Szia!
Üdv köztünk, én is új vagyok még, de nagyon jó itt lenni A pénztárcád nyugalmát megzavaró tartalmakat garantáltan látni fogsz majd itt
Sziasztok!
Én sem vagyok itt túl régen, üdvözlök mindenkit! Hasznos dolgokról lehet itt olvasni úgy látom…
Szia! Üdv köztünk, érezd jól magad.
Sziasztok!
Sokakhoz hasonlóan, én is csak csendes társként követtem a fórumot. Aztán néhány hónapja már regisztráltam is, de valahogy mindig féltem bekapcsolódni a beszélgetéseitekbe. De majd ezek után
Amit tudni kell rólam, hogy 26 éves vagyok, vidéken élek. A sminkelés mindig is érdekelt, de sose foglalkoztam vele komolyabban. Aztán, 2018 decemberében megláttam az essence ikonikus karácsonyi palettáját, és beleszerettem. Előtte szempillaspirál, púder és néha pirosító volt a barátom. Az azótaeltelt időben sok hasznos tippet, tanácsot olvastam tőletek, így ezek alapján jobban beleástam magam a sminkek világába. Szeretem használni az essence palettáit, de tavaly év végén sikerült beszereznem két Jeffree Star palettát, idén pedig egy Urban Decay-t. Mondanom se kell, mennyire rajongok értük.
Ami még fontos, hogy most kezdem kialakítani a bőrápolási rutinomat. Szerencsére komoly problémákkal nem küzdök, de azt, ami van, szeretném minimalizálni. Az életben nem gondoltam volna, hogy az én arcbőröm is lehet szép, amikor reggel a tükörbe nézek. Az egyetlen, amin soha nem fogok tudni változtatni (és nem is akarok), az a vitiligo okozta fehér foltok. Az arcomon is vannak, így az egységes bőrszínről már nem álmodok. Alapozóval pedig csak azért sem fogom elfedni.
Mivel a bőrápolási rutinom kialakítása folyamatban vagy, így lehet, hogy lesznek majd kérdéseim, hiszen sokan nagyon komoly tudással és tapasztalattal rendelkeztek ebben a témakörben is
És, ahogy fentebb már írtátok, imádom a pénztárcám nyugalmát megzavaró tartalmakat, egyszóval örülök, hogy itt lehetek közöttetek
Üdv köztünk, érezd jól magad
Szia!
Örülök, hogy egyre több “csendestárs” szólal meg, jó érzés egy kis közösséghez tartozni, ami megérti, hogy miért létfontosságú megtalálni a tökéletes nude rúzst [ez csak egy példa], és miért kell ezért órákig-napokig kutatni.
Kérdezz bármiről nyugodtan, mindannyian sokat tudunk egymástól tanulni, olyan nüansznyinak tűnő trükköket, amik nagyban megkönnyítik egy nő életét.
Mely Jeffree paletták vannak meg neked? Ugyehogyugye, milyen fantasztikus, csiricsáré külső ide vagy oda?!
Az UD-től nekem csak a Naked Heat van meg, de azt nagyon seretem.
Imádom a Jeffree palettákat. A Blue blood (imádom a kék színeket) és Controversy nagyon boldog tulajdonosa vagyok. A Blue blood hatalmas, tényleg nagyon feltűnő a külseje. Mikor megkaptam, percekig csodáltam, ki sem mertem nyitni. De valami fergeteges a minősége, bírja az egész napot, csodásak a színek.
Az UD-től a Naked 3-t választottam, bár erős volt a verseny a Naked Honey-val. Őt később még megveszem. Csodásak ebben is a színek, és ezek is tartósak, nálam alap nélkül is a helyükön maradnak
Köszi szépen mindenknek!
@Szandika Hétvégén megírom neked
@Amadea Leginkább Niod (Sanskrit Saponins,Multi molecular hialuron, Hydration Vaccine,Survival 0…), de van Hylamide is (SubQ, Pore Control), The Ordinary-tól nekem csak a az AHA 30% + BHA 2% jött be illetve a Copper peptides buffet
Ezeket a Niodokat én is nagyon szeretem! Aknes bőrre még a Flavonone Mud ütős cucc, a Mastic Must gyengédebb, de jól tisztít (mindkettő maszk)
sziasztok,
régóta követem a fórumot, egy ideje más topikokba el is kezdtem írni, de a bemutatkozást sem szeretném kihagyni.
Ági vagyok, 40++, van egy 3 éves lányom. Pest megye keleti felén élek egy kisvárosban. Most próbálom újraépíteni az életen, a cégem megszűnt, míg gyesen voltam. Mindig Pesten dolgoztam, de ez most már csak részmunkaidőben fog menni (vagy itt a környékünkön, ami elég mission impossilbe), nem egyszerű normális állást találni. A gyógyszeriparaban dolgoztam több, mint 15 évig adminisztratív területen. Évekig Kőbányán utaztam keresztül (Helló Kokapu!).
A Krémmániára nem is emléxem, hogy kerültem, de utána megindultam a lejtőn.
Sokat olvastam a tudatos bőrápolásról, elkezdetem INCI-t is nézegetni. Sminkelésben én bénának érzem magam, de már az jó érzéssel tölt el, ha nézegetem a palettáimat.
Egy időben a teljesen natur, mindenmentes dolgok felé mentem el, de aztán én is rájöttem, h azért nem lehet úgy élni, h szar a termék, nem szeretem, de legalább bio. A mosódió volt a legnagyobb csalódás, utána kezdetem visszatérni a kommerszebb dolgokhoz. Azért még mindig figyelek, h bőr és környezetbarát tisztító-, mosó-, és testápolószereket használjak, az illatmentes formulákat preferálom.
Egy ideig az USAban éltem, nagyon meghatározó élmény volt, visszasírom a TJ MAXX és Sephora vásárlásokat.
Nagyon beválltak a koreai bőrápolószerek, de sminkben a Zoeva, MUG, és pár drogériás márka áll hozzám közel (egyenlőre… ha lesz melóm, meglepem magam egy Nabla palettával, de addig spórolás ezerrel.
Köszönöm, hogy itt lehetek, nagyon jó kis keménymag alakult ki!
Sziasztok!
Egy ideje figyelő üzemmódban vagyok itt a fórumon.Sok hasznos ötletet,tippet találtam már itt nálatok, ezen felserkenve összeszedtem magam és bemutatkozom, mert kezdem úgy érezni magam mint egy kukkoló.
Judit vagyok, 42 éves, budapesti őslakos. Pár éve költöztünk vidékre egy nagyvárosba. Két csodálatos, ámbár felettébb kamaszkorban és dackorszakban lévő gyermek édesanyja vagyok.Irodában dolgozom, szakképzéssel, könyveléssel, pályázatokkal kapcsolatos a munkám, mellette esti suliban nyúzom a pénzügy-számvitelt…
Nagyon nehezen kötök új ismeretségeket, nehezen ismerkedem még így a virtuális világban is, de mivel testileg felnőttem már, igyekszem ezt valamelyest “kinőni”…Lételemem a porontyaim, a könyvek és az olvasás, a zene, és még pár egyéb miegymás.Nem szeretem a haragban levést ,a veszekedést,az arroganciát, időm és energiám sincs ilyenekre.
Soha nem jártam még kozmetikusnál ,ne vessetek meg érte.Nem volt rá szükségem szerencsére, viszont a kisfiam születése óta igen gyalázatos lett a fejszerkezetem. Vulkánnyi pórusok, érzékeny bőr, csodás tatyók a szemek alatt (bár ez inkább a nemalvásnak köszönhető).Nem vagyok sminkbajnok, de azért foglalkoztat a téma, itt tényleg rengeteg hasznos ötlet, tipp, konkrét termék is található, van amit már be is szereztem hirtelen felindulásból.
Azt hiszem egyelőre ennyit tudok magamról összekutyulni.
Köszönöm hogy itt lehetek, köszönöm hogy itt vagytok.
Szia!
Örülök, hogy hasznos infókat találsz, mind sokat tanulunk egymástól, olyan nüansznyi apróságokat, amelyekről nem is gondolnánk, hogy mennyit számítanak (és egyetlen youtube videóban se lelhető fel).
Én is könyvelek, mellette suliba járok és szeretek olvasni, te milyen típusú könyveket szeretsz? És a fórum hatására milyen termékeket szereztél be?
Szia!
Igazából minden féle-fajta könyvet szeretek, nálam ez sokszor hangulat- függő…Milyen a kedvem, mennyire örömködöm, mennyire vagyok mélyponton…Amikor ki akarom cibálni magam az önsajnálatból, akkor Fable…majdnem mindig.Ő örök vidító, de megtanultam hogy csak itthon olvashatom, utcán illetve közlekedési járműveken soha többé.Az elgondolkodtató, mélyebb tartalmakat csak nyugalomban. Thrillert,bűnsztrorikat, történelmet,ezoterikát,önművelést,mindent beszippantok.
Láttalak a molyon, befigyeltelek.Remélem nem gond… A Narüko termékek nagyon szimpatikusak lettek…Hidratálót, hámlasztót, illetve kráteres bőrre való lotiont, ezek mind bejöttek eddig.Hámlasztásban nincs rutinom, de úgy hallottam hogy jót tesz, most próbálkozom vele. Itt olvastam a TO termékeiről is, tőlük hidratálót rendeltem, eddig bevált!
Ez a meló-suli kombináció nem egyszerű…sőt.Gondolom neked sem gyaloggalopp.
A nagy Fable-korszak már elmúlt, az újabb könyvei nem igazán tetszettek, de a régieket rengetegszer újraolvastam (Szennyből az Angyal minden karácsonykor).
Bírom ezeket a crossovereket. @macooka is fenn van Molyon (ugyanezen a néven).
Próbáltam pár terméket a Narükótól, a rózsás-hialuronsavas termékcsalád a kedvencem.
A hámlasztás szuper dolog, nekem a G&G Cheer Upja a kedvencem.
Sajnos nem… elég szörnyű.
Szia!
Ha egy védtelen, fogékony lélek a KM-ra téved, onnantól garantált az elkárhozás.
Óhhh, nagyon szuper lehetett a TJ MAXX és a Sephora, jézusom, mennyi pénzt el lehetne ott költeni…
A koreai termékek nekem is a szívem csücskei, meggyőződésem, hogy a legtöbb márka őket próbálja utolérni.
A festői Kőbánya!
Jaj, mi bajod a Zsófival? Hát azt jelenti bölcsesség! Szerintem szuper név
Amúgy mi a molyos neved?
Mit jelent az Nálad konkrétan, hogy “hivatalos konyhadémon”?
Mi bajod vele?
Jót mosolyogtam, volt egy macskám és Zsófi volt a neve. Izé, mikor hozzánk került azt hittem lány, később kiderült fiú de a Zsófi név rajta ragadt. Nagyon nagyon rossz macska volt, sokat csavargott, de nagyon szerettem. Egy-egy nagy csavargás után rendesen ápolni kellett, verekedett na, a szemét emlékszem mindig Tetrán krémmel kentem. Kicsit gatyába ráztam, kikerekedett, aztán megint eltűnt hetekre. Mindig azt mondtuk, na most biztos nem jön már haza, de mindig előkerült, hosszú évekig.