Milyet tudok venni, ami esetleg drogériában is kapható? Vagy ha csak rendelhető, akkor felírnám és amikor legközelebb vmi akció lesz vhol megrendelném.
Ugyanezt szeretem én is bennük, na meg most 24 hetes kismamaként is tudom hordani mert has alatt kezdődik és így is csinos
Hát, muszàj már legalább néha meggondolnom mit veszek és miből mennyi van, mert szeretnék hosszabb távon is tudatosabban vásárolni. Na meg tényleg ráébredtem, hogy a “zsákmányok” sok esetben már csak addig okoztak eufóriát meg “KELL” érzést, amíg meg nem szereztem. Másnap (vagy egy órával később) már az után kutakodtam neten hogy mit vegyek legközelebb. Ez már nekem magamnak sem tetszett szóval visszavettem a tempóból:grin:
Igazán finom barackos korall nekem MAC van, a Coral bliss, illetve a Pupa Lucky coralja ilyesmi.
Ami kicsit erősebb azok a Bourjois 20-as shine rúzsa, illetve a L’Oreal 373-as Magnetic coral. Ja és a Trend it up perfect shine rúzsai közül a 130. Csinálok neked színmintákat mindjárt
Lentről: MAC, Bourjois, L’Oreal, Trend it up
Jaj de drága vagy!
A L’Oreal mennyire erős? A színminta alapján eléggé annak látom.
Tényleg a MAC a legszebb. De szép a Bourjois és a TREND IT UP is.
Majd szeretnék Pupa rúzst is, és Nablát. Várom hozzá a megfelelő lehetőséget.
A drogériásokat pedig meg fogom nézni.
A L’Oreal intenzívebb szín, de ha finoman van csak felütögetve vagy ujjbeggyel akkor halványabb hatást is el lehet érni vele
Van titkos csoport, de többnyire itt beszélünk (amit személy szerint nem bánok, mert utálom a fb-ot). Azt hiszem, @Vicus hozta létre.
Nekem a RIMMEL KATE MOSS MATT AJAKRÚZS 105-ös árnyalata van meg, az is szép, de nem ennyire narancsos, inkább rozéba hajló.
Ez félelmetes érzés, megveszel valamit és már a következő rendelésen jár az eszed… sajnos én is megtapasztaltam már.
És tartósságra is az a legjobb?
Igen, és így nincs is értelme a vásárolgatásnak, pótcselekvés. De persze ha igazán kell valami (most az ásványi cuccok a bőröm miatt), arra nem sajnálom. Csak a 80. színes-szagos dekorcuccok halmozását tettem parkoló pályára.
Értem. Úgy tényleg nincs értelme, ha aztán senki se jár oda…
Tartósságra is a L’Oreal, de rajtam a nem-matt rúzsok alapból nem sokáig tartanak
Ja még régebben volt egyszerre 6 bontott spirálom meg 6-7 alapozóm, hát annak sem volt értelme. Most max 3 van, ha más a hatásuk. Pl. spirálból egy fekete és egy barna plusz egy vízálló van bontva, arcra pedig az ásványi, egy olajosabb (MAC), egy szárazabb (ELDW), meg a Bioderma, de az ELDW tavaly óta, a MAC február óta, momentán nem is kenem fel őket egy ideje, soknak érzem hétköznapra.
Most én is lelassítok. Szerencsére én eddig nem halmoztam, csak az utóbbi 3-4 hónapban. Régebben ami fogytán volt, ahelyett vettem egyet, vagy kettőt. De már púderből is (amit én alig használok) van 5 db. Sose fogy el! Már elkezdtem elajándékozni, azokat a rúzsokat, amik nem kellenek.
Még 1-2 palettát és rúzsokat is biztosan beszerzek még , de most a sminktermékek tárolására, elhelyezésére kezdtem el összpontosítani.
Rajtam se.
Szóval akkor a L’Orealt ajánlod? Inkább kiadok érte több pénzt, de ne mászkáljon az ajkaimon! Olyanom van elég!
Illetve a MAC-hez is hozzájutok, csak ahhoz meg kell várnom az alkalmat.
Olyat szoktunk ott kiírni, amit ide nem merünk kitenni, bár a bőrápolás-sminkelés elég ártatlan dolog. Meg ha teljesen átvonulnánk oda, kb. kihalna a fórum.
Én nagyon szeretem, jó kis nyári rúzs
És azt vajon nem lehetne megbeszélni a moderátorokkal, hogy csak ez az egyetlen topik kizárólag a fórumra regisztrált tagok számára legyen látható?
Valamilyen szinten szeretnék itt Nektek megnyílni, de engem eléggé zavar, hogy amiket itt közzéteszek magamról azt a neten bárki olvashatja.
Mielőtt nem kattantam rá ilyen szinten a sminkekre, porcelángyűjtő voltam. Főleg a használt Zsolnaykra voltam ráállva. Abból is a barokk apróvirágosokra. Van már azóta 2 db komplett étkészletem, kávés- és teáskészletem, süteményeskészletem.
Egyfolytában valamilyen szenvedélybetegségben szenvedek.
Nagyon szép gyűjtemény lehet Nálam a parfüm gyűjtés volt meghatározó, illetve valamilyen szinten most is az, szeretem a kultikus és örök darabokat magamének tudni. Az üvegeiket is megtartom, persze pl. Avonosakat nem, de egy Guerlain-t abszolút:)