Bemutatkozás,ismerkedés :)

Nálunk így Fanni nevű macska. Apám azt mondta, lány, és olyan bájosan gömbölyded cica volt, olyan fannisan nézett ki. Amikor mondtam a nevét, mindig kidugta a nyelve hegyét, olyan cuki volt.:slight_smile:
Aztán csalhatatlan jelét adta, hogy ő bizony fiú: csinált hat kismacskát.

5 Likes

Akkor kezet foghatunk! :slight_smile:

Kb tizenpár évesen olvastam az első könyvet, a Mesemaratont tőle.Ott eldőlt végleg minden. Rajongásom töretlen, vannak könyvek amiket ki sem mondom hányszor olvastam.:slight_smile:
Ejjdejó, vagyunk molyok itt páran,úgy tűnik!
A Narüko rózsás hidratáló krémet használom, nagyon szeretem. Szuper az állaga, jól hidratál, teszi a dolgát.Rendeltem még hidratáló maszkot is, nem mondom hogy nem volt jó, viszont annyi matéria van benne, hogy folyt mindenfelé,a fülem is tele lett vele. Felsejlett bennem a gondolat hogy valamit rosszul csináltam talán, mert az arcom a felét sem szippantotta be…
Hámlasztót am+pm mandulasavasat tesztelem, mást is rendeltem az oldalról,így kézenfekvő volt a választás.
Nagy reményeket fűzök hozzá…
Megértelek.
Meló,suli, tanulás,beadandók,háztartás,család,gyerekek…Őskáosz.

2 Likes

Semmi, itt lakom. :smiley:

1 Likes

Akkor lehet láttuk is egymást, szomszéd! :slight_smile:

1 Likes

Sziasztok!

Mivel gyakran olvasgatom a fórumot és az oldalon is rendszeres kommentelő vagyok úgy gondoltam bemutatkozok.
Dia vagyok. Januárban lettem 26.
Salgótarjánban élek (nem egy csodás hely :joy:) párommal, de a szomszéd kis faluból “származom” Együtt dolgozunk és online pénztárgéppel foglalkozunk :slight_smile: szinte egész nap úton vagyunk és szeretek az ügyfelekkel foglalkozni (olyan dolgokért is hívnak aminek köze sincs a profilunkhoz, de nem gond szeretek beszélgetni).
Érdekel a zene, a gyöngyfűzés, a főzés. Szeretem a vígjátékokat és az akció filmeket :slight_smile:
Az ismerőseim leginkább (már akit nem sértettem meg) az őszinteség miatt szeretnek. Párommal 8 éve vagyok együtt :slight_smile: hiába hogy együtt dolgozunk, nincsenek súrlódások :))
Imádom a kutyákat :slight_smile: kedvenc szinem a zöld :slight_smile: kedvenc kajám: húst hússal (ketozok) :slight_smile:

Gyűjtöm a tusfurdőket, és a rúzsokat… Jelenleg 201db rúzsom van… De ez egyre több :slight_smile: kedvencem: rimmel kate moss 42, astor soft pecan, l’oréal x balmain domination…az összes rúzsom fel tudom sorolni am :joy::joy: kedvenc tusfurdőm: b.u. Hippy soul. Kedvec parfüm: avon-far away rebel, zara-red vanília.

Jaaa…és gond egy nőnek vagy nem, imádom a vörös bort és a pálinkát( de csak a tisztát, nem amibe a levél is bele van főzve)

Szeretek beszélgetni, könnyen barátkozom vagyis ink haverkodom… :slight_smile:

Nagyjából ennyit magamról :slight_smile: Örülök hogy megtaláltam az oldalt annak idején :slight_smile: és hogy fórum is lett, ahol még személyesebb dolgokat olvashatok :blush::blush::heart:

14 Likes

A fátyolmaszkok csurig vannak anyaggal, bevallom, nem rajongok értük (legalább ez nem csábít költekezésre), jobban szeretem a sima krémeket, esszenciákat.

2 Likes

Örülök, hogy ennyi olvasni is szerető krémmániás van köztünk. Bekövettelek titeket molyon :slight_smile:

6 Likes

sztem még nem említettem, de imádom a userneved :smiley: miért nem nekem jutott eszembe? xD

Jé, te is fenn vagy? Tök jó.:slight_smile:

Jé, mennyi molyos, mi a neved? :slight_smile:

Én is fenn vagyok molyon, ha már molyos “vallomások” vannak :smiley: Ugyanezen a néven :slight_smile: Klassz látni, hogy ilyen sok krémmániás moly repked itt :smiley:

4 Likes

Akkor bevallom én molyos vagyok :smiley:

2 Likes

Haha :smiley: Én is molyolok, bár inkább csak adás-vételre használom az oldalt. :slight_smile:

2 Likes

Bejelöltem dunaimanót, Alsacét, BlackXentricet a Molyon, @Puszedli83, te milyen néven vagy fenn? Sok Puszedli tag van.:slight_smile:
Az introvertált emberek szeretik a tematikus közösségi oldalakat.:smiley:

6 Likes

Annyira jó látni, hogy itt mennyien szeretnek olvasni. Én ugyan nem vagyok Moly-tag, de az egyik hobbim az olvasás :slight_smile:

3 Likes

Szabina 83 :slightly_smiling_face:

2 Likes

Én is mindenkit bejelöltem és visszajelöltem :slight_smile:

1 Likes

Köszi😈

Látom megtaláltál :slight_smile:

1 Likes