúnyán össze is állt.
Ezek után nem tudom, hogy van-e értelme kísérletezni más márkájú termékkel, vagy mivel az összetételük nagyon hasonló, inkább vegyem tudomásul, hogy ez nem a nekem való műfaj?
Persze még megpróbálkozom más primerrel is, illetve a primert az IT CC-vel…
De most elgondolkodtam, hogy nem kéne nekem több pénzt tennem ebbe a témába.
Ohh de sajnálom. Én egyik poralapozó között sem tapasztaltam különbséget. Rajtam az eddig próbált 5 márka mind ugyanúgy viselkedett. Tökéletesen megfeleltek a feladatra, nem szárítottak, nem foltosodtak. De van egy AM mintám amit szívesen elküldök neked és akkor nem vesztesz semmit:).
Ó, nagyon kedves vagy!
Még próbálkozom ezzel (van még bőven), aztán meglátom. Nekem érzetre sem igazán kellemes. Ma a Kap ecsetemmel vittem fel, amivel nagyon szépen néz ki, de lehet, megpróbálok egy lazábbat is.
Kíváncsi leszek megbarátkoztok-e. A mintát meg szívesen elküldöm:). Majd mesélj mikkel próbálkozol. Nekem mondjuk száraz a bőröm így nem kell nap közben semmi csillogással megküzdenie.
Képzeld, első rendelésnél nekem is ez volt! Le is írtam itt valahol a fórumban hogy mi volt végül. Kiderült hogy az AM először a DHL-nek adja ott helyileg és ők hozzák az országba. Na az tartott napokig! A GLS már másnap kihozta, ahogy a DHL kiadta nekik. Csak épp ezt a kis köztes szállítási információkat nem írja az AM a honlapon, ami elég félrevezető. Nekem másfél hét volt mire megjött. De sűrűn elnézést kért az AM és mondta hogy már dolgoznak gyorsabb megoldáson.
Hű, hát ezt tényleg elmondhatnák, de komolyan… Akkor gondolom, amit nekem írtak, hogy már a GLS-nél van, az inkább azt jelenti, hogy már a DHL-nél van, aztán majd egyszercsak megérkezik… Köszi az infót!
Valószínűleg igen
Felhívtam anno a GLS-t, mondtam nekik hogy AM szerint náluk van. Ők mondták hogy a rendszerük szerint még nem… szóval megint AM-hez fordultam…erre ezt írták:
“Igen, a csomagot lengyelországi raktárunkból a DHL továbbítja a GLS magyarországi központja felé, így amint megérkezik, a futárszolgálat felveszi a rendszerbe és az érkezést követő napon továbbítja is feléd.”
Szóval mivel a DHL nem kapja meg az én (megrendelő) infóimat, így amíg náluk van, sajnos semmi rálátásunk nincs a csomagra, csak onnantól hogy GLS átvette tőlük. Erre még ezt írta AM:
“1-2 napon belül megérkezik a csomag Sajnos az utóbbi időben kicsit problémás a szállítás menete, de dolgozunk rajta, hogy a lehető legrövidebb legyen a jövőben Köszönjük szépen a megértést! <3”
Így is lett Szerintem amúgy ők kapcsolatba léptek a DHL-el akkor, hogy ugyan mi tart már sokadik napja…
Remélem, hogy nekem is megjön 1-2 nap múlva, mert már tényleg tűkön ülök én is
Biztosan! Ha mégsem akkor nyugodtan írj az AM-ra Messengeren, talán megsürgetik a DHL-t.
Miket rendeltél?
Semmi extrát, a get set készletet akartam, de már hetek óta nincs raktáron
Úgyhogy végül rendeltem 3 alapozó tesztert, mindhárom finisből egyet-egyet. Bízom benne, hogy a színt eltaláltam, de abból is kétfélét rendeltem, egyik majdcsak jó lesz
A helyzetem egyáltalán nem irigylésre méltó. Amiben eddig biztos voltam, már abban is bizonytalan vagyok. A Krémmánián azt írják, hogy minden színnél az eggyel világosabbat kell rendelni, mert a képek nem adják vissza a valós árnyalatot, jóval sötétebbek a valóságban. Ez mondjuk a monitortól is függ. Nekem kalibrált monitorom van és egyértelműen másképp mutat ezen minden, mint mondjuk egy androidos amoled kijelzőn. @anon46483502 , @Anheszenamon , nektek már van alapozótok, hogy gondoljátok?