Sziasztok lányok!
Nagyon régóta tagja vagyok a krémmániának, viszont a fórumok valahogy elkerülték eddig a figyelmemet. Az utóbbi napokban azonban idetévedtem, és azóta nagyon beszippantott Annyi jófej, kedves, szimpatikus lány/nő van itt, hogy hihetetlen. Örülök, hogy köztetek lehetek, és remélem jobban megismerjük egymást.
Én Blanka vagyok, idén lettem 30 éves és Budapesten élek a férjemmel, akivel 1 éve vagyunk házasok. Logisztikában dolgozom, ahol csak angolul kommunikálunk a külföldi ügyfeleinkkel.
Nálam már tinikorom óta tart a sminkelés iránti szerelem, emlékszem az első noname meg Avonos mono szemhéjpúdereimre. Azóta hatalmas méreteket öltött ez az egész szerelem, minden ami smink, test-, arc- és hajápolás az jöhet. Rengeteg YouTube videót nézek, igazából sminkelni is onnan tanultam. Azóta már pár embert sminkeltem és 2 barátnőmet az esküvőjükre (+saját magamat az esküvőnkre). Persze csak hobbiból, nem pénzért.
Sajnos a barátnőim nem sminkelnek, senki nincs körülöttem aki megérti ezt a szerelmet a sminkek, paletták iránt, talán a férjem (csak ő már kivan ha új cuccal megyek haza ). Így néha rossz, hogy nincs akinek elújságoljak ebben a témában valamit, vagy csak úgy beszélgessünk ilyesmikről. De itt úgy látom ebben nem lesz hiány
A fényképen pedig a szentélyem látható