Bemutatkozás,ismerkedés :)

[hu.post.continue_discussion]

én a hoorrorisztikus 37es vilivel jártam reggelenként. vagy az Ónodi utcától (ott szálltam le a vonatról) a 28sal. Elég gáz mindkettő. Aztán nemrégiben meg a 3as villamossal be a Szállás utcáig, az is félelmetes volt. A drogosok ott szálltak fel egyel előtte. De viszont a Kőrösi Csoma sétány sztem tök jó, meg a templom is gyönyörű. És ugye az Árkád is Kőbányán van! :smiley:
De azért Kőbánya hatalmas, nem csak ilyen részek vannak benne. Mondjuk nekem az volt a bajom, h ott a környéken nem tudtam meló után/előtt bevásárolni. A Spar az Ónodi utcánál katasztrófa… De van Rossmann! :laughing:
Kokapu te Kőbányán is dolgozol?

1 Likes

Nem, az a szép, hogy én Kőbányáról Obudára járok, röpke 1 óra 15 perc alatt. :slightly_smiling_face:

Egyébként a mi környékünk jó, én szeretek ott lakni, éjjel is simán hazamegyek a busztól, nincs mitől félni.

2 Likes

Óhegy? :slight_smile:

Új, a lakóparkos rész. :blush:
Na ott aztán van minden, és a sétány is nagyon szép lett a felújítással.

1 Likes

Több lakópark is van, épült egy rakás mostanában :slight_smile:

Hát igen, de mivel ez egy nyilvános fórum, nem szeretném bővebben kifejteni. :wink:

3 Likes

Tudom-tudom, én se írnám le, hogy pontosan hol lakom, mert aki nem csíp még felkeres, oszt hozzám vágná az alapozóját és utána lenne egy iszapbírkózás. :slight_smile:
Jó messzire jársz dolgozni, én 5 évig a 2-kerületbe jártam, az is elég volt.

5 Likes

Én is bekövettelek titeket, köszönöm a követést, tök jó, hogy van még egy közös hobbink :heart: :heart: :heart:

1 Likes

1 óra 15 perc az jó sok… Nekem annyi volt bejárni vonattal. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Anyám…
Ide sem merem írni, hogy most 15 percre lakom gyalog a munkahelytől, kocsival 5 perc.
Tavasszal költözünk kertesházas részre, onnan meg szeretnék kerékpárral, nyílegyenes utam lesz, kb 4-5 perc. :slight_smile: Jó, mondjuk ez kisváros.
Imádom mikor 4-kor végzek, 4.05 perckor meg otthon vagyok.
Két évet én is utaztam napi +2 óra, nagyon utáltam.

6 Likes

Kontrázok én is:
XVI. kerületből a XIV-be járok és 1 óra az út, pedig szomszédos kerületek. De átszelem mindkettőt teljes szélességében. 3 közlekedési eszközt használok.

3 Likes

Én imádom a bejárást. Régen 5 percre laktunk, azt utáltam, teljesen letargiában voltam miatta.

5 Likes

Nem vagyunk egyformák. :slight_smile:

2 Likes

Én is inkább a közelségre szavazok (nekem jelenleg még 30 perc séta a munkahelyem), mert amikor szükséges, hamar hazaérhetek, ha meg sétálhatnékom van, szabadon mehetek bármerre, ha nem sietős, nem kell rögtön hazamenni, de én választom meg az irányt, annyival is kevesebb kötöttség. :slight_smile: Tömegközlekedést amennyire lehet, csak kerülöm, majdnem 1 éve nem használtam, csak sétáltam/kocsival mentem, sajnos ezt már nem tudom tovább csinálni márciustól, de amíg nem épülök fel, sajnos marad a taxi.

3 Likes

Igen, én is így gondoltam, hogy nem muszáj egyből hazamenni, de ha akarok vagy dolgom van, várok valakit, nagyon kényelmes tud lenni.
Mondjuk itt nálunk nem sok opció van shoppingra. :slight_smile:

2 Likes

Lehet, hogy nem is baj az, mostanában egyedül könyvesboltokba szeretek járni meg kávézókba/éttermekbe. Öregszem. :smiley: (Ja taxit nem sznobériából írtam, csak mondta a doki,hogy nem szabad, nehogy megüssék a mellemet a tömegben.)

3 Likes

Én imádok tömegközlekedni is. :smiley:

1 Likes

Reggelente?? Munkaidő után közvetlenül? Akár télvíz idején is? Figyu türelmedből kérek szépen egy kicsit, jó? :smiley: Én akkor szeretek, amikor munkaidő van és nincs sok utas, nézelődök jobbra-balra, ekkor szoktam a házak homlokzatára is rácsodálkozni. De max., ha nagyon hippi hangulatomban vagyok … :smiley: És munkaidőben sajnos én is dolgozom, szóval ez ritka.

3 Likes

Jajj, de utàlom-/ tam a tömegközlekedèst. Mint a heringek a 7- es buszon, a dörgölőző középkorù hìmnemű egyènekről nem is beszèlve :face_with_symbols_over_mouth: - ez mèg közèpiskolàs időszakbòl maradandò emlék. Lehet hogy ezèrt alakult ki egyfajta tömegiszony bennem? :exploding_head::zipper_mouth_face:

2 Likes

3-4 havonta szoktam Pestre menni, akkor becsúszhat metró vagy villamos, olyankor én is imádom, mint a gyerek az állatkertet. :slight_smile: Aztán mindig megállapítom, hogy mindennap nem csinálnám.
Ja, és ha Pesten járok még valami van amivel nem tudok kibékülni (a szmog, a zaj és a tömeg mellett) és az a SZAG! Aluljáróbűz, fú, nem hiányzik. Bocs a pestiektől, ne bántsatok. :slight_smile:

5 Likes