Sziasztok!! én is elérkezettnek látom az időt, h bemutatkozzam/csatlakozzam. nem olyan régóta vagyok fent, kb. a legutóbbi cluenty free box óta, de azóta szorgosan szoktam olvasgatni a fórumot. kb. 1 éve kezdett el komolyabban, mélyebben foglalkoztatni a sminkelés és a bőrápolás. pár videóst is szoktam nézni, és bevallom a lendülettel jött több box vásárlása és a különböző beauty webshopok hosszas böngészése, míg végül általában nem veszek semmit, csak álmodozom nyilván most h “be vagyunk zárva”, ez hatványozottabban igaz. így az első zoeva ecsetkészlet pipa.
egyébként, félig még egyetemen dekkolok (egy hajszállal választ el igazából), de már dolgozom. jelenleg Budapesten élek, de Borsodi vagyok
hát valahogy így hello!
Szia Jó, hogy csatlakoztál Vannak kedvenc sminktermékeid, vagy kívánságlistás?
Szia, szuper bemutatkozás :D. Én is érdeklődnék a kedvenc smink/kozmetikumaid felől :).
Kívánságlistásak főleg a paletták, top 5 mondjuk: : Colourpop dream st , Toofaced gingerbread extra spicy, urban decay NAKED 2, Hauslab FAME, Juvia’s place Saharan. Na jó egy kis Bobbi Brown rúzs és Charlotte Tilbury szemceruza
Kedvenc, bevált sminkek a the Balm és az alverde pirosító, Annabelle minerals púder és smashbox photo finish primerem (nyáron, alapozó helyett ) és a RimmelxKate nude rúzs.
Szuper kis lista!
Annabelle nekem is van, a smashbox primert le is mentem, jó lesz majd kipróbálni ha vége a karanténnak
Sziasztok!
Valahogy a krémmánia összes funkciójához kell nekem idő. Nagyon sokáig csak olvastam az oldalt de nem regisztráltam, és a fórummal is valahogy így vagyok/voltam. Régóta figyelemmel kísérem a témákat. Még pár év, és talán a piacteret is kipróbálom, persze csak ha a korona engedi. 25 éves pályakezdő jogász vagyok. A sminkjeimhez és a bőrápolási kencéimhez valahogy hasonlóan jutok mindig hozzá, mint ahogy az oldalt használom, nagyon sokáig ácsingóztam értük, olvastam utánuk, gyűjtögettem rájuk amíg még egyetemista voltam, de úgy tűnik azért kezdek elromlani. Láttam egy két fórumos hölgy csodálatos smink kollekcióját, az enyém még így is nyilván a cipőjükben elférne, de mindig rá tudok kattanni valamire, ami kívánságlistára kerülhet.
Örülök, hogy itt lehetek!
Szia! Üdvözlet a csapatban! Van kedvenc terméked, márkád?
Huhuhu
Megprobálok mondani párat.
Amit elsőre kiemelnék az a Zoeva. Az ecseteim nagy része az, es nagyon szeretem őket. Van egy pirosító palettám tőlük a Coral Spectrum, szintén óriási kedvenc. A szemfestékeket nagyon ki szeretném próbálni, de úgy vagyok vele, hogy a nagy részük nagyon tetszik, de egyikbe se bolundultam bele úgy igazán. Bár a karácsonyi limitált kiadásban van a Precious paletta, őt kérdés nélkül elfogadnám. Alapvetően imádom a szemhéjfestékeket. A mostani trendek nem annyira nekem kedveznek, valahogy nem állnak jól a meleg tónusok. Inkább a neutrális sminkeket kedvelem, úgyhogy a Naked2 kívül, ha valaki ajánl nekem jó kis hideg tónusú palettát, nagyon hálás lennék érte. Ooo es óriási kívánság lista a Nabla
A bronzosítokra nem olyan rég kaptam rá. Egy Pupa és a Butter Bronzer van a birtokomban, jók-jók, de még keresem a nagy szerelmet.
Rúzsok😊 ha elkezdek sminkelni, szinte mindig a szemhangsúlyos irányba megyek, úgyhogy inkább nudeok vannak, de mindig beprobálkozom egy-egy merészebb bogyós színnel, amit aztán kétszer ha hordok de büszkén nézegetem. Pupa, NYX, Isadora főleg ők a törzstagok.
Én is így vagyok a meleg színekkel. A Naked2 nekem is megvolt, imádtam. Aztán mikor meguntam, túladtam rajta. Most a kedvenc hidegebb palettám az ABH Sultry.
A Butter Bronzer nekem sem lett kedvenc. Az Urban Decay Beached Bronzert nagyon szeretem, hamarosan el is fogy. Minden idők legnagyobb kedvence nálam a Marc Jacobs O’mega bronzer. Egy életre elég mennyiség, tartós, könnyen eldolgozható. A Hourglass márkától is van két minim, azokat is nagyon szeretem.
Üdv itt, a fórumon! Zoeva nekem is nagy kedvencem. Sok ecsetem van tőle és „néhány" palettám, több is, mint amire szükségem lenne, de számomra ez nem okoz lelkiismeret furdalást.
Egyébként megvan az ünnepi Precious is!
Óóó, milyen a Precious?
Nagyon szép! És meglepő módon sokkal pigmentáltabb is, mint amit ezidáig a Zoeva palettáknál tapasztaltam. Egy világos bázisszínt azért hiányolok belőle.
Sziasztok!
Be kell valljam, már régóta figyellek Benneteket (és ez most nem fenyegetés ) , így épp itt az ideje, hogy felfedjem kilétem. Hűű, tisztára mint egy titkosügynök bemutatkozása.
Szóval Fejér megyében élek, pénzügyi területen dolgozom, és minden mentes vagyok (pasi és gyerek). Onnan is elkésem, ahová nem időpontra megyek. Tipikusan az a nőci vagyok, aki még a „leugrom boltba 10 percre, vagy kiviszem a szemetet” idejére is full sminkben jelenik meg.
Mint minden itt lévő, én is sminkmániás vagyok, és ahogy lenni szokott, minden a gyerekkorra vezethető vissza. Anyukám táskájában kutatva találtam rá a gyöngyszemekre: rúzs, szempillaspirál és szemhéjpúder, na mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve sorsom megpecsételődött. Természetesen készítettem ezekkel a termékekkel egy igazán „gyönyörű” sminket, hozzá pluszban magamra tekertem egy nagy tűzpiros sálat, és hogy teljes legyen az outfit, magassarkúban lépkedtem. Hát na, nem lehet elég fiatalon kezdeni. Gyűjtőmániám sajnos ezenfelül nagyon sok mindenre (na jó, gyakorlatilag mindenre) kiterjed. Már kis tökmagként szenvedélyesen gyűjtöttem a tollakat, ez mára csillapodott valamelyest, de olykor-olykor bizony elcsábulok … Dobozok, ruhák, cipők, táskák… Igen, még kell az a táska, alapozó, rúzs… merrrt olyaaaan még nincs! (Dehogynem )
Magát a KM-et régóta követem, főleg a vásárlás előtti véleményeket olvastam (sutyiban, regisztráció nélkül), zsibit nem használtam (még).
Szerintem ennyi elég most belőlem, és köszönöm, hogy a banda tagja lehetek!
Szia! Üdv itt közöttünk! Örülök, hogy felfedted magad. Van kedvenc márkád? És kedvenc terméktípusod? Én pl. paletta és pirosítómániás vagyok. Ezekből van a legtöbb.
Szia! Köszönöm szépen.
Márkák közül az UD, Loreal, Bourjois, és Catrice a favorit.
Kedvenc terméktípusaim a rúzsok és a paletták. Mindkettőben főleg a mályvás színekre bukom. Rúzsban és palettákban egyaránt a matt formulát szeretem. (Ettől függetlenül a gyűjteményem tele van csomó más színnel és típussal )
Örök szerelem például ez a Bourjois rúzs (remélem sikerül jól linkelnem) https://makeup.hu/product/339593/#/option/907080/
Tavaly leltem csak rá valamelyik kuponos napon, és azóta jó párszor újravettem, én ezt használom minden nap. Ezenkívül szeretem még a Catrice, Essence, és P2 rúzsokat is. Szerintem ezek között is vannak ugyanolyan jók, mint a high-end társaiknál.
Palettában most a Nabla Dreamy, Karl Lagerfeld https://en-global.namshi.com/buy-karl-lagerfeld-modelco-runway-ready-gift-set-395764.html és Sleek paletták váltogatják egymást.
Urban Decaytől van több termékem, az arckontúr palettáját nagyon szeretem, szintén minden napos használatban van. (Pedig régen meg akartam tőle válni, nagggyon nagy hiba lett volna ) https://reallyree.com/urban-decay-naked-skin-shapeshifter-review-swatches/
Most Colourpop és Too Faced paletták csábítanak, tőlük még nincs semmim.
Nem sminkelés, de mániám még a körömlakk is.
Sziasztok!
Gondoltam bemutatkozom, mert eddig csak olvasó voltam, de most már szeretnék bekapcsolódni az itteni csevegésekbe veletek 30-as bp-i nő vagyok, kb. 15-16 éves korom óta sminkelek, a tudatos bőrápolással viszont sajnos csak kb. 1,5 éve foglalkozom (éljen a Skinsmart! )
Általában sminkcuccokra ment el a zsebpénzem, ma már igyekszem ebben is tudatosabb lenni, de nehéz, mert ugye egyre nagyobb a választék mindenhol, mindenből. Nagy ecsetmániás is vagyok, jobban szeretem, mint az ujjaimmal pepecselni.
Főleg a szemre való termékeket keresem, azokkal kísérletezem a legszívesebben. Kedvenceim a Too Faced, Tarte, Urban Decay, Zoeva - ilyesmi vonalon mozog az ízlésem. Ja és fontos, hogy cruelty free legyen!
Kedvencem itt az unboxing topic, szinte átjön a fotóitokból a rendelés, várakozás és kibontás izgalma. Remélem hamarosan nekem is érkezik rendelésem, amit fel tudok tölteni.
És ugyanezen a néven írok véleményt is a KM-n.
Üdv közöttünk, de jó, hogy csatlakoztál és részt vennél a csevegésekben is
Én is szeretem amiket írtál, Zoevám nincs az utóbbi időben én is szívesebben viszem fel ecsettel a szemhéjfestékeket is, kaptam egy szuper laposecsetet barátnőmtől azóta mindig előkerül, ha metálos, csillámos festékbe szeretnék tapicskolni
Szia, Üdv. itt köztünk! Jó, hogy itt vagy.
Én is imádom az ecseteket, meg is látszik a létszámon.
Ha csak egyetlen palettát választhatnál, amit használhatnál a továbbiakban, akkor melyiket választanád?
Jó kérdés szerintem egy Jeffree Start választanék, a Blood Sugart. Az Orgy-val pedig nagyon szemezek, mert nincs benne egy olyan szín se amit ne tudnék használni szerintem
Valaki megvette már közületek?
Húha, látom jó régen volt az utolsó bejegyzés a topikban én pedig csak most találtam meg. De azért bemutatkozom
Anna vagyok, 30 éves. 7 éve élek Herenden a (jelenleg) vőlegényemmel. Logisztikában dolgozok.
Az értelmező kéziszótárban az én nevem szerepel a stressz és az önbizalomhiány szónál.
Körülbelül 2015-ben kezdett komolyabban érdekelni a sminkelés, akkor találtam rá a krémmániára, de csak az utóbbi 2-3 évben kezdett letisztulni a saját stílusom.
Inkább a természetes alapot preferálom szemhangsúlyos sminkkel kombinálva, jellemzően a földszínek és bogyós színek területén mozgok.
Nagy állatbarát vagyok, a poloskákat is mentem, ha békát, denevért, egeret, tyúkot, bármit látok, muszáj megsimogatnom, viszont a pókok nem a kedvenceim.
Nem olyan régen regisztráltam a fórumra, de nagyon hasznosnak tartom, emellett pedig szuper a közösség
Visszanéztem a topikot, jó volt mindenkitől olvasni egy pár sort
Majdnem kifelejtettem: nekem van a világon a legjobb anyósom és apósom, tiszta szívből, második szüleimként szeretem őket!