Nem tudom hova írjam, de @Amadea létezik hogy ma láttalak a Duna Plázában a Pupánál?
Én voltam, valóban. De durva! Te voltál a másik érdeklődő az üzletben?
És képzeld, nem vettem semmit!
“És képzeld, nem vettem semmit!”
Na ez az igazán durva!
Milyen kicsi a világ Bementem nézelődni mert a fiam lézerharcozott az emeleten a barátaival és elütöttem az időt
Nem vettem semmit, pedig sokminden tetszett.
Csak profilból láttalak és ugye itt meg szemből láttam rólad fotót ezért nem mertem rádköszönni és megkérdezni Te vagy-e
Egyébként kár hogy sokan más városban laknak, jópofa lenne egy fórumtali. Közös shopping és kávézó De ha a pestiek benne vannak én mennék szívesen
Fórumtali, de jó ötlet!
Én is, jó ötlet!
Az biztos hogy simán lenne közös téma, nem kellene keresgélni a szavakat Ma is szívesen váltottam volna pár szót @Amadeával de nem mertem tovább találgatni hogy tényleg ő az vagy csak egy rá hasonlító lányzó Féltem hogy már addig bambulom gondolkodva hogy hülyének néznek a boltban ő is meg az eladó is
Profilból rettenetesen nézek ki. Mi tetszett neked? Csak annyit érzékeltem, hogy a rúzsoknál nézelődsz, nekem 3 van tőlük, de nagyon szeretem őket. Szerencsére a 30%-os akció csak neten van, ha boltokban is érvényes, tuti, hogy nem jövök ki üres kézzel. Én színes tusokat nézegettem, meg a pirosítókat.
LOL, igen! És képzeld, a dm-ben csak azt vettem, amiért bementem, hajolajat és sampont az ecseteknek!
Dehogy, szép vagy élőben is!! És tök tetszett a nadrágod, nekem is vannak nyárra ilyen lenge kis vidám mintás nacijaim. Valami barackos korall rúzst kerestem de mindről meggyőztem magam hogy van hasonló. A 200-as árnyalatot kerestem de az még nem volt, a sors biztos így akarta Unalomból nézelődni veszélyes, de legyőztem magam. Neked mik tetszettek? Színes tus van nekik?
Kedves lány volt az eladó, én viszont fejben teljesen máshol voltam, max. ha hozzám vágsz egy tesztert, az térített volna magamhoz.
Mindig nagyon aranyosak ott. Illetve egyszer volt egy fura csaj, 2 éve alapozót vettem és megkérdeztem mennyire oxidálódik. Azt válaszolta hótt magabiztosan hogy egyáltalán nem, de totál éreztem a hangszínén, hogy gőze sincs mit értek ez alatt Vicces volt.
Túl kedves vagy.
A hülye kínaiak rosszul varrták össze a nadrágot, a seggén fordítva vannak az elefánik.
Igazából nem vagyok akkora Pupa-rajongó, sokszor inkább a szerzési vágy visz be, mintsem a tényleges must-have cucc keresgélése. Must-have márka a Nabla, a JSC stb., ami tényleg megdobogtatja a szívemet, nemcsak a pillanatnyi öröm vezérel, mint ma.
Igen, elöl, középen voltak, mindenféle színben a tusok. Nem filcesek, hanem normál ecsetesek.
A rúzsai nagyon jók a Pupának, egyszer próbáld ki.
A fórumtali szerintem is jó ötlet, már gondoltam rá, csak nem mertem megkérdezni.
Közös vásárlás, úristen, ott egy ép termek nem marad.
Na, most megmosom a hajam meg kiáztatom kicsiny habtestemet, voltam futni és megevett az összes szúnyog.:>
Azt nem láttam, csak hogy vidám és színes Nekem Hawaii virágosak vannak meg csíkosak és egy kígyó mintás.
Tust még nem próbáltam tőlük, de rúzsom van, szeretem De a tusnak is eljön az ideje Jaj JSC, meglengetett a Blue blood szele de elhessegettem. Pedig a Blood sugart imádom, de majd talán egyszer. Névnapomra sem rendeltem meg végül az ABH Rivierát, mert megint arra jutottam hogy egy életre elég palettám van. Mostanában úgyis “diétán” van a bőröm, csak ásványival sminkelek hogy lássam, hogy hat az arcomra.
De,kár,hogy nem pesti vagyok!
Jó lenne egy Fórumtali!!
Imádom ezeket a lenge nyári nadrágokat, védenek a naptól és még hűsítenek is.
Úgy látom, ez már nem önmegtartóztatás, hanem átállás, már a fegyelmezett krémmániások közé tartozol.
Igen. Most én is elszomorodtam, hogy nem vagyok pesti.
Nekem is épp tegnap futott át az agyamon a tali ötlete, amikor többen is írták, hogy a Balatonra jönnének nyaralni. De aztán elvetettem a gondolatot, mert eszembe jutott, hogy nem egyidőben jönne mindenki.
Gondolom, fészbukon is fenn vagyunk többnyire. Ott is lehetne létrehozni egy zárt csoportot, akinek kedve van, csatlakozhatna. Az itteni nicknév lenne pl. a belépési jelszó. Sokkal intenzívebben lehetne kapcsolatot tartani, vagy akár egy találkozót is megszervezni.