Nálunk így Fanni nevű macska. Apám azt mondta, lány, és olyan bájosan gömbölyded cica volt, olyan fannisan nézett ki. Amikor mondtam a nevét, mindig kidugta a nyelve hegyét, olyan cuki volt.
Aztán csalhatatlan jelét adta, hogy ő bizony fiú: csinált hat kismacskát.
Akkor kezet foghatunk!
Kb tizenpár évesen olvastam az első könyvet, a Mesemaratont tőle.Ott eldőlt végleg minden. Rajongásom töretlen, vannak könyvek amiket ki sem mondom hányszor olvastam.
Ejjdejó, vagyunk molyok itt páran,úgy tűnik!
A Narüko rózsás hidratáló krémet használom, nagyon szeretem. Szuper az állaga, jól hidratál, teszi a dolgát.Rendeltem még hidratáló maszkot is, nem mondom hogy nem volt jó, viszont annyi matéria van benne, hogy folyt mindenfelé,a fülem is tele lett vele. Felsejlett bennem a gondolat hogy valamit rosszul csináltam talán, mert az arcom a felét sem szippantotta be…
Hámlasztót am+pm mandulasavasat tesztelem, mást is rendeltem az oldalról,így kézenfekvő volt a választás.
Nagy reményeket fűzök hozzá…
Megértelek.
Meló,suli, tanulás,beadandók,háztartás,család,gyerekek…Őskáosz.
Semmi, itt lakom.
Akkor lehet láttuk is egymást, szomszéd!
Sziasztok!
Mivel gyakran olvasgatom a fórumot és az oldalon is rendszeres kommentelő vagyok úgy gondoltam bemutatkozok.
Dia vagyok. Januárban lettem 26.
Salgótarjánban élek (nem egy csodás hely ) párommal, de a szomszéd kis faluból “származom” Együtt dolgozunk és online pénztárgéppel foglalkozunk szinte egész nap úton vagyunk és szeretek az ügyfelekkel foglalkozni (olyan dolgokért is hívnak aminek köze sincs a profilunkhoz, de nem gond szeretek beszélgetni).
Érdekel a zene, a gyöngyfűzés, a főzés. Szeretem a vígjátékokat és az akció filmeket
Az ismerőseim leginkább (már akit nem sértettem meg) az őszinteség miatt szeretnek. Párommal 8 éve vagyok együtt hiába hogy együtt dolgozunk, nincsenek súrlódások :))
Imádom a kutyákat kedvenc szinem a zöld kedvenc kajám: húst hússal (ketozok)
Gyűjtöm a tusfurdőket, és a rúzsokat… Jelenleg 201db rúzsom van… De ez egyre több kedvencem: rimmel kate moss 42, astor soft pecan, l’oréal x balmain domination…az összes rúzsom fel tudom sorolni am kedvenc tusfurdőm: b.u. Hippy soul. Kedvec parfüm: avon-far away rebel, zara-red vanília.
Jaaa…és gond egy nőnek vagy nem, imádom a vörös bort és a pálinkát( de csak a tisztát, nem amibe a levél is bele van főzve)
Szeretek beszélgetni, könnyen barátkozom vagyis ink haverkodom…
Nagyjából ennyit magamról Örülök hogy megtaláltam az oldalt annak idején és hogy fórum is lett, ahol még személyesebb dolgokat olvashatok
A fátyolmaszkok csurig vannak anyaggal, bevallom, nem rajongok értük (legalább ez nem csábít költekezésre), jobban szeretem a sima krémeket, esszenciákat.
Örülök, hogy ennyi olvasni is szerető krémmániás van köztünk. Bekövettelek titeket molyon
sztem még nem említettem, de imádom a userneved miért nem nekem jutott eszembe? xD
Jé, te is fenn vagy? Tök jó.
Jé, mennyi molyos, mi a neved?
Én is fenn vagyok molyon, ha már molyos “vallomások” vannak Ugyanezen a néven Klassz látni, hogy ilyen sok krémmániás moly repked itt
Akkor bevallom én molyos vagyok
Haha Én is molyolok, bár inkább csak adás-vételre használom az oldalt.
Bejelöltem dunaimanót, Alsacét, BlackXentricet a Molyon, @Puszedli83, te milyen néven vagy fenn? Sok Puszedli tag van.
Az introvertált emberek szeretik a tematikus közösségi oldalakat.
Annyira jó látni, hogy itt mennyien szeretnek olvasni. Én ugyan nem vagyok Moly-tag, de az egyik hobbim az olvasás
Szabina 83
Én is mindenkit bejelöltem és visszajelöltem
Köszi😈
Látom megtaláltál