Bemutatkozás,ismerkedés :)

Nem tudom hova írjam, de @Amadea létezik hogy ma láttalak a Duna Plázában a Pupánál? :slight_smile:

6 Likes

Én voltam, valóban. De durva! Te voltál a másik érdeklődő az üzletben?
És képzeld, nem vettem semmit!

8 Likes

“És képzeld, nem vettem semmit!”

Na ez az igazán durva! :wink::smiley:

7 Likes

:grinning: Milyen kicsi a világ :rofl:Bementem nézelődni mert a fiam lézerharcozott az emeleten a barátaival és elütöttem az időt :slight_smile:
Nem vettem semmit, pedig sokminden tetszett.
Csak profilból láttalak és ugye itt meg szemből láttam rólad fotót ezért nem mertem rádköszönni és megkérdezni Te vagy-e :joy:

3 Likes

Egyébként kár hogy sokan más városban laknak, jópofa lenne egy fórumtali. Közös shopping és kávézó :slight_smile: De ha a pestiek benne vannak én mennék szívesen :smiling_face_with_three_hearts:

6 Likes

Fórumtali, de jó ötlet! :star_struck:

1 Likes

Én is, jó ötlet!

1 Likes

Az biztos hogy simán lenne közös téma, nem kellene keresgélni a szavakat :rofl: Ma is szívesen váltottam volna pár szót @Amadeával de nem mertem tovább találgatni hogy tényleg ő az vagy csak egy rá hasonlító lányzó :slight_smile: Féltem hogy már addig bambulom gondolkodva hogy hülyének néznek a boltban ő is meg az eladó is :laughing::laughing:

2 Likes

Profilból rettenetesen nézek ki.:smiley: Mi tetszett neked? Csak annyit érzékeltem, hogy a rúzsoknál nézelődsz, nekem 3 van tőlük, de nagyon szeretem őket. Szerencsére a 30%-os akció csak neten van, ha boltokban is érvényes, tuti, hogy nem jövök ki üres kézzel. Én színes tusokat nézegettem, meg a pirosítókat.

1 Likes

LOL, igen! És képzeld, a dm-ben csak azt vettem, amiért bementem, hajolajat és sampont az ecseteknek!

Dehogy, szép vagy élőben is!! :slight_smile: És tök tetszett a nadrágod, nekem is vannak nyárra ilyen lenge kis vidám mintás nacijaim. Valami barackos korall rúzst kerestem de mindről meggyőztem magam hogy van hasonló. A 200-as árnyalatot kerestem de az még nem volt, a sors biztos így akarta :joy: Unalomból nézelődni veszélyes, de legyőztem magam. Neked mik tetszettek? Színes tus van nekik?

1 Likes

Kedves lány volt az eladó, én viszont fejben teljesen máshol voltam, max. ha hozzám vágsz egy tesztert, az térített volna magamhoz.:smiley:

2 Likes

Mindig nagyon aranyosak ott. Illetve egyszer volt egy fura csaj, 2 éve alapozót vettem és megkérdeztem mennyire oxidálódik. Azt válaszolta hótt magabiztosan hogy egyáltalán nem, de totál éreztem a hangszínén, hogy gőze sincs mit értek ez alatt :grinning::grinning::grin: Vicces volt.

2 Likes

Túl kedves vagy.:slight_smile:
A hülye kínaiak rosszul varrták össze a nadrágot, a seggén fordítva vannak az elefánik.
Igazából nem vagyok akkora Pupa-rajongó, sokszor inkább a szerzési vágy visz be, mintsem a tényleges must-have cucc keresgélése. Must-have márka a Nabla, a JSC stb., ami tényleg megdobogtatja a szívemet, nemcsak a pillanatnyi öröm vezérel, mint ma.
Igen, elöl, középen voltak, mindenféle színben a tusok. Nem filcesek, hanem normál ecsetesek.
A rúzsai nagyon jók a Pupának, egyszer próbáld ki.:slight_smile:

3 Likes

A fórumtali szerintem is jó ötlet, már gondoltam rá, csak nem mertem megkérdezni.:slight_smile:
Közös vásárlás, úristen, ott egy ép termek nem marad.:smiley:
Na, most megmosom a hajam meg kiáztatom kicsiny habtestemet, voltam futni és megevett az összes szúnyog.:>

3 Likes

Azt nem láttam, csak hogy vidám és színes :slight_smile: Nekem Hawaii virágosak vannak meg csíkosak és egy kígyó mintás.
Tust még nem próbáltam tőlük, de rúzsom van, szeretem :slight_smile: De a tusnak is eljön az ideje :grin: Jaj JSC, meglengetett a Blue blood szele de elhessegettem. Pedig a Blood sugart imádom, de majd talán egyszer. Névnapomra sem rendeltem meg végül az ABH Rivierát, mert megint arra jutottam hogy egy életre elég palettám van. Mostanában úgyis “diétán” van a bőröm, csak ásványival sminkelek hogy lássam, hogy hat az arcomra.

2 Likes

De,kár,hogy nem pesti vagyok! :frowning:
Jó lenne egy Fórumtali!!

3 Likes

Imádom ezeket a lenge nyári nadrágokat, védenek a naptól és még hűsítenek is.
Úgy látom, ez már nem önmegtartóztatás, hanem átállás, már a fegyelmezett krémmániások közé tartozol.:slight_smile:

2 Likes

Igen. Most én is elszomorodtam, hogy nem vagyok pesti. :expressionless:
Nekem is épp tegnap futott át az agyamon a tali ötlete, amikor többen is írták, hogy a Balatonra jönnének nyaralni. De aztán elvetettem a gondolatot, mert eszembe jutott, hogy nem egyidőben jönne mindenki. :blush:

3 Likes

Gondolom, fészbukon is fenn vagyunk többnyire. Ott is lehetne létrehozni egy zárt csoportot, akinek kedve van, csatlakozhatna. Az itteni nicknév lenne pl. a belépési jelszó. :blush: Sokkal intenzívebben lehetne kapcsolatot tartani, vagy akár egy találkozót is megszervezni.

2 Likes